Naha ios 10 langkung gancang tibatan ios 9.3.5?

ios-9-3-5-vs-ios-10

Perusahaan anu berbasis di Cupertino ngaluarkeun versi akhir tina ios 10 kamari énjing / siang, pérsi anu ayeuna diadopsi ku sajumlah ageung pangguna anu hoyong pisan nguji éta. Upami anjeun parantos ngamangpaatkeun betas anu béda anu diluncurkeun Apple ti saprak presentasi resmi Juni kamari, anjeun bakal terang éta kinerja praktis sadayana betas parantos langkung saé, bieu nawiskeun masalah performa sareng langkung ti konsumsi batré anu ditarima.

Nanging, upami dugi ka ayeuna anjeun henteu nyobian salah sahiji betas sareng anjeun masih mikirkeun ngamutahirkeun alat anjeun ka ios 10, tapi anjeun gaduh mamang ngeunaan kinerja naon anu tiasa ditawarkeun dina alat anjeun, di handap ieu kami ngantepkeun sababaraha tés kagancangan anjeun tiasa ningali naha kinerja alat anjeun bakal sami, langkung luhur atanapi langkung handap anu anjeun ayeuna resep.

Perlu diinget yén ios 10 henteu cocog sareng terminal anu sami sareng ios 9, kumargi Apple parantos ngaleungitkeun alat anu pangkolotna sareng anu kirang kuat tina daptar, sapertos iPhone 4s, iPad Mini, iPad 2 sareng 3, sareng iPod touch generasi ka-5. Alat-alat ieu bakal ngan ukur tiasa teraskeun teras menikmati versi pangénggalna tina ios 9.3.5 atanapi versi anu langkung lami.

Sakumaha urang tiasa tingali dina pidéo na, iOS 10 rada langkung laun nalika ngamimitian alat, tapi sakali deui urang tiasa ningali kumaha jalanna dina cara anu langkung cairan dibandingkeun sareng édisi pangénggalna ngeunaan ios anu ayeuna ditandatanganan Apple, iOS 9.3.5.

iPhone 5 sareng ios 10 vs iPhone 5 sareng ios 9.3.5

iPhone 5 sareng ios 10 vs iPhone 5s sareng ios 9.3.5

iPhone 6 sareng ios 10 vs iPhone 5s sareng ios 9.3.5

iPhone 6s sareng ios 10 vs iPhone 5s sareng ios 9.3.5


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego ferretti cenahna

    Dina iPhone 6+ saatos ngalakukeun pamasangan anu beresih kuring ngaraos langkung cairan tibatan sareng 9.3.5

  2.   jorojojojo cenahna

    Dina iphone 5s kuring langkung cairan, langkung gancang sareng batréna langkung lami. Karya hébat ti Apple di dieu, sahenteuna dugi ka ayeuna.

  3.   Raul cenahna

    ios 10 dina iphone 5c henteu tiasa dianggo saé kuring ngalakukeun pamasangan anu bersih ti mimiti waktos kuring sadar yén éta lambat pisan

  4.   lukatonik09 cenahna

    Di ipad mini 2 pagelaranna luar biasa, henteu kantos ti saprak kuring mésér éta lancar pisan, kuring perhatoskeun sakapeung multitasking rada bogoh tapi aranjeunna bakal ngatasi éta, pagelaranna luar biasa !! Saé kanggo apel

  5.   Michael cenahna

    Dina iphone 5 saatos ngamutahirkeun tina ios9.4, tong balikeun deui, éta saé pisan. Langkung saé tibatan sateuacanna. Endah. Henteu goréng pisan pikeun umur 4 taun. Bungah pisan.

  6.   Xavi Couselo-Lopez cenahna

    Saha anu terang dina iPad 4?

  7.   anthony banal cenahna

    iphone kuring 5 langkung gancang tapi teuing teuing kuring balik deui ka 9.3.5

  8.   Gambar placeholder Maria Cristina Escobar cenahna

    Kuring gaduh ipad mini sareng IOS 9.3.5, sareng éta nyaritakeun yén éta mutahir. Teu ngadukung IOS10?

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      IPAD MINI henteu cocog sareng ios 10, janten pembaruan kana versi panganyarna tina ios henteu acan dilangkungan