ios 10: sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan vérsi ios salajengna

ios 10 Tanggal 13 Juni, Apple nampilkeun ios 10, vérsi salajengna tina sistem operasi selulerna anu teu lami saatos parantos sayogi dina béta pikeun pamekar pikeun uji. Dina intina aranjeunna nyarios ka kami ngeunaan 10 berita penting tapi, sacara logis, aya seueur deui anu aranjeunna henteu tiasa masihan koméntar kusabab upami éta kajadian éta bakal lumangsung sababaraha jam deui. Ayeuna, ampir tilu bulan ka hareup, urang parantos terang sacara praktis sadaya detail ngeunaan ios 10 sareng dina tulisan ieu kami ngajelaskeun aranjeunna ka anjeun.

Nalika aranjeunna ngajelaskeun 10 berita anu kami sebutkan di luhur, dina iPhone Aktualidad kami turun damel pikeun ngalaporkeun langsung kana sagala hal anu aranjeunna koméntar sareng kami nyebarkeun ampir sacara real waktos tulisan kami "Apple Ngenalkeun iOS 10 Kalayan 10 Fitur Anyar Anu Pikaresepeun". Mungkin, berita ka-1 ieu anu paling dikenal, tapi kami ogé bakal ngalebetkeun aranjeunna dina ieu tulisan lengkep pisan dina ios 10. Di handap ieu anjeun gaduh sadayana anu dipikaterang ngeunaan ios 10.

10 kabaruan tina ios 10 anu dipidangkeunana dina 13 Juni

Bewara beunghar

beunghar-bewara-ios-10

Kalayan ios 8 sumping bewara interaktif. Jinis béwara éta ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun sababaraha tindakan tina béwara dina bentuk strip sareng di Pusat Notifikasi, kumaha cara ngaréspon ku pesen téks atanapi masihan retweet dina Twitter atanapi Suka dina Facebook. Kalayan ios 10 sumping bewara beunghar, anu salah sahiji deui tina sekrup.

Tina naon anu kuring tés dugi ka ayeuna, Bewara Beunghar mangrupikeun angkat muka tibatan anu sanés. Ayeuna, nalika urang ngageser strip pikeun berinteraksi sareng bewara, strip na bakal ngamungkinkeun urang langkung seueur deui, sabab sacara praktis sadaya pilihan aplikasi bakal muncul. Salaku conto, urang tiasa ngirim pesen ti Sentuhan Digital dina Pesen.

Éta sigana penting pikeun disebatkeun yén bewara anu diperkaya ieu bakal ogé sayogi pikeun alat tanpa 3D Touch.

Integrasi Siri sareng aplikasi ti pihak katilu

Ieu mangrupikeun terobosan anu bakal ngamungkinkeun urang ngalakukeun (ampir) sadayana ku naroskeun ka Siri. Dugi ka iOS 9 kami ngan ukur tiasa nyungkeun anjeun ngalakukeun hal-hal anu aya hubunganana sareng aplikasi Apple sareng anu sanés sapertos Twitter sareng Facebook. Ti ayeuna, nalika pamekar ngamutahirkeun aplikasi na, urang tiasa ngirim WhatsApp atanapi ngamimitian kagiatan fisik nganggo Runtastic ku naroskeun ka Siri. Ku cara kieu, kuring pikir urang sadayana bakal nganggo asistén maya ios langkung ti anu dianggo dugi ka ayeuna.

Téks prediksi anu langkung pinter

Emojis dina aplikasi ios 10 Messages

Kuring henteu terang kumaha seueur pangguna ngamangpaatkeun téks prediktip, tapi kuring terang yén éta tiasa dianggo, contona, nalika urang ngan ukur tiasa nyerat nganggo hiji ramo tanpa nangkep terminalna ogé. Dina ios 10, téks ramalan ogé bakal janten corétan anu sanés, anjeun bakal langkung terang naon anu urang tiasa hartosna sareng, salaku tambahan, urang ngajukeun emojis anu urang tiasa anggo dina paguneman. Dina kasus Messages, éta bahkan bakal ngamungkinkeun urang ngarobih sababaraha dina waktos anu sami.

Aplikasi Poto Anyar

Aplikasi Poto anu anyar bakal mangrupikeun hal anu anyar dina ios 10. Tapi ku ieu hartosna langkung seueur ngeunaan kamungkinan gulungan tibatan anu sanés. Poto meureun mikawanoh objék sareng rupi-rupi rupa pikeun milah numutkeun jinisna. Di sisi anu sanésna, éta ogé ngagaduhan pilihan énggal "Memories", anu ngundang urang pikeun milarian bagian éta tina waktos ka waktos sabab tiasa nyiptakeun pidéo slide anyar anu urang henteu pernah ningali.

The ios 10 Peta anyar

IOS 10 Peta

Hal kahiji anu bakal kami perhatoskeun nalika nuliskeun Maps dina ios 10 nyaéta milik anjeun desain parantos robih seueur. Tapi ieu sanés ngan ukur hiji novelty. Kecerdasan buatan anyar dina ios 10 bakal ngajantenkeun Peta proaktif, sapertos Siri, sareng terang dimana urang badé salajengna. Tangtosna, sacara logis upami urang biasana hirup rutin.

Di sisi anu sanésna, éta ogé bakal kalebet inpormasi énggal, sapertos detail parkir anu anjeun bakal kéngingkeun ti Parkopedia.

Ngumbah raray kanggo aplikasi Musik

Daptar puter Musik Apple khusus

Apple Musik mangrupikeun salah sahiji tarohan Apple anu paling anyar sareng aplikasi Musik parantos nampi facelift di ios 10. Aya seueur anu henteu resep sareng resep kana versi iOS 9, tapi anu saé ngeunaan versi iOS 10 nyaéta Éta parantos ngaleungitkeun pilihan anu boro-boro saha waé anu paduli (Sambungkeun henteu deui janten tab) sareng ayeuna langkung fokus kana diri urang sorangan.

Apple nyiapkeun tim panerbit pikeun kalebet lirik dina aplikasi Musik, tapi ayeuna urang ngan ukur tiasa ningali lirik anu kami parantos lebetkeun kana pilihan iTunes. Bisi wae, Mark Gurman parantos nyarios ngeunaan kabaruan lirikna sareng ka payunna sadayana bakal otomatis.

Berita ogé bakal ningkat

Sanaos mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu kirang pikaresepeun, tapi langkung pikeun henteu sayogi tibatan kanggo anu sanés, aplikasi na wartos Éta ogé bakal ningkat ku datangna ios 10. Desainna bakal robih sareng masihan gambar anu langkung ati-ati, saolah-olah éta versi 2.0. Sumawonna, urang bakal nawiskeun langkung seueur berita anu tiasa dipikaresep ku urang, sapertos naon anu dilakukeun ku Apple Music nalika urang ngamimitian stasiun ngeunaan sababaraha gaya, seniman atanapi lagu.

Langkung kategori HomeKit

Dina ios 10 bakal aya langkung seueur kategori HomeKit anu sayogi sareng pikeun ngendalikeun éta kami bakal sayogi (dipasang sacara standar ...) aplikasi anu disebut "Imah" anu kuring pribadi henteu nyobian sabab henteu ngagaduhan anu cocog. Kami ogé tiasa ngendalikeun bumi urang ti Pusat Kontrol anu ayeuna kalebet grafik sapertos multitasking.

Warta anyar sareng penting dina aplikasi Telepon

Aplikasi telepon bakal ningkat pisan ku datangna ios 10. Salah sahiji fungsi anyar nyaéta tiasa ngahambat telepon SPAM, anu tiasa ngaganggu urang dina momen anu teu diarepkeun. Tapi anu paling pikaresepeun nyaéta urang tiasa ngahubungi babaturan, anggota kulawarga, sareng sajabana, tina buku telepon sareng milih dina waktos éta kumaha urang komunikasi sareng anjeunna. Salaku conto, salian ti nelepon, SMS sareng FaceTime (upami sayogi), urang tiasa ngadamel Telepon VoIP kalayan layanan anu cocog, sapertos WhatsApp.

Pesen nyandak luncat deui kualitas

Patah Heart iMessage

Pangalusna tina 10 fitur anyar anu diwanohkeunana dina 13 Juni nyaéta turun tangan Pesen anyar (iMessage). Aya seueur pisan fitur-fitur anyar anu panginten langkung saé anjeun pikeun nganjang ka artikel khusus kami anu kami nyerat nalika éta ngeunaan aplikasi olahtalatah anyar Apple. Anjeun gaduh éta aya dina tautan dina tungtung pos.

Kernel teu énkripsi?

Dina waktos ieu kami masih teu tiasa mastikeun 100% yén kernel tina vérsi ahir ios 10 bakal dicabut énkripsi. Intina nyaéta éta dina betas teu acan énkripsi sareng, sanaos leres yén aranjeunna tiasa énkripsi dina versi pamungkas, sadayana sigana nunjukkeun yén éta moal jadi masalah. Alesan naha Apple ngantepkeun kernel teu énkripsi nyaéta sababaraha:

  • Pendakan kasalahan langkung gancang. Upami kernelna henteu énkripsi, "jalma anu saé" tiasa mendakan sareng ngalaporkeun bug sateuacanna. Upami éta henteu énkripsi sareng "jalma jahat" mendakan bug, aranjeunna tiasa ngajual sareng pangguna bakal kakeunaan langkung lami, salami "jalma-jalma anu saé" butuh pikeun mendakanana.
  • Kinerja anu langkung saé. Kalayan kernel teu énkripsi, ios 10 bakal ngagaduhan performa langkung saé tibatan vérsi ios sateuacanna, hal anu parantos diverifikasi dina bédana anu parantos kami uji sareng anu seueur parantos émut kana kinerja ios 6 (sanaos sigana kuring ngagedekeun 😉)
  • Kaamanan henteu kompromi. Sigana hese diasimilasi, tapi ieu anu dicarioskeun ku sadayana ahli kaamanan. Tina naon anu urang tiasa terang ku spesialis sareng sakumaha anu parantos kuring carioskeun dina sababaraha waktos, Ubuntu mangrupikeun sistem operasi anu aman, saur kuring langkung ti macOS atanapi ios, éta henteu ngagaduhan kernel énkripsi sareng henteu ngagaduhan masalah ageung. Nyatana, nalika bug dipanggihan, éta dilereskeun sababaraha jam, sacara harfiah.

Kamampuhan ngaleungitkeun aplikasi standar (bloatware)

Cabut aplikasi asli ti ios 10

Sacara téknis, naon anu tiasa urang lakukeun nyaéta cabut aranjeunna tina layar utama. Seueur pangguna, kalebet kuring sorangan, gaduh sababaraha aplikasi dina iPhone atanapi iPad kami anu moal kami anggo. Salaku conto, aplikasi Kontak: naha urang hoyong upami urang ngagaduhanana dina aplikasi Telepon? Hal anu sami tiasa dilarapkeun pikeun FaceTime, aplikasi anu urang tiasa ngaleungitkeun sacara sampurna sareng neraskeun nelepon atanapi nampi telepon.

Conto FaceTime sampurna pikeun ngartos naon anu tiasa urang laksanakeun: aplikasi bakal dilebetkeun kana sistem supados henteu ngahasilkeun masalah, tapi urang moal ningali deui.

Game Center ngaleungit ti Springboard

Babarengan sareng ios 10, Apple bakal ngaleupaskeun SDK énggal pikeun kaulinan. Game Center bakal ngaleungit tina layar utama, tapi anu nganggo anu teu kedah sieun: Game Center bakal tiasa diaksés tina gim anu cocog.

Leuwih ti 100 emoji anyar

Ios anyar 10 emoji

Saperti dina unggal pembaruan utama anu anyar, babarengan sareng ios 10 ogé bakal datang seueur emoji anyar. Seueur diantara aranjeunna bakal janten vérsi anu nyebarkeun persamaan antara jenis kelamin, tapi anu sanésna ogé bakal sumping, sapertos Paella atanapi péstol cai anu pastina bakal ngahasilkeun seueur kontropérsi pikeun ngagentos anu asli.

Pusat Kontrol Anyar

decorus-control-center-ios-10-en-ios-9

El Control Center anyar sumping sareng halaman atanapi huruf: di kénca kami gaduh pilihan Home atanapi HomeKit, di tengahna kami ngagaduhan hal anu sami sareng anu urang tingali dina iOS 9, tapi tanpa sababaraha pilihan playback anu bakal aya dina hurup katilu. Urang tiasa ninggalkeun Pusat Kontrol dina dua kartu upami urang ngaleungitkeun otomatisasi bumi tina setélan iPhone.

Anyar dina Peta: pilihan pikeun nginget dimana urang tinggalkeun mobil urang

Dugi ka ayeuna, kuring nganggo aplikasi Workflow leutik anu, nalika nganggo éta, nyatet tempat kuring tinggaleun mobil pikeun mendakanana engké. Pilihan ieu bakal otomatis di ios 10. Teu pati jelas kumaha jalanna, tapi sigana yén éta ngadeteksi yén urang gerak dina kecepatan kendaraan anu normal sareng kami lirén di daérah anu sanés dibanding tempat cicing urang. Upami urang parantos ngalih sapertos kieu, urang ngagaduhan pilihan anu bakal nyaritakeun ka kami dimana urang tinggalkeun mobil, salami urang gaduh éta ngonpigurasi tina setélan.

Gerak Gancang

Gerak Gancang

Barudak téh pikahareupeun, sareng aranjeunna pikeun sagalana. Aya nonoman ngora pisan anu parantos aya aplikasi dikembangkeun pikeun ios, Apple terang ieu sareng hoyong ngajar murangkalih ti alit pisan. Solusi pikeun ieu disebut Gerak Gancang.

Swift Playgrounds mangrupikeun aplikasi anu bakal ngalamar budak leutik pikeun ngalaksanakeun sababaraha padamelan anu tiasa pikaresepeun pikeun aranjeunna sareng, dina waktos anu sasarengan, tiasa ngajantenkeun aranjeunna diajar program. Kuring parantos nyobian nyalira dimana urang ngadamel jinis keyboard nyarios sareng saur kuring barudak tiasa senang sareng diajar dina waktos anu sami.

Anyar dina Safari

Kamampuh pikeun nutup sadaya tab

Tutup sadaya tab Safari di ios 10

Sigana mah kuring émut anu mangrupikeun pilihan anu sayogi di ios 7, sanaos henteu resmi, anu ngaleungit di ios 8. Di ios 7 urang tiasa nutup sadaya tab upami urang muka sési browsing pribadi, tapi ieu mangrupikeun hal anu lirén damel di vérsi anu salajengna. iOS 10 kalebet tungtungna sareng resmi.

Para tutup sadayana tab kabuka dina Safari Tina ios 10 urang kedah nahan pilihan pikeun ningali sadaya tab teras pilih pilihan "Tutup X tab", dimana "X" bakal nunjukkeun jumlah jandéla anu kabuka.

Dua jandéla dina waktos anu sami

buka-jandela-split-view-safari-ios-10-2

Kusabab ios 9, urang tiasa nganggo layar pamisah. Masalahna upami urang hoyong nganggo dua jandéla aplikasi anu sami. Nya, masalah ieu direngsekeun di iOS 10: urang tiasa ngalakukeun Split View na nganggo dua jandela Safari. Naha henteu ngalakukeun ieu sareng aplikasi sanés sanajan éta milik Apple?

Kamungkinan ngatur unduhan ti App Store

Atur unduhan App Store nganggo 3D Touch

Kadang-kadang, utamina upami urang hoyong ngapdet sababaraha aplikasi dina waktos anu sami, urang ngaunduh seueur aplikasi ti App Store dina waktos anu sami. Kumaha upami salah sahijina ti WhatsApp sareng kami hoyong nguji heula berita na? Nya, urang tiasa ngatur unduhan nganggo langkung seueur pilihan tibatan sateuacanna, sadayana berkat 3D Touch.

"Hei Siri" ngan ukur tiasa dianggo dina salah sahiji alat urang

Upami urang ngagaduhan iPhone, iPad sareng Apple Watch sareng urang nganggo Siri ku paréntah "Hei Siri", dina ios 9 sadayana tilu alat tiasa ngabales urang. Fitur pinter parantos dilebetkeun kana ios 10 anu bakal dilakukeun ngan ukur salah sahijina diaktipkeun. Henteu jelas naha salah saurang ogé dipilih, tapi hé, éta henteu janten masalah, leres?

Perhatosan nalika aplikasi henteu dikembangkeun pikeun 64-bit

Perhatosan nalika masang aplikasi anu sanés 64-bit dina ios 10 '

Kuring jujur ​​gaduh mamang naha aplikasi henteu dikembangkeun pikeun 64-bit tiasa mangaruhan kinerja sistem umum, tapi éta peringatan yén urang bakal tiasa maca nalika ngajalankeun aplikasi 32-bit dina alat 64-bit. Kuring satuju sareng naon anu aranjeunna pikirkeun dina média anu béda: panginten bewara ieu kanggo pangembang ngaraos rada éra sareng ngamutahirkeun aplikasi na.

ios 10 nyandak kirang tina rohangan

Spasi pikeun ngeusianana, tapi éta pantes lamun urang tiasa ngeusianana ku data urang sorangan. Kalayan ios 9 sumping fungsi -App Thinning- anu ngajantenkeun aplikasi langkung seueur ruang sabab urang ngan ukur nganggo anu diperyogikeun pikeun alat kami sanaos aplikasi na universal. Ayeuna sareng ios 10 urang bakal gaduh sababaraha rohangan deui, sakumaha anu parantos dikonfirmasi dina jaringan sosial.

Rise to Wake ngaktipkeun layar nalika ngangkat iPhone

Hatur nuhun kana M9 saterasna, iPhone atanapi iPad sanggup ngantosan tanpa nganggo langkung batréna, anu ngamungkinkeun urang nganggo fungsi «Hei, Siri» sareng anu énggal ieu anu ngamungkinkeun urang hudang iPhone nalika nyokot éta. Tina naon anu kuring sanggup buktikeun, layar hurung pikeun sababaraha detik teras pareum deui, janten urang gaduh sakedik waktos kanggo ningali atanapi nempatkeun ramo urang dina Touch ID sareng muka konci alat upami urang ngagaduhan . ngonpigurasi dina setélan. Ieu bakal datang khusus pikeun urang anu nyangka yén Touch ID bakal langkung lami upami urang henteu mencét sadidinten.

Panyumbang kasihatan sareng organ

iOS 10 bakal kalebet fitur anu ngamungkinkeun saha waé (mimitina urang Amérika) ngadaptar salaku donor organ. Saperti manajemén naon waé, sadayana langkung gampang upami urang tiasa ngalaksanakeunana ti bumi atanapi ti mana waé tanpa kedah ngeusian seueur pisan dokumen.

Bewara Kasalametan Nalika Kabel Kilat baseuh

Bewara Panyambung Konektor IOS 10 Wet

Aya kasus maot kusabab nganggo kabel rusak atanapi baseuh. Upami kabel na dina kaayaan goréng, ios 9 parantos tiasa ngingetkeun ngeunaan hiji masalah, tapi ios 10 ogé bakal ngingetkeun yén éta baseuh sareng yén urang tiasa kacilakaan. Sakumaha anu parantos disebatkeun, kaamanan langkung tiheula.

Anyar dina jam tangan: Alarm "Bobo"

IOS 10 Alarm Saré

Apple parantos nunjukkeun dina usum semi yén éta hoyong ngabantosan urang langkung saé langkung saé. Kalayan ios 9.3 sumping Night Shift, F.lux «a la Cupertina» anu ngaluarkeun nada biru tina layar pikeun ngabantosan urang bobo langkung saé. Kalayan ios 10 ogé bakal sumping pilihan "Saré" anu sayogi tina aplikasi Jam. Ideu utama nyaéta wartosan kami nalika urang kedah bobo sareng bobo ngalakukeun éta unggal dinten sami sareng sahingga beristirahat langkung saé. Pilihanna ogé kalebet analisis bobo.

Ngabasmi téks anu langkung gancang sareng 3D Touch

Lami-lami, kuring teu émut vérsi ios éta, nalika urang mimiti ngahapus téks, éta gancang-gancang bakal ningkat upami urang henteu ngaleupaskeun konci na. Dina versi engké tina ios, éta mimiti ngalakukeun hal anu sami, tapi ngahargaan kecap lengkep, anu nyababkeun kagancangan ngaleungitkeun. Dina ios 10 aya pilihan anu, upami urang mencét langkung saé, éta bakal mupus langkung gancang, nyaéta kagancangan bakal gumantung kana gaya anu diterapkeun.

Warta dina Surat

Surat henteu nampi seueur berita sapertos dina vérsi anu sanés, tapi aplikasina teras digosok ku nambihan fungsi sapertos:

  • Ngalanggan langganan langsung ti Surat.
  • Saringan anu langkung saé.
  • Pintonan paguneman énggal.
  • Mindahkeun email kana folder sanés kalayan langkung gampil.

Privasi diferensial

Pikeun kecerdasan jieunan janten suksés, sababaraha data pangguna kedah dikumpulkeun. Ieu mangrupikeun hal anu sacara praktis dilakukeun ku sadaya perusahaan, khususna Google sareng Facebook, sareng Apple bakal dilakukeun dina versi anyar sistem operasi na. Tapi Apple bakal nganggo anu katelah Privasi diferensial, sistem anu ngumpulkeun inpormasi bari ngahargaan privasi pangguna sareng dimana urang tiasa nolak ilubiung.

IOS 10 Fitur Pamekar

Tapi henteu sadayana mangrupikeun pilihan pikeun pangguna. ios 10 ogé bakal sumping sareng ieu fitur pikeun pamekar:

  1. Bewara pesen anu dibaca ku paguneman dina Pesen.
  2. Perbaikan otomatis pikeun Koréa sareng Thailand.
  3. Kamus definisi dina basa Denmark.
  4. Kamus harti tradisional Cina.
  5. Saran lokasi dina Kalénder.
  6. Panggihan dina iBooks
  7. Kamus dwibasa dina basa Jerman sareng Itali.
  8. Kapendak dina Pesen.
  9. Stabilisasi pikeun Poto Langsung.
  10. Antarbeungeut pangguna anyar pikeun kaméra iPad.
  11. Ngaronjatkeun paningkatan diri (ngahampura kaleuleuwihananaan) dina Poto.
  12. Istirahat & Ketik keyboard pikeun iPad.
  13. Geser pikeun nyaluyukeun kacaangan dina Poto.
  14. Saringan surat.
  15. CarPlay dina layar ultra-lega.
  16. Alarm wanci sare.
  17. Nyingkahan tol di Peta.
  18. Kolom kotak surat.
  19. Folder pikeun mindahkeun surélék anu disarankeun.
  20. Urut Paporit dina Berita.
  21. Konéktipitas gancang pikeun FaceTime.
  22. Dipencét dina Pesen.
  23. Saringan Langsung pikeun Poto Langsung.
  24. Ngirim lampiran langkung gancang dina Pesen.
  25. Siri pikeun Afrika Kidul sareng Irlandia.
  26. Kualitas udara pikeun Peta di Cina.
  27. Folder Dokumén dina iCloud Drive.
  28. Folder desktop dina iCloud Drive.
  29. Komposisi sisi-sisi dina komposisi Mail pikeun iPad.
  30. Siri sora lalaki sareng awéwé pikeun Spanyol, Rusia sareng Italia.
  31. Indéks kualitas hawa pikeun Cina.
  32. Muka kaméra langkung gancang.
  33. Ngarobih deui aplikasi CarPlay.

IOS 10 Alat nu cocog

Sakumaha biasa, Apple ngadaptarkeun parangkat anu cocog sareng sistem operasi selulerna anu bakal datang. Aranjeunna bakal kieu:

IOS 10 Modél iPhone Cocog

  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Ditambah
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c

Model IPad cocog sareng ios 10

  • 12.9 inci iPad Pro
  • 9.7 inci iPad Pro
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad 4
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2

IOS 10 Modél iPod Cocog

  • IPod Touch generasi ka-6

 IOS 10 tanggal rilis

Sareng ieu panginten titik anu paling penting pikeun sadayana. Apple dinten ngumumkeun yén Pelepasan resmi ios 10 badé tanggal 13 Séptémber.

Upami anjeun parantos nganggo salah sahiji iOS 10 betas, anjeun kedah ngahapus propil tina setélan pikeun masang ios 10.0, sanaos sigana anjeun henteu tiasa sabab éta vérsi anu sami anu aya dina béta. Saran kuring sapertos kieu:

  1. Kami ngadamel cadangan data penting. Sacara pribadi, kuring henteu resep pikeun ngahanca data anu sanés sareng kuring resep ngalakukeun pamasangan anu bersih. Data anu penting (kontak, catetan, sareng sajabana) tiasa disimpen dina iCloud.
  2. Urang muka iTunes.
  3. Kami mareuman iPhone.
  4. Kami nyambungkeun USB kabel Kilat kana Mac atanapi PC kami.
  5. Kalayan konci bumi diteken, urang sambungkeun Kilat kana iPhone.
  6. Nalika iTunes nyaritakeun yén alat disambungkeun dina modeu pamulihan, urang satuju pikeun malikeun alatna.
  7. Akhirna, urang ngomean deui data anu penting.

Tautan sareng tutorial anu saé pikeun ios 10

Naha anjeun ngagaduhan patarosan anu aya hubunganana sareng ios 10?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nirvana cenahna

    Tulisan anu saé.

  2.   METALVLADY cenahna

    BUDAK ALUS, PASANG IOS 10 DINA IPHONE 6 TAPI MAJU BANGUN HANYA Pikeun IPHONE 6S JEUNG 6S PLUS?