iOS 10 parantos aya dina 66,7% alat anu didukung

nyoko-ios-10

iOS 10 aya dina jalur pikeun ngaleungitkeun inohong anu ios 9 sareng vérsi sateuacana anu dicandak dina dintenna dina hal angka adopsi jangka panjang, kumargi salami minggu kahiji sareng kadua kasadiaan ios 10 henteu ngaleungitkeun adopsi ios 9 dina période waktos anu sami, sanaos sok caket pisan. Tapi nalika ampir sabulan parantos saatos diluncurkeun, iOS 10 dikonfirmasi salaku vérsi ios anu parantos ngahontal pangsaéna 66% anu paling gancang, ngaleungitkeun adopsi ios 9 dina waktos anu sami.

Sakumaha urang tiasa tingali dina grafik, ios 10 mangrupikeun vérsi ios éta gancang parantos diadopsi ku pangguna sareng alat anu cocog sabulan saatos diluncurkeun, sanaos dina dua minggu kahiji éta tetep mundur dina inohong adopsi pikeun ios 6, iOS 7 sareng ios 9. Dina kasempetan ieu Mixpanel sareng Fiksu mangrupikeun perusahaan analisis anu nawiskeun tingkat adopsi, sedengkeun Apple dina portal pangembangna tetep henteu nawiskeun inpormasi ngeunaan éta.

Dinten sateuacan sékrési iOS 10, iOS 9 dipasang dina 88% alat anu dipasang. Sabulan saatos iOS 10 parantos janten sistem operasi anu paling sering dianggo pikeun alat sélulér, ngaleuwihan ios 9, hal anu Apple biasa urang unggal-unggal ngajalankeun versi anyar tina sistem operasi pikeun alat-alat na, sanaos waktos ieu sababaraha anu paling Samaun sapertos iPhone 4s, iPad 2 sareng 3 sareng iPad mini dibarengan iPod touch parantos murag di sisi jalan tanpa gaduh pilihan pikeun ngapdet ios panganyarna ieu ios.

Analis henteu pati ngartos kunaon pikeun dua minggu kahiji ti saprak sékrési iOS 10 éta sahandapeun ios 9 dina tingkat adopsi, anu tiasa ngamimitian yén vérsi kasapuluh tina ios ieu bakal janten salah sahiji anu paling parah dina kagancangan nalika datang ka anu diadopsi ku pangguna. Tapi sakumaha anu parantos urang tingali, tabel-tabel parantos ngancik sareng ios 10 ngembang pesat dina tingkat adopsi, ngaleungitkeun sadaya vérsi ios sateuacanna anu parantos dirilis perusahaan dugi ka ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.