iOS 10 parantos ngayakinkeun kuring pikeun mayar iCloud

icloud-ios-10

Kadatangan ios 10 parantos ngarobih seueur hal ngeunaan iCloud, janten seueur anu tungtungna kuring anggap sabulan ka tukang kamungkinan mayar kanggo mekarkeun kapasitas dugi ka 1TB. Éta ngan ukur tés, pikeun ningali kumaha kaayaan éta tiasa dianggo sareng Poto sareng Dokumén dina dasarna, sareng saatos bulan uji coba anu kuring tingali, kuring mutuskeun pikeun neraskeun jasa. macOS Sierra sareng ios 10 langkung ti cukup alesan pikeun saha waé anu kedah mayar panyimpenan awan kanggo sacara serius ngémutan nganggo iCloud, hal anu ngan sababaraha bulan ka pengker kuring moal pernah nyarios, tapi anu kuring yakin ayeuna pisan. Alesan pikeun parobihan ieu? Saterusna.

Poto dina ios 10 plus iCloud, pasangan anu teu tiasa dipisahkeun

Saha waé anu nganggap panyimpenan 1TB sabab aranjeunna gaduh seueur eusi multimédia pikeun diunggah kana awan. Upami anjeun ngan ukur ngémutan panyimpenan dokumén sareng padamelan, kapasitas dasarna pasti langkung saé, kalayan harga anu langkung kompetitif. Tapi éta hal bakal robih nalika anjeun hoyong poto sareng video anjeun disimpen dina iCloud.

poto-icloud

Sareng perhatoskeun yén kuring nyarios "Poto dina ios 10", kalayan sagala niat. Aplikasi Poto pikeun macOS Sierra parantos ningkat, tapi henteu aya dina tingkat aplikasi ios. Sanaos sigana bohong, aplikasi pikeun sistem operasi sélulér Apple jauh langkung unggul tibatan versi desktop na, sareng Kuring sanés ngan ukur nyarioskeun ngeunaan gampang digunakeunana, tapi ngeunaan fungsi, visualisasi, kagancangan komo alat terpadu. Sanaos kitu, aplikasi pikeun macOS langkung saé sareng ngamungkinkeun anjeun ngatur poto anjeun dina komputer.

Kaseueuran urang, kecuali pikeun jalma anu langkung indah sareng fotografi sareng anu teras-terasan nganggo kaméra SLR na ngagantung tina cangkéngna, anggo iPhone kami pikeun seueur-seueur poto, hal anu kaméra Apple smartphone ningkatkeun éta bakal disorot., sareng kuring henteu nyarioskeun waktos payun, tapi anu paling caket sareng iPhone 7 Plus. Kumaha anjeun hoyong ideu nyandak poto anjeun dina iPhone sareng éta otomatis aya dina perpustakaan poto bumi anjeun? Sareng sanggup ngatur perpustakaan anjeun dina waktos turun anjeun ti iPhone nalika anjeun naek beus ka bumi atanapi ngalatih damel?

poto-apel-tv

A Kami ogé kedah nambihan albeum anu dipersonalisasi anu ditawarkeun ku Poto tanpa campur tangan pisan, sareng pidéo kalayan poto anu paling luar biasa pikeun babaturan sareng kulawarga.. Mangrupikeun padamelan anu kajantenan di tukang sareng dimana anjeun ngan ukur nginterupsi ningali hasilna. Kuring parantos ngintunkeun sababaraha video ieu ka kulawarga sareng réréncangan, sareng kuring parantos nyimpen sababaraha di Perpustakaan kuring supados tetep dina waktosna. Mangrupikeun salah sahiji hal anu anjeun henteu pentingkeun dugi ka kagungan. Sarua sareng tiasa mikaresep aranjeunna dina tipi anjeun berkat Apple TV.

Detil anu penting pisan nyaéta manajemén gudang anu dilakukeun dina alat anjeun. Kuring henteu ngagaduhan masalah kapasitas dina iMac kuring, tapi dina iPhone, iPad sareng MacBook kuring henteu mampu pikeun diunduh sakabéh perpustakaan kuring, anu baheula kusabab éta henteu pas langsung, sareng anu terakhir sabab éta bakal tinggaleun hard drive kuring praktis pinuh. Masalah sareng Poto dina iCloud? Teu aya, sabab sistem na tiasa dianggo pikeun milih upami anjeun hoyong sadaya poto diunduh sacara fisik kana alat anjeun (anu kuring pikahoyong pikeun iMac di bumi) atanapi upami anjeun langkung resep ngaleupaskeun awan sareng ngan ukur ngaunduh poto anu anjeun anggo sareng resolusi diluyukeun kana layar anjeun. Upami iraha waé iPhone sareng iPad anjeun ngagaduhan masalah luar angkasa, poto bakal otomatis dihapus tina alat-alat éta sareng éta bakal angkat ka iCloud. Ayeuna ngeunaan ampir 200GB anu kuring gaduh di perpustakaan poto kuring, ngan ukur 5GB iPhone kuring anu diilikan ku poto sareng video.

Dokumén sareng Desktop dina sadaya alat anjeun

Tapi panginten salah sahiji parobihan anu paling diantisipasi ku datangna ios 10 nyaéta yén iCloud tungtungna ngamungkinkeun kami nganggo panyimpenan na ku cara konvensional, sapertos Dropbox atanapi jasa awan anu sanés. Struktur folder konvensional dimana urang tiasa nempatkeun file urang sareng anu bakal dibagi di antara sadaya alat urang. Dugi ka ayeuna Apple ngan ukur ngantepkeun unggal aplikasi ngagaduhan folder na, tapi ayeuna sadayana robih, kusabab folder Dokumén anjeun sareng sadayana anu aya, sareng desktop Mac anjeun bakal aya dina iCloud, sareng langsung disingkronkeun dina sadaya alat anjeun, naha éta macOS atanapi ios.

icloud-drive-2

Mimitian damel di Mac anjeun sareng teraskeun kana iPad anjeun, ngalangkungan iPhone anjeun bari ngantosan di dokter ... ayeuna anjeun gaduh sadaya dokumén anjeun salawasna aya dina alat naon waé, kalayan kaunggulan sampurna diintegrasikeun kana sistem, sareng kamungkinan ngagunakeun aplikasi anu anjeun paling resep. Anjeun henteu kedah gumantung kana aplikasi Apple, anjeun tiasa nganggo aplikasi pihak katilu mana waé anu cocog sareng muka file nganggo aplikasi anu béda pikeun neraskeun padamelan. Nempatkeun tugas anu ditangguhkeun dina méja iMac kuring supados aranjeunna muncul dina MacBook kuring pas kuring ngahurungkeunana dina desktop parantos janten rutin anu ngamungkinkeun kuring ngaheulakeun tugas. Kuring henteu kantos ngiringan daptar tugas, tapi ayeuna kuring henteu meryogikeunana, sabab kuring ningali éta dina desktop.

Éta tiasa sareng kedah ningkatkeun

Aya seueur rohangan kanggo diperbaiki ... iCloud masih jauh tina sistem panyimpenan awan anu sampurna, sanaos langkung caket ti sababaraha bulan ka pengker. Upami urang ningali harga sareng kapasitas anu ditawarkeunana, luncat tina 200GB ka 1TB tanpa langkung seueur pilihan panengah sigana kaleuleuwihi, Boh dina kapasitas sareng harga. 200GB tiasa janten sakedik kanggo seueur, tapi 1TB tiasa kaleuleuwihi ogé. Komo deui upami rohangan éta henteu tiasa dibagi, sareng di dieu aya titik sanés pikeun ningkatkeun: Naon gunana Dina Kulawarga upami Apple henteu nganggo éta? Kuring gaduh 1TB kanggo diri kuring, sareng pamajikan kuring neraskeun potongan-potongan 5GB na tanpa tiasa masihan sababaraha rohangan kuring. Mangrupikeun léngkah anu kedah dilakukeun Apple langkung gancang tibatan engké sareng éta bakal ngabantosan seueur pikeun lirén naha éta pantes mayar langkung seueur rohangan.

Kakurangan penting anu séjén nyaéta henteu sanggup ngirim tautan pikeun ngabagi file kuring ka batur, Dropbox atanapi gaya Google Drive. Leres, leres anjeun tiasa ngirim email sareng lampiran éta sareng éta bakal disimpen dina iCloud janten anjeun tiasa ngaunduh, tapi éta mangrupikeun hal anu kuring henteu acan réngsé ditingali. Janten langkung langsung pikeun tiasa ngadamel tautan kana file sareng ngirim ka anu nampi. Hal anu sami sareng poto… Naha kuring henteu tiasa ngabagi poto anu kuring gaduh anjeunna sareng batur? Kuring parantos ngaidentifikasi kalayan sampurna dina Poto, berkat pangakuan raray, tapi aya cara anu gampang sareng langsung pikeun tiasa ngabagi sadayana ka jalma éta. Sareng naha rai henteu dideteksi nyingkronkeun antara alat? Apple ngaduga masalah privasi, tapi alesan éta henteu dianggo pikeun kuring. Upami kuring ngaunduh poto kana alat énggal, éta kedah ngaidentipikasi deui sadaya rupa deui, nalika dina iMac kuring aranjeunna parantos dilabélan kalayan sampurna. Sareng kuring tiasa neraskeun seueur garis, tapi pikeun ayeuna, éta parantos ngayakinkeun kuring, enya, ngantosan éta teras-terasan ningkat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   El Dokter cenahna

    Naha henteu unggah file kana iCloud Photo Library nyababkeun kuring kaleungitan kualitas naon? Kuring gaduh iPhone 7 128 gb sareng upami éta kaleungitan éta henteu pantes

    1.    Luis Padilla cenahna

      Numutkeun ka Apple, poto éta aya dina format aslina sareng dina resolusi aslina.

  2.   Pablo cenahna

    Dina hiji waktos dina artikel anjeun nyarios «Masalah sareng Poto dina iCloud? Teu aya, sabab sistem na tiasa dianggo pikeun milih upami anjeun hoyong sadaya poto diunduh sacara fisik ka alat anjeun (anu kuring pikahoyong pikeun iMac di bumi) atanapi upami anjeun langkung resep ngaleupaskeun awan sareng ngan ukur ngaunduh poto anu anjeun anggo sareng resolusi diluyukeun kana layar anjeun »
    Kumaha pilihan éta ngonpigurasi?

    hatur nuhun

    1.    Luis Padilla cenahna

      Dina setélan. Dina Mac dina Preferensi dina Photos App, dina iOS dina Setélan-Photos. Anjeun kedah milarian pilihan «ngaoptimalkeun panyimpenan»

      1.    Pablo cenahna

        Hatur nuhun;)

  3.   Leonardo cenahna

    Sakumaha seueur mayar anjeun?
    Flickr gaduh 1 Tb gratis pikeun poto sareng video !!

    1.    Luis Padilla cenahna

      Sareng Google Drive gudang tanpa wates ... naha aya anu nyarios yén iCloud mangrupikeun hiji-hijina pilihan? Nyatana, kuring nyerat ngabandingkeun sadaya jasa nyalira: https://www.actualidadiphone.com/icloud-google-photos-flickr-amazon-cloud-drive-donde-subo-las-fotos/

      Naha anjeun leres-leres pikir Apple mayar kanggo iklan dina blog? Saur anjeun anu bercanda, anjeun kedah licik pisan pikeun mikir éta

  4.   Fernando Villagran cenahna

    Tulisan anu saé saéna, tapi kuring gaduh keraguan anu luar biasa sareng éta pasti kabodoan kuring, kuring parantos ngontrak rohangan dina iCloud, sareng nalika kuring hoyong ngosongkeun rohangan tina iPhone atanapi iPad kuring, ti perpustakaan poto, éta ngawartosan yén lamun kuring mupus iPhone atanapi iPad aranjeunna dihapus ti mana waé kalebet iCloud? Naon anu kuring salah lakukeun? Atanapi kumaha atuh

    1.    Luis Padilla cenahna

      Anjeun teu tiasa mupus poto-poto atanapi aranjeunna dihapus tina sadaya alat, éta sinkron. Upami anjeun hoyong ngosongkeun rohangan, anjeun kedah milih pilihan rohangan Optimalkeun dina Setélan, sareng ieu bakal ngantep poto dina awan sareng sanés sacara fisik dina
      pakakas

  5.   Alan Carmona cenahna

    GENTLEMEN ... Panyimpenan teu aya watesna Poto / Pidéo dina iPhone / ipad / mac / jsb aya dina Poto SHARED, saderhana pisan nyaéta nyiptakeun albeum pikeun "dibagéakeun" (saurna, tong ngabagi ka saha waé, janten henteu nempatkeun email ka saha anu bakal ngabagi éta sareng voila, albeumna didamel) sareng voila ... éta rohangan poto anu dibagi HENTEU kaitung dina rohangan panyimpenan iCloud, kuring parantos nyéépkeun sababaraha minggu ka pengker sareng sakapeung, sakitar 15GB (sakedik pisan) antara foto kulawarga sareng pidéo pondok, hiji-hijina larangan nyaéta henteu kéngingkeun unggah pidéo langkung ti 5 menit ... ngalakukeun éta, anjeun gaduh 5GB INTEGRAL iCloud kanggo dokumén, makalah, jst. 😀 Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta nyimpen installer, program, kumpulan pidéo ageung, ogé aya upami anjeun kedah ngantosan TB gratis pikeun gaya dropbox / Drive / OneDrive, sareng sajabana ... Pikeun musik éta nyaéta iTunes Match sareng éta waé , sadaya musik anjeun nyingkronkeun dina sadaya alat Apple anjeun, naha anjeun hoyong streaming musik? di dinya anjeun gaduh Apple Music ogé nyingkronkeun daptar puter sareng unduh dina KABEH alat anjeun. saleresna, Apple parantos mikiran sagala hal, ngan éta jalma condong tetep milarian sareng ngaleungitkeun halangan nalika teu aya. tapi, sanaos kitu, kuring malikan deui, hiji-hijina hal anu leungit nyaéta panyimpenan ONTEGRAL ONLINE pikeun ti ditu, tiasa ngabagi tautan luar. sing gancang ... gancang pisan anjeunna bakal ngamimitian 😀 ngantosan berita.