Sakumaha jangji, Apple ngaleupaskeun vérsi ahir ios 10

ios 10 ayeuna sayogi Dinten sareng waktos parantos sumping nalika urang tiasa hilap ngeunaan masang vérsi pratinjau ngeunaan sistem operasi seluler pangénggalna ti Cupertino: Apple parantos ngaluarkeun vérsi ahir ios 10. Mimitina, vérsi ieu kedahna sami sareng anu diluncurkeun Rebo kamari saatos intina dimana aranjeunna nampilkeun iPhone 7, iPhone 7 Plus sareng Apple Watch Series 2, tapi henteu ditolak yén aya sababaraha paningkatan.

Salaku conto, upami anjeun parantos nyobian ios 10 Golden Master sareng / atanapi maca iPhone News, anjeun bakal terang yén henteu sadaya pangguna tiasa ngirim téks nganggo mangsi anu teu katingali atanapi ku kakuatan anu béda tina aplikasi iOS Messages, sedengkeun anu sanésna henteu ngagaduhan aksés ka bagianna. Gambar ti mana anjeun tiasa ngirim GIF animasi. Éta Masalahna tiasa janten alesan anu cukup pikeun Apple ngarebut saminggu sareng parantos ngaluarkeun sistem anu tiasa dianggo langkung saé.

ios 10 ayeuna sayogi

Upami Anjeun hoyong terang sadayana berita anu sumping babarengan sareng ios 10, anjeun ngan ukur kedah maca tulisan anu jembar kami ios 10: sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan vérsi ios salajengna. Salaku tambahan, anjeun ogé ngagaduhan langkung seueur inpormasi anu aya hubunganana sareng sistem anu nembé diluncurkeun tina labélna, ku milarian dina blog atanapi ngan ukur ku ngaklik link ieu.

Upami pembaruan parantos ngajempolan anjeun atanapi anjeun hoyong ngantosan dugi jam terakhir pikeun ngalaksanakeun prosés, Ignacio nyerat tulisan éksténsif anu ngajelaskeun sadayana anu diperyogikeun pikeun. nyiapkeun alat urang pikeun masang ios 10 anu anjeun sayogi tina link ieu. Léngkah anu paling penting, sapertos biasa, nyaéta nyadangkeun sadaya data penting anjeun, sajauh mana.

Sakumaha biasa, tong ragu-ragu mairan ngajelaskeun kumaha jalanna iOS 10 pikeun anjeun, pérsi anu diarepkeun langkung cairan tibatan ios 9 sareng ios 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alvaroto cenahna

    Hai! Upami kuring gaduh master emas, naha kuring tiasa masang versi akhir ios10?
    Hatur nuhun !!

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, Alvaroto. Aranjeunna gaduh nomer idéntifikasi anu sami (ngawangun), janten teu perlu. Upami anjeun hoyong lirén masang betas, uninstall propilna tina setélan iPhone.

      Hiji salam.

      1.    Alvaroto cenahna

        Sampurna, nuhun !!

      2.    IOS 5 Badut Salawasna cenahna

        Betas umum tetep némbongan ka kuring saatos nyabut propil. Kuring kedah ngalebetkeun halaman wéb program béta Apple, lebet sareng di klik handap dina "unenroll" teras pilihan pikeun kaluar tina program béta. Saatos éta, hurungkeun deui telepon sareng teu aya deui anu némbongan.

  2.   Korn-El cenahna

    Ayeuna hayu urang antosan sareng tingali naha Todesco minuhan jangji na!

  3.   Alberto cenahna

    Henteu kunanaon !!! sareng ngan 5 jam kanggo ngaunduh serat 200mg ... lawon naon…

  4.   Alfonso cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 6s Plus sareng saatos 1 jam atanapi langkung pembaruan parantos réngsé ngalangkungan OTA sareng nalika réngsé dipasang, iPhone kuring pareum sareng kuring ngagaduhan éta bakal nyambungkeun kana iTunes, kuring nyambungkeun sareng kuring ngagaduhan pesen anu nyarios yén aya masalah sareng iPhone sareng kuring kedah mulangkeunana pikeun tiasa ngahurungkeun ka vérsi 9.3.5, naha ieu kajantenan ka batur?

  5.   Yuri moral cenahna

    TEU NGUNDUH DEUI, NYAÉNGKEUN IPHONES 6S, IPADS ... VIA OTA ... ANU DIPAKÉNG KANGGO

  6.   Elvis Vizcaino Ortiz cenahna

    Kuring parantos saprak minggu kamari 10.0.1, éta diropéa dina dinten peluncuran iPhone 7. Abdi gaduh béta umum sateuacanna. Éta teu kunanaon? Henteu kedah diénggalan? Abdi henteu kénging nanaon pikeun diunduh. Hatur nuhun.

  7.   GM cenahna

    Kuring ogé parantos kéngingkeun deui SE sareng iPad Pro ...

  8.   Jordy cenahna

    Anu kuring henteu ngarti naha ios 10.0.1 kaluar? Dina vérsi anu medal ayeuna, naha éta ogé kaluar sapertos kieu?

  9.   Wijan cenahna

    Kuring parantos nganyarkeun pas éta sayogi (peryogi kirang langkung 1 jam.), Sareng ayeuna teu aya masalah. iPhone 6 Tambih Deui.

  10.   Lowis cenahna

    Kuring gaduh master emas tapi tetep henteu muka sababaraha aplikasi, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  11.   Luis cenahna

    Kuring ngagaduhan béta panganyarna 10.0.1. Henteu aya pembaruan anyar anu nembongan ka kuring ayeuna yén resmi parantos kaluar. Naha bakal kunanaon janten kitu? Salam

  12.   William cenahna

    Wilujeng sonten dinten ayeuna kuring ngapdet iOS 10 dina iPhone 6 Plus sareng WatchOS 3 tapi kuring henteu terang naha dina Apple Watch abdi pilihan nganggo corétan henteu muncul, aya anu ngagaduhan masalah anu sami ???

  13.   Cristina cenahna

    William, kuring gaduh masalah anu sami.

  14.   Ariadna cenahna

    Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa ngabantosan abdi ... Kuring parantos ngapdét iPhone ka iOS 10 sareng kuring ngagaduhan masalah yén sadaya aplikasi (Whatsapp / Facebook Messenger ...) ngaluarkeun sora béwara anu sami ... Kuring parantos katingali dina setélan aplikasi sareng kuring nampi sora anu kuring kantos sateuacan (dina hal ieu aurora) tapi anu sanésna dihasilkeun deui ... panginten tiasa konyol, tapi éta ngajantenkeun kuring gugup teu terang perkawis bewara na ... Hatur nuhun pisan sateuacanna! ☺️

  15.   Maria chanourdie cenahna

    sora béwara sami sareng sanés anu parantos disetél. sareng batréna kirang langkung, pasti.