ios 14.6 bakal ngijinkeun nambihan email kana Lost Mode tina objék anu Milarian jaringan

ios 14.5 Éta parantos janten salah sahiji apdet pangageungna ti saprak sékrési ios 14 dina akhir taun kamari. Kabaruan anu anyar dina pembaruan éta pasti kamungkinan muka konci iPhone tanpa peryogi Face ID berkat integrasi sareng Apple Watch sareng watchOS. Tapi, aranjeunna masih damel di Cupertino sareng kamari béta katilu pikeun pamekar iOS 14.6 diluncurkeun. Versi anu henteu pura-pura hébat dina hal fungsi-fungsi anyar sapertos ios 14.5 tapi anu nyayogikeun anu énggal, sapertos kamungkinan pikeun nambihan email anu aya hubunganana sareng obyék anu cocog sareng jaringan Milarian, kaasup AirTags.

Nambihan email atanapi telepon kana Lost Mode bakal tiasa di ios 14.6

Tambihkeun alamat email janten upami aya anu mendakan barang anjeun sareng hoyong ngahubungi anjeun, aranjeunna tiasa. Sakali anjeun ngaktipkeun Lost Mode, alamat email ieu bakal katingali ku jalma anu mendakan barang anjeun. Hal ieu ngamungkinkeun batur pikeun ngahubungi anjeun iraha waé barang-barang anjeun anu leungit dipanggihan.

Kieu pedaran fitur di luhur anu anyar dina ios 14.6 Béta Katilu. Tujuanana nyaéta tiasa nambihan email anu aya hubunganana sareng obyék anu dilebetkeun kana jaringan Milarian. Ku cara kieu, nalika pangguna kaleungitan objék sareng ngapdet na dina aplikasi salaku "Lost Mode", inpormasi anu aya hubungan sareng pamilik sacara otomatis nembongan dina alat anu ti saprak éta dipanggihan.

Dugi ka ayeuna anjeun tiasa ngenalkeun a nomer telepon. Nanging, seueur pangguna bakal resep henteu ngalaan data paling pribadi sareng nawiskeun akun email pikeun ngamungkinkeun kontak gampang. Sanaos masih jauh pikeun iOS 14.6, kamungkinan fungsi ieu bakal dirobah sareng bakal béda-béda dina betas ieu.

Tulisan anu aya hubunganana:
AirTags: Sadaya trik, setélan sareng setélan

Hal anu menonjol nyaéta éta anjeun moal tiasa ngagabungkeun nomer telepon sareng email dina Lost Mode. Kalayan kecap sanésna, pangguna kedah milih naha anjeunna hoyong salah sahiji inpormasi muncul atanapi anu sanés. Éta mangrupikeun hal anu tiasa robih kusabab langkung seueur inpormasi anu aya hubunganana sareng anu bogana, kamungkinan yén nalika ngahubungi, milarian bakal nyugemakeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.