IOS 14.3 béta ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun aktip nganggo ikon khusus langsung

Jalan pintas ngarobih tampilan jalan pintas anjeun dina ios 14.3

Sababaraha dinten ka pengker Apple ngaluncurkeun éta béta kadua de ios 14.3 pikeun pamekar pikeun pembaruan ios ageung salajengna. Kabaruan anu hébat dina versi ieu nyaéta datangna modeu Apple ProRAW pikeun iPhone 12 Pro sareng Pro Max. Fitur ieu ngamungkinkeun anjeun némbak RAW langsung tina aplikasi Kaméra. Nanging, berita ogé parantos dipendakan aya hubunganana sareng aplikasi éta Jalan pintas. Kalayan versi anyar ieu Urang tiasa ngajalankeun aplikasi nganggo ikon khusus tanpa kedah nembus aplikasi Pintasan. Ku cara kieu, Apple ningkatkeun kustomisasi layar utama anu nyobian henteu kaleungitan kinerja.

Ngaropea ikon sareng ngaluncurkeun aplikasi tanpa ngalangkungan Jalan pintas sareng ios 14.3

Nepi ka ayeuna, ios 14 diidinan ngadamel pintasan sareng ikon khusus dina layar utama. Pikeun ngarobih ikon éta janten gerbang kana aplikasi anu khusus, aranjeunna kedah ngaitkeun kana jalan pintas. Sareng jalan pintas éta pikeun muka aplikasi anu tangtu. Nanging, dihirupkeun, nalika ikon khusus éta diklik, aplikasi Pintasan muka sareng ngajalankeun jalan pintas muka aplikasi anu sanés. Mangrupikeun prosés non-visual sabab sababaraha tab dibuka sareng waktos anu diperyogikeun pikeun ngakses inpormasi ningkat.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tingali kana fitur-fitur anyar utama Shortcuts di ios sareng iPadOS 14

Jelas yén sanaos urang nyarioskeun perkawis aplikasi sareng jalan pintas, el operasi dugi ka jalan pintas ikon khusus. Maksudna, novelty henteu ngan ukur aya dina aksés langsung tina aplikasi, tapi dina aksés langsung naon waé anu urang tambihan ngalangkungan aplikasi Shortcuts, sapertos unggah gambar ka repository, ngamimitian mundur, nerbitkeun gambar dina jaringan sosial, jst. .

La iOS 2 béta 14.3 ngalereskeun masalah ieu. Sanaon dinamika nyiptakeun jalan pintas tetep sami sareng jalan pintas masih diperyogikeun, ayeuna ios henteu ngaksés aplikasi Pintasan sacara standar. Sabalikna, spanduk bakal némbongan di luhur nunjukkeun yén jalan pintas parantos dijalankeun. Ku cara kieu, pangguna ngaksés langsung aplikasi anu dimaksud nalika aranjeunna ngeklik ikon khusus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.