iOS 14 parantos dipasang dina ampir 50% alat

Laju nyoko ios 14 vs ios 13

Leuwih hade telat tinimbang henteu kungsi. ios 14 resmi sumping dina 16 Séptémber. Kami nyarios sacara resmi sabab urang ngagaduhan opat bulan sareng betas pikeun pamekar boh pikeun umum. The laju download Dina minggu kahiji éta ditarima, sabab urang tiasa tingali dina grafik di luhur. Nanging, dina awal Oktober stalled naékna ngan 2% per minggu. Padahal unduhan éta catetan mimiti Aranjeunna henteu seueur dibandingkeun sareng ios 13 taun kamari kira-kira waktos ayeuna. Hatur nuhun kana monitoring ieu urang tiasa mastikeun yén ayeuna aya langkung seueur alat sareng ios 14 dibandingkeun sareng ios 13 jeung Laju nyoko ios 14 jumlahna 46,54%.

Tulisan anu aya hubunganana:
Spotify tungtungna ngajalankeun widget na pikeun layar utama ios 14

ios 14 ningkatkeun tingkat adopsi na sareng ampir ngahontal 50%

Sistem operasi anu anyar nyayogikeun tingkat kustomisasi anu langkung ageung kalayan datangna widget dina layar utama. Salaku tambahan, sistem nampi modifikasi sakedik kana antarbeungeut pangguna janten kirang ngaganggu dina telepon atanapi kadatangan perpustakaan aplikasi. Parobihan ieu pikeun seueur pangguna parantos mangrupikeun alesan anu kuat pikeun neraskeun parobihan tina ios 13 ka ios 14. Laju tingkat unduhan sareng tingkat parobihan tina hiji sistem operasi ka sistem anu sanés masihan kami ideu ngeunaan tingkat parobihan generasi sareng ngadopsi sistem operasi énggal. Di sisi anu sanésna, urang tiasa ngabandingkeun data ieu sareng taun ka tukang dimana éta angkat ti ios 12 ka ios 13 dina waktos anu sami.

ayeuna, ios 14 ampir ngahontal 50% alat anu ayeuna kuring terang aranjeunna ngawaskeun. Nyatana, sareng anu langkung pas, 46,54% parantos gaduh sistem operasi pangénggalna dipasang dina alatna. Nalika masih aya 46,16% anu masih gaduh ios 13. 7,29% gaduh vérsi sateuacan ios 13 dipasang kumargi aranjeunna lirén nampi apdet atanapi mutuskeun pikeun henteu ngarékop kana vérsi anu langkung luhur.

iOS 14, sistem operasi anyar Apple

Hayu urang tingali perbandingan sareng data ti taun kamari. Momen anu mana sopasso tina sistem operasi énggal sareng anu lami sareng ios 12 sareng ios 13 sumping dina 7 Oktober. Nanging, ku ios 14 éta kajantenan ayeuna, 28 Oktober. Pikeun babandingan urang ogé ningali yén ios 13 dileupaskeun dina Séptémber 19, 2019, sedengkeun ios 14 dileupaskeun dina 16 Séptémber 2020.

Pondokna, éta panerapan sistem operasi anu anyar ngalaman paningkatan éksponénsial dina dua minggu kahiji éta sayogi. Nanging, paningkatan jumlah unduhan ieu diperhatoskeun sapanjang Oktober. Sanaos urang tiasa mastikeun éta iOS 14 parantos aya dina langkung seueur alat tibatan ios 13 némpél 50%.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.