ios 15 bakal nyandak palang béwara énggal, multitasking kanggo iPad sareng perbaikan privasi

Mark Gurman terus masihan kami angsuran leutik tina warta yén ios 15 bakal nyandak urang, sareng dinten ieu kalebet bar bewara énggal, perbaikan multitasking iPad sareng kontrol privasi anu langkung ketat.

Bar iber 15 ios badé ngalaman parobihan ageung saatos lami tetep ampir teu robih. Bewara anu didesain ulang anyar langkung fokus kana pilihan balesan otomatis. Salaku tambahan bakal aya nagara bagian anu tiasa béda-béda (damel, nyetir ...) anu bakal nganggap béda paripolah béwara. Aya ogé bakal aya berita dina pilihan privasi, sareng panel kontrol anyar anu urang tiasa ningali langkung jelas kumaha data kami dianggo ku aplikasi. Émut yén pelacakan aplikasi parantos dikawasa dikawasa ku pembaruan kana ios 14.5, sareng parobihan ios 15 ieu bakal janten léngkah salajengna dina hal ieu.

Aya ogé bakal aya bewara penting dina layar utama iPad, kalayan kamungkinan nempatkeun widget mana anu dipikahoyong, sakumaha anu tiasa urang lakukeun dina iPhone ti saprak diluncurkeun ios 14. Ogé bakal aya parobihan anu sanés dina layar utama, sareng khususna dina multitasking. Kalayan prosesor iPad Pro sareng M1 énggal, tungtutan dina tablet anyar ieu parantos kalikeun, sareng sigana Apple bakal ningkatkeun pananganan sababaraha windows dina waktos anu sami, sahingga multitasking ieu langkung pikaresepeun pikeun pangguna anu langkung maju.

Ogé bakal aya parobihan dina tvOS sareng watchOS, dimana urang tiasa ningali antar muka anu énggal. Sadaya parobihan ieu ditambihkeun kana parobahan anu parantos kami sebatkeun sateuacana ngeunaan Pesen, Kaséhatan, jst. Kami bakal tiasa ningali sadayana berita ieu di WWDC 2021 anu bakal dimimitian dinten Senén, 7 Juni ti 19:00 (GMT +2) sareng anjeun tiasa nuturkeun langsung sareng kami dina blog sareng saluran YouTube.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.