IOS 15 sareng iPadOS 15 aya di dieu, ieu sadayana anu anjeun kedah terang sateuacan ngamutahirkeun

Perusahaan Cupertino ngingetkeun salami Keynote na anu anyar anu diantara kami ningali peluncuran iPhone 13 anu anyar tina datangna sistem operasi sélulér anyar pikeun iPhone sareng iPad, urang jelas-leres nyarioskeun ngeunaan ios 15 sareng iPadOS 15.

Versi panganyarna tina ios sareng iPadOS hadir sareng sababaraha fitur anyar sareng ayeuna sayogi pikeun diunduh sareng dipasang. Kami nganggo kasempetan ieu pikeun ngingetan pentingna ngajaga parangkat kami salawasna diropéa pikeun nangtayungan privasi kami sareng nyingkahan jinis malware. Upami anjeun ngantosan ios 15, waktosna parantos dugi ka kabisat.

Sadaya berita dina ios 15

Mimiti urang badé ningali naon berita éta host ios 15, sistem anu parantos dikritik nauseam iklan kusabab henteu cekap inovatif, tapi anu ngajamin urang seueur stabilitas, kaamanan sareng perbaikan.

FaceTime sareng SharePlay

Sedengkeun pikeun FaceTime, salah sahiji novelitas utama sumping, Ayeuna sistem télépon pidéo Apple anu pangguna na ngaapresiasi pisan bakal ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun a modeu potrét anu bakal ngaburkan latar tukang nelepon ngalangkungan parangkat lunak, pokus ka jalma éta, sapertos aplikasi anu sami. Salaku tambahan, audio spasial ditambihan kana telepon FaceTima, sanaos aplikasi anu saéstuna tetep dipikaterang persis dina hal ieu.

  • Kamampuh pikeun nambihan alat sanes apel pikeun nelepon ngalangkungan tautan.

Pikeun bagian na BagikeunPlay mangrupikeun sistem énggal anu ngamungkinkeun urang ngabagi eusi audiovisual sacara real time sapertos musik ti Apple Music, serial atanapi pilem tina jasa anu aya hubunganana sapertos Disney +, TikTok sareng Twitch. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngabagi layar anjeun ngalangkungan FaceTime atanapi ngamangpaatkeun eusi ieu ku cara singkronisasi.

Safari direnovasi sareng kontroversial

Perusahaan Cupertino dimimitian ku perombakan Safari anu masif anu parantos dilancarkeun ku betas anu ngalirkeun. Ayeuna urang bakal diidinan netepkeun sababaraha tab anu ngambang sapertos anu kajantenan di iPad. Sababaraha parobihan ieu tiasa dipilih ku pangguna supados henteu mendung pangalaman, ogé nambihan séri peta sareng jalan pintas.

Pembaruan Safari ieu parantos nyababkeun seueur keluhan ti analis, janten Apple parantos mutuskeun kanggo ngarobih sistem ku jalanna betas.

Peta sareng cuaca didesain ulang

Aplikasina Apple Maps terus digawé pikeun nawiskeun sababaraha persaingan ka Google Maps, ayeuna éta bakal nawiskeun langkung seueur mesin pencari data sareng kontén ditambihan perkawis jalur sareng arah na.

Dina cara nu sami aplikasi Cuaca bakal nambahan répréséntasi grafis anyar ngeunaan parobihan iklim sareng kaayaan lingkungan. Sistem béwara pikeun peringatan hujan ogé parantos dirarancang.

Modeu konséntrasi sareng sorotan anu langkung pinter

El Modeu konséntrasi Éta bakal ngamungkinkeun anjeun netepkeun bewara sareng aplikasi sacara épéktip supados henteu ngaganggu urang. Éta panginten anggap pérsi maju tina Entong ganggu modeu yén seueur pangguna parantos nungtut salami jam-jaman telekomunikasi panjang.

Modeu konséntrasi dina ios 15

Pangguna bakal tiasa sacara manual ngonpigurasikeunana pikeun karesepna atanapi lengket kana prétét perusahaan Cupertino. Dina cara anu sami, Lampu Sorotan ayeuna bakal ngamungkinkeun urang pikeun milarian bahkan dina poto, ngahijikeun sareng pungsi Téks Langsung anu bakal narjamahkeun téks poto sacara real time, ogé nangkepna pikeun ngabagikeunana atanapi bahkan nyonto éta dimana waé urang hoyong.

Warta alit sanésna

  • Aplikasina catetan nambihan kamampuan ngadamel tag organisasi sareng nyebatkeun pikeun pangguna sanés dina catetan.
  • Aplikasi pamilarian ayeuna bakal ngamungkinkeun anjeun milarian alat bahkan nalika aranjeunna pareum.
  • Tab anyar dina aplikasi kasehatan ayeuna éta bakal ngamungkinkeun kami ngabagi data sareng tim médis sareng stabilitas nalika fungsi leumpang.

Sadaya berita dina iPadOS 15

Dina saluran YouTube kami kami parantos ngajelaskeun panjang lebar naon hal anu penting tina iPadOS 15, anu, sakumaha anjeun terang, henteu langkung ti versi anu langkung rumit ngeunaan ios 15. 

Mimiti, iPadOS 15 bakal ngalegaan ukuran sareng fungsina Widget, nyandak aranjeunna ka layar utama, sakumaha kajadian di ios 15. Dina cara nu sami, sistem organisasi ngalangkungan perpustakaan aplikasi diwariskeun tina iPhone éta ogé datang ka iPad, tetep permanén di daérah jalan pintas anu paling ekstrim.

Sésa integrasi sapertos pembaharuan dina aplikasi catetan ogé sumping kana iPad, janten hakékatna urang bakal ngagaduhan langkung seueur kirang berita anu sami tibatan di ios 15, hiji aspek anu dikritik pisan ku sababaraha analis anu ngarepkeun langkung seueur tina sistem operasi iPad.

Alat naon anu bakal diénggalan ka ios 15 sareng iPadOS15?

Dina kasus ios 15 Daptar na ampir teu aya tungtungna, sajaba ti iPhone 13 anu bakal sumping ti 24 Séptémber salajengna:

  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Tambih Deui
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Tambih Deui
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE (generasi ka 1)
  • iPhone SE (generasi ka 2)
  • iPod touch (generasi ka 7)

Samentara éta, iPadOS 15 sumping ka:

  • 12,9 inci Pad Pro (5th Gen)
  • 11-inci iPad Pro (generasi ka-3)
  • 12,9-inci iPad Pro (generasi ka-4)
  • 11-inci iPad Pro (generasi ka-2)
  • 12,9-inci iPad Pro (generasi ka-3)
  • 11-inci iPad Pro (generasi ka-1)
  • 12,9-inci iPad Pro (generasi ka-2)
  • 12,9-inci iPad Pro (generasi ka-1)
  • 10,5 inci iPad Pro
  • 9,7 inci iPad Pro
  • iPad (generasi ka 8)
  • iPad (generasi ka 7)
  • iPad (generasi ka 6)
  • iPad (generasi ka 5)
  • iPad mini (generasi ka 5)
  • iPad mini 4
  • iPad Air (generasi ka-4)
  • iPad Air (generasi ka-3)
  • iPad Air 2

Kumaha ngapdet kana ios 15

Anjeun tiasa milih jalur tradisional, pembaruan OTA ngan ukur peryogi léngkah ieu:

  1. Buka aplikasi setélan sareng buka bagian na Umum.
  2. Dentro de umum milih pilihan Pembaruan parangkat lunak.
  3. Teraskeun ku unduhan sareng éta bakal otomatis dipasang.

Upami anjeun resep, anjeun tiasa masang ios 15 lengkep bersih pikeun nyingkahan naon waé jinis kasalahan sareng ngamangpaatkeun make a pamiaraeun kana iPhone anjeun.

https://www.youtube.com/watch?v=33F9dbb9B3c

Anjeun tiasa nuturkeun léngkah leutik sareng gampang anu kami tinggalkeun dina tulisan kami tina Actualidad iPhone ngeunaan hal anyar ieu. Ieu leres-leres sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan ios 15, ayeuna waktuna parantos atos ningkatkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ubur-ubur cenahna

    Saatos ngamutahirkeun, kuring ningali balon beureum dina setélan "Panyimpenan iPhone ampir pinuh", tapi kuring pasihkeun sareng henteu lebet, éta tetep sapertos ayeuna. Kuring ngahapus ampir 50GB, kuring gaduh ruang luang. Kuring parantos reboot, sareng teu nanaon, éta masih aya sareng upami kuring nyucuk éta, éta henteu alihan kuring, ogé henteu musna. Aya solusi sanés dibalikkeun? hatur nuhun