iOS 15 naekeun fungsi 'drag and drop' ku nambihan gambar sareng téks

Séred sareng Serelek dina ios 15

Séred sareng leupaskeun tiasa janten salah sahiji pilihan ios paling pikaresepeun anu urang gaduh ku urang. Kaparigelan bisa berinteraksi sareng elemen anu béda antara aplikasi mangrupikeun salah sahiji pilar dasar tina fluidity tina sistem operasi. Salajengna, ku datangna tina iOS sareng iPadOS 15 Apple hoyong ngaléngkah langkung jauh ku cara ngalegaan manpaat Drag and Drop. Ti ayeuna, urang tiasa berinteraksi sareng dokumén, gambar, téks dina cara tunggal atanapi sababaraha antara aplikasi anu béda. Salaku tambahan, eusi anu dipilih tiasa sumping tina aplikasi anu sanés sareng bari nganggo hiji ramo urang berinteraksi sareng konténna, kalayan sisi sanésna urang tiasa ngadamel gerakan.

Ieu mangrupikeun fungsi drag and drop ningkat dina ios 15

Kalayan dukungan pikeun nyeret sareng ngaleupaskeun aplikasi, anjeun tiasa milih gambar, dokumén sareng file tina hiji aplikasi teras sered kana aplikasi anu sanés.

iOS 15 parantos ningkat pilihan Seret sareng Serelek parantos sayogi dina ios 14. Kabaruan aya dina unsur nambahan anu urang tiasa berinteraksi. Ayeuna urang tiasa nyertakeun ampir sadaya eusi anu aya dina fungsina: gambar, téks, pidéo, dokumén, jst. Salaku tambahan, urang tiasa ngamangpaatkeun aplikasi anu béda pikeun milih elemen anu béda sareng dipasang sacara otomatis.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple ngadesain deui desainer video game pikeun ios 15

Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal milih unsur anu pangpayunna nganggo ramo terus tahan. Kalayan sisi séjén urang tiasa ngagunakeun gerakan multitouch pikeun pindah aplikasi. Sakali aya dina aplikasi anu sanés, masih nganggo ramo kalayan unsur anu munggaran dipilih, urang tiasa milih langkung seueur elemen sareng nalika urang ngaleupaskeun, aranjeunna bakal taat kana unsur munggaran anu dipilih dina bentuk tumpukan.

Ogé, pikeun méréskeun tindakan urang tiasa ngakses aplikasi tujuan dimana kantun ngeureunkeun mencét urang tiasa nyéépkeun sadaya dokumén, pidéo, gambar atanapi file gumantung kana panggunaan anu badé dipasihkeun. Panjangan fungsi anyar ieu ngamungkinkeun vitamin ios 15 pikeun ngagantelkeun elemen aplikasi anu béda dina email kami, contona.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.