iOS 15 nyandak paningkatan anu penting pikeun AirPods Pro

AirPods parantos janten titik rujukan penting dina Apple, sareng éta yén aranjeunna parantos janten sateuacanna anu penting salami # WWDC21 ieu dimana aranjeunna ngagaduhan peran anu hébat sanaos biasana henteu anu paling narik ati tina jinis kajadian ieu. Tapi dina iPhone Aktualidad kami badé ngawartosan anjeun sadayana, tah urang angkat ka dinya sareng sadayana berita ngeunaan AirPods Pro sareng ios 15 anu nampi Boosting Conversation, Proximity View sareng seueur deui kapanasaran, AirPods pasti aya pilihan kahiji pikeun kaseueuran pangguna anu ngagaduhan iPhone, iPad atanapi Mac.

Kalayan Deukeutna Témbong, téknologi lokasi AirTag kalebet langsung kana AirPods, anu bakal ngajantenkeun tempatna langkung gampil, dina cara anu sami nalika aranjeunna diénggalan sareng sistem aplikasi Pilarian anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna ngaluarkeun lampu lokasi sapertos AirTags, mastikeun lokasi gancangna. Dina cara anu sami, mode «Boost Conversation» sumping anu bakal milarian arah sora ngalangkungan mikropon sareng nalika aranjeunna nyarios sareng kami sareng AirPods Pro ditempatkeun, éta bakal ningkatkeun sora saha anu nyobian ngobrol urang supados urang henteu kaleungitan benang paguneman sanaos ditempatkeun AirPods Pro kami.

Nya kitu, éta ningkatkeun pangirangan noise ambient, sistem pasangan pikeun headphone babaturan urang, ogé audio spatial pikeun Mac sareng Apple TV. Sakumaha anu parantos urang terang, Dolby Atmos parantos ngahontal Apple Music sareng akhirna iPhone urang bakal ngingetkeun urang nalika urang ngalih langkung jauh ti akun AirPods Pro urang, sistem anu bakal nyalametkeun kuring ampir 200 euro upami éta aya sateuacan kuring éléh aranjeunna sababaraha taun ka pengker. Tangtosna, AirPods parantos gaduh waktos anu kasohor salami # WWDC21, sareng pantes ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.