ios 15 ngamungkinkeun pangguna pikeun nyungkeun artos kanggo ngagaleuh aplikasi dina aplikasi

Menta ngabalikeun duit pikeun pamésénan dina aplikasi ios 15

Pembelian dina aplikasi dina aplikasi ilahar, resep atanapi henteu, sareng sigana moal langsung ngaleungit. Masalah anu disanghareupan ku pangguna chen aranjeunna ngahaja ngadamel beuli atanapi salah sahiji murangkalih anjeun anu ngalakukeun éta, nyaéta ngahubungi Apple pikeun nyungkeun dana.

Apple sadar yén prosés na sanés anu pangsaéna sareng ku ios 15 éta parantos nambihan pilihan énggal anu ngamungkinkeun para pangguna nyungkeun pamulangan kanggo mésér dina-aplikasi ti jero aplikasi éta sorangan hatur nuhun kana API StoreKit énggal anu sadayana kedah dianggo ku pangembang.

Pamekar kedah nerapkeun fitur anyar ieu dina aplikasi na. Pilihan ieu bakal ditingalikeun ngalangkungan tombol Nyuhungkeun artos. Ku ngaklik pilihan ieu, urang kedah nunjukkeun naon masalah anu urang nyungkeun artos pamulangan anu parantos dilakukeun.

Kami ogé tiasa terang iraha waé status pamundut ngalangkungan halaman wéb anu Apple sayogi pikeun urang Laporkeun masalah sareng aplikasi.

Sakali kami parantos ngintun pamundut, konsumén bakal nampi email ti Apple di mana anjeun bakal masihan terang ka kami ngeunaan status pamundut pamulangan. Upami pameseran aya hubunganana sareng koin tina kaulinan sareng kami parantos nyéépkeunana, urang parantos tiasa hilap nyungkeun pengembalian dana.

Apple ngaluncurkeun béta munggaran ios 15 Senén kamari, béta anu ayeuna nunjukkeunana a stabilitas hébatNanging, langkung disarankeun pikeun ngantosan dugi ka minggu kahiji Juli, minggu anu Apple bakal muka iOS 15 betas ka pangguna tina program béta umum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.