iOS 15 sareng iPadOS 15 parantos nguciwakeun pikeun pangguna

ios 15 di WWDC 2021

Nembe anjeun tiasa parios ka kami nalika WWDC21 peluncuran ios 15 sareng iPadOS 15, sistem operasi sélulér perusahaan Cupertino anu, sapertos unggal taun, ngamimitian jaman uji coba antara Juni sareng Séptémber. Nanging, saatos mangtaun-taun parobihan anu penting, sababaraha pangguna sigana nungtut hal anu langkung keuna.

Seuseueurna pangguna nyatakeun henteu puas pisan kana kabaruan ngeunaan ios 15 sareng iPadOS 15, anu tiasa lengkep nguciwakeun. Nanging, perusahaan Cupertino mangrupikeun ahli pikeun ninggali anu pangsaéna pikeun anu terakhir, sahenteuna nalika urang nyarioskeun fungsi rusiah atanapi kabaruan téknis, naha anjeun henteu acan yakin ku ios 15 ogé?

Nembe para sahabat ti SellCell parantos ngayakeun survey langkung ti 3.000 pangguna perkawis presentasi ios 15 sareng iPadOS 15 kalayan perhatian khusus kana berita na. Nanging, Langkung ti 50% pangguna anu disurvei nyatakeun yén paningkatanana "teuing sakedik" atanapi "sama sekali henteu pikaresepeun", sedengkeun 28,1% nyarios yén aranjeunna cukup pikaresepeun. Nanging, ampir 20% sugema pisan ku berita anu ditepikeun ku perusahaan Cupertino. Sakali tangan beureum, fungsi anu paling matak pikeun pangguna nyaéta pikeun nyertakeun kartu idéntifikasi dina aplikasi dompet ogé paningkatan Spotlight. Ti dieu tumbak anu ngadukung Spotlight, anu di Spanyol mangrupikeun fungsi anu dicela ku pangguna sareng anu tiasa ngajantenkeun dinten anjeun ka dinten langkung gampang.

Di sisi anu sanésna, sésana tina pungsionalitasna ampir teu aya pisan anu teu diperhatoskeun, sedengkeun seuseueurna seueur percanten yén Apple kedahna nyertakeun widget interaktif, anu Salawas-Dipajang atanapi integrasi aplikasi anu langkung nuntut sapertos Final Cut Pro dina iPad. Ieu nambihan kontropérsi anu kuat ngeunaan nami iPhone kahareup. Nanging, sareng jujur, sababaraha fitur anyar ieu ngabantosan pikeun nyampurnakeun Sistem Operasi sareng ningkatkeun naon anu tos aya, henteu saé éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo Alexis Marin cenahna

    Ngingetkeun kuring ngeunaan sababaraha fitur anyar dina ios 6 nalika kaluar

  2.   Pedro cenahna

    Pasti, kuring ngarepkeun blaster atom, atanapi teleporter. Anjeun teu tiasa nempatkeun sadayana unggal taun sareng ngajantenkeun béda unggal waktos. ios 15 mawa langkung ti 100 paningkatan sacara total, sababaraha diantarana pikaresepeun pisan. Seueur anu ngan ukur ningali éstétika tanpa mikirkeun panginten langkung merenah yén sadayana jalan lancar sareng leres sareng aplikasi na ditingkatkeun sahingga langkung produktif.

  3.   teban cenahna

    Kami parantos nganggo ikon anu sami salami 7 taun sababna kuring nganggo jailbreak dinten jailbreak lirén aya dinten éta kuring lirén nganggo iPhone

  4.   Pedro cenahna

    Naha anjeun ningali naon anu kuring hartosna? "Dinten kuring henteu tiasa ngarobih ikon, kuring nempatkeun iPhone." Ieu mangrupikeun jinis jalma anu nangtoskeun kualitas telepon ku ikonna, upami aranjeunna gentos unggal taun éta pas sareng upami henteu, éta teu aya sia-sia.