ios 15 Vitamin FaceTime kalayan fitur-fitur anyar anu hébat

iOS 15 aya di dieu. Apple parantos mutuskeun yén kabaruan munggaran anu dipidangkeun dina WWDC 2021 mangrupikeun pembaruan utama limabelas sistem operasi na pikeun iPhone. Pembaruan anu parantos fokus kana opat tihang dasar di antawisna nyaéta hubungan sareng batur, dunya di sakuriling urang sareng ngahindaran gangguan. Warta ageung mimitian ku saklar muka nambihan pilihan anu pikaresepeun pisan anu diadaptasi pikeun tetep cocog sareng jasa nélépon pidéo sanés.

Bagikeun layar iPhone anjeun sareng FaceTime sareng ios 15 sareng seueur deui

Ti ayeuna sauran FaceTime di ios 15 bakal langkung raoseun, alami sareng réalistis. Pilihan tina audio spatial, numana sora sadaya pamilon bakal terpadu sareng éta bakal kadéngé saolah-olah urang aya di rohangan anu sami, kalayan tujuan pikeun ningkatkeun réalisme panggilan video. Éta parantos nyatet kumaha pandemi parantos mangaruhan rutinitas urang sareng Apple hoyong ngamangpaatkeun éta.

Pilihan ogé parantos dilebetkeun pikeun ngabolaykeun noise luar atanapi naon anu nyegah urang kadéngé leres, sahingga urang tiasa nyaring sora urang sareng naekeun sacara jelas. Anjeun tiasa ogé nyerep sadaya audio nganggo Spéktrum lega, fitur menarik séjén tina ios 15 anyar ieu dina FaceTime.

Di sisi séjén, FaceTime janten langkung seueur sapertos platform nelepon video. Grid dilebetkeun sareng sadaya pamilon dimana disorot saha anu nyarios sepanjang waktos. Cara pikeun ngaburakeun latar tukang ogé dilebetkeun, anu aranjeunna namina Potrét Mode.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.