ios 16 bakal mawa langkung seueur fitur privasi ku ngalegaan iCloud Private Relay

iCloud Private Relay dina ios 16

ios 16 Éta dina jangkauan sadaya bocor sareng gosip dina minggu kamari. Aya kirang na kirang dugi WWDC22 sumping sarta kami ningali sagala warta ngeunaan sistem operasi anyar tina apel badag. Dina kasempetan ieu, laporan panganyarna nyarankeun yén Relay Pribadi iCloud (atanapi iCloud Private Relay dina basa Spanyol) bakal ngalegaan fungsina sapanjang ios 16 bringing ningkat privasi pamaké pikeun sakabéh sistem operasi. Panginten yén fungsina moal aya dina modeu "beta" sabab ayeuna aya dina ios 15 pikeun masihan jalan pikeun versi definitif sareng warta penting dina ios 16.

ICloud Private Relay ngajelaskeun

iCloud Private Relay bakal ngalegaan fiturna dina ios 16

Operasi konci iCloud Private Relay dumasar kana sambungan kami bouncing kaluar dua server béda. Kalayan mumbul ieu, anu dimaksud nyaéta pikeun nyumputkeun rékaman IP sareng DNS anu kami disambungkeun kana situs wéb éksternal. Ayeuna, ios 15 ngagaduhan sistem ieu dina béta ngalangkungan langganan iCloud + anu kalebet dina rencana iCloud. Sanajan kitu, iCloud Private Relay ngan tiasa dianggo sareng Safari.

iCloud Private Relay moal ningali lampu di Rusia
Tulisan anu aya hubunganana:
Apple ngahalangan fitur iCloud Private Relay ios 15 di Rusia

Numutkeun laporan diterbitkeun ku digiday, Apple panginten panginten dilegakeun iCloud Private Relay ka sadaya ios 16 sambungan. Hartina, sadaya sambungan Internet anu ninggalkeun iDevice urang bakal énkripsi ngaliwatan rebound ti relay iCloud: aplikasi pihak katilu, jasa pihak katilu, browser lian ti Safari, jsb. Ieu bakal nunjukkeun parobihan anu penting pisan sabab seueur perusahaan pelacak kéngingkeun artos ngalangkungan inpormasi anu aya hubunganana sareng IP urang sareng jinis kontén sanés anu aranjeunna tiasa nimba tina sambungan.

Najan kitu, éta léngkah penting pikeun ningkatkeun privasi pangguna Dina jaring. Salaku tambahan, sakeupeul fitur anyar diperkirakeun sumping dina anu disebut iCloud Private Relay bundle saluareun sambungan. Hayu urang émut yén dina bungkusan ieu ogé aya pilihan pikeun 'Sumputkeun surat' anu Apple ngahasilkeun email acak anu alihan ka email utama urang, diantara fungsi anu sanés. Ieu bakal nyandak léngkah maju dina ios 16 ku ngembangkeun kaamanan pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.