ios 16 béta: Apple Pay ayeuna jalan dina panyungsi non-Safari

Apple Pay dina panyungsi pihak katilu

Apple Pay, Ladenan pamayaran mobile Apple beuki badag sarta leuwih badag sarta kalawan kematangan hal nu tangtu anu hadé ditolerir yén arogansi jalma ngora kadang nyieun unfeasible. Apple Pay ayeuna tiasa dianggo dina panyungsi pihak katilu Sareng éta mangrupikeun warta anu saé. Kanyataan yén urang tiasa nganggo metode pamayaran karesep urang, atanapi salah sahijina, di tempat-tempat sanés ti Safari, sok diapresiasi ku pangguna.

Pungsi ieu henteu acan dileupaskeun pikeun sadaya pamirsa. Di momen éta fungsi anu Parantos aya dina pamekar béta, anu kaopat, tina ios 16 sareng iPadOS 16. Kalayan éta, pamekar nguji pungsionalitasna tiasa nganggo Apple Pay dina panyungsi sanés ti Safari. Sajauh ieu, dipikanyaho tiasa dianggo saé dina Microsoft Edge sareng Google Chrome.

Steve Mosser (MacRumors) mangrupikeun anu parantos sadar kana fungsionalitas ieu sareng ku cara ieu nyebarkeun panemuan na ngalangkungan jaringan sosial. Husus dina Twitter, anjeunna ngumumkeun yén dina mangsa nu bakal datang Apple Pay moal éksklusif pikeun Safari. Kitu ogé pamaké séjén, Éta ogé sadar yén Firefox ogé salah sahiji anu dipilih.

Sababaraha ngaku yén fungsionalitas ieu parantos katingal dina béta 2 sareng anu sanésna dina béta tilu. Anu penting henteu nalika éta katingali, tapi yén fungsionalitas ieu dilokalkeun sareng naon hartosna. Perluasan sareng bubuka sistem pembayaran mobile Apple ka platform anu sanés. Éta sadayana aya hubunganana sareng keluhan anu ditanggung ku perusahaan pikeun monopoli. Ku kituna, wilujeng sumping anu nyangka teh pikeun tiasa nganggo naon anu saé ngeunaan téknologi ieu dina kontéks anu béda ti anu diperyogikeun ku kuring. Nu dihargaan.

Ayeuna, sakumaha anu urang terang, dina béta, urang tiasa ningali kumaha sadayana janten runtah teras éta henteu kaluar. Silih ramo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.