Ios 16 sareng watchOS 9 tiasa janten béntang anyar dina WWDC 2022

ios 16

Sababaraha dinten kapengker Apple sacara resmi ngumumkeun konferensi dunya utama na salajengna pikeun pamekar: éta WWDC 2022. Bakal boga format telematik, pikeun katilu taun padeukeut, sarta kami bakal ningali warta hébat sabudeureun sakabéh sistem operasi tina apel badag. Masih henteu aya gosip anu ageung ngeunaan warta anu bakal urang pelajari dina acara éta, tapi prediksi anu munggaran mimiti terang. Tétéla Apple ngarencanakeun ngadamel kamajuan utama dina tingkat parangkat lunak dina ios 16 sareng watchOS 9. Fungsi anyar anu aya hubunganana sareng kaséhatan, parobihan desain sakedik, modifikasi konsép béwara sareng seueur deui.

WWDC 2022 kalayan warta utama dina ios 16 sareng watchOS 9

Tandaan Gurman mangrupakeun analis well-dipikawanoh pikeun outlet média Bloomberg anu jawab ngamutahirkeun rumor ngeunaan Apple. Dina analisa hébat anu terakhir, anjeunna parantos ngamimitian masihan sapuan anu munggaran pikeun masa depan sistem operasi anu bakal urang tingali dina WWDC 2022 dina Juni. Numutkeun Gurman, Apple bakal masihan "Langkah hébat" dina ios 16 sareng watchOS 9.

Aya seueur antisipasi sakitar ios 16 sabab kami parantos ngantosan parobihan radikal dina desain ios pikeun waktos anu lami anu teu acan sumping. Analis ngajamin yén Apple bakal ngalebetkeun dina versi ka-XNUMX ios Perbaikan anu cukup signifikan dina papan, kalebet pembaruan pikeun béwara sareng fitur pelacak kaséhatan énggal. Aspék terakhir ieu bakal konsisten sareng peluncuran watchOS 9 sareng Apple Watch Series 8 anu bakal ngamajukeun sensor énggal pikeun ngartos warta kaséhatan ios 16.

Tulisan anu aya hubunganana:
WWDC 22 bakal lumangsung ti 6 nepi ka 10 Juni dina format telematik

Najan kitu, Kami moal ningali parobihan desain radikal anu ageung dina ios 16 sanajan urang teu boga update design utama saprak ios 7. Kahareupna ios 16 bakal ngasupkeun loba rujukan ngeunaan rOS (kanyataanana OS), sistem operasi pikeun kacamata kanyataanana augmented nu Apple bakal geus dipake dina mangtaun-taun. Ieu hartosna aranjeunna hoyong diluncurkeun dina periode antara Juni 2022 sareng Oktober 2023 nalika ios 17 bakal diluncurkeun sacara definitif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.