ios 7.1.2 ngagaduhan bug sareng liburan di Kalénder

Kalénder dina ios 7.1

Kami parantos langkung ti saminggu ti saprak ios 7.1.2 dikaluarkeun ku Apple ka ngabéréskeun sababaraha masalah kaamanan anu tetep dina versi sateuacanna tina sistem operasi pikeun alat sélulér. Perbaikan pangpentingna anu dibawa ku iOS 7.1.2 nyaéta énkripsi tina lampiran email anu dikirimkeun sareng Mail, anu ditingalkeun teu dijagaan. Ayeuna pangguna Lituania iPad parantos mendakan yén ios 7.1.2 parantos ngenalkeun a Masalah dina Kalénder anu salah nunjukkeun liburan nagara.

Pikaseurieun éta nalika Apple nyobian ngalereskeun masalah, anu sanés némbongan anu henteu aya sateuacanna, émut masalah anu perusahaan parantos ngalaman kalayan parobihan waktos sareng alarm sareng parobihan taun. Ngeunaan masalah anu énggal kauninga sapertos kieu henteu lumangsung di sadaya nagara, tétéla éta ngan ukur kajadian (dina waktos ayeuna) di Lituania, Hong Kong, Méksiko sareng Kanada. Di nagara-nagara ieu, upami urang milarian liburan di Kalénder, éta moal ditingalikeun leres, tapi kasalahan éta bakal direngsekeun upami Amérika Serikat, Inggris atanapi Rusia diatur salaku nagara asalna dina alat éta.

Pamakéna parantos ngahubungi perusahaan Cupertino, anu ngagaduhan negeskeun yén aranjeunna sadar kana kasalahan sareng bakal nyobian ngalereskeunana nganggo pembaruan parangkat lunak sagancang-gancangna. Kalayan waktos anu diperlukeun pikeun ios 7.1.2 kanggo némbongan, sesah pikeun urang pikeun gancang ningali versi anyar anu ngajawab masalah Kalénder, ios 7.1.3. Hayu urang ngarepkeun yén Apple henteu nyimpen solusi pikeun bug ieu pikeun ngaleupaskeun ios 8 sareng urang kedah parios naha kasalahan éta ogé aya dina versi béta na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Upami Apple nyimpen solusi pikeun Bug éta dugi ka ios 8 éta moal ngaganggu kuring. Kanyataan yén aranjeunna ngaleupaskeun ios 7.1.3 kalayan nyarioskeun Bug tetep dina ngalirkeun tiasa nyababkeun aranjeunna nutup Jailbreak yén aranjeunna henteu nutup di iOS 7.1.2 sareng éta sanés ide anu goréng pikeun gaduh Jailbreak abadi dina alat anu ngan ukur ngahontal ios 7, tapi tangtosna Éta masalah rasa.

  2.   David cenahna

    Numutkeun kana tulisan, éta nyebatkeun yén masalah ieu aya dina kalénder Méksiko, kuring parantos milarian sareng liburan anu leres

  3.   Darius cenahna

    Kuring parantos mariksa kalénder kuring (Méksiko) sareng leres kuring mendakan sababaraha kasalahan sapertos dinten konstitusi, dinten indung, ulang taun BJ, sareng anu sanésna.

    Mudah-mudahan éta bakal gancang waé

  4.   pivek cenahna

    Kuring, anu ngagaduhan IDevices kuring kadaptar di Républik Dominika, liburan Méksiko katingali dipilih, anu kuring henteu kantos kapilih.

    Hal anu paling parah nyaéta unggal-unggal kuring masihan ka mupus liburan ieu, sanaos nyarios yén éta dileungitkeun, nalika muka kalénder aranjeunna deui liburan di Méksiko

  5.   David cenahna

    Leres, kalahiran Benito Juárez henteu leres

  6.   Gambar placeholder Ramiro Ranaueo cenahna

    Kumaha carana kuring supaya nagara kuring katingali ku kuring?

  7.   Juan cenahna

    Siga aranjeunna sadar yén update ieu ngagaduhan masalah dina aplikasi iPhone mail éta nyalira. Nalika hoyong ngaleungitkeun aranjeunna, éta tetep nyangkut atanapi macét!

  8.   katun cenahna

    Leres éta dipasihan ios7.1.3 Kuring fokus kana paningkatan dina iPhone 4