Naha ios 7 mangrupikeun bug dina segmentasi pasar Apple?

ios6-ios7

ios 7 anu diantos pisan ku masarakat, sanés ngan ukur pikeun pamutahiranana, tapi pikeun ogé sapertos parobahan radikal dina interface na. Masalahna menonjol dina panggunaan sistem operasi sapopoé.

Parantos dina minggu kahiji unduhan, éta ngaapresiasi yén éta parantos dilakukeun dina wengi, kami anggap yén pikeun kéngingkeun sistem operasi tanpa tekanan dina mode kerja. Saminggu saatos diluncurkeun, sadayana ramalan ngeunaan nyoko OS aranjeunna salah, éta laun langkung laun.

Panyababna tiasa seueur sareng seuseueurna asalna tina desain anyar, anu ngamungkinkeun agility langkung ageung dina sababaraha prosés tapi, contona, ngahasilkeun kasusah maca pikeun batur alatan tipografi anyar.

Millennial Media ayeuna memperkirakan yén éta operasional dina 72,5 persén alat. Data ieu henteu ngungkabkeun sajumlah pangguna anu pernah diabaikan anu angkat ka Apple pikeun nyungkeun bantosan balik deui ka sistem ios 6 lami anjeun. Keluhan paling umum ditangtukeun ku konsumsi batré tinggi sareng sauyunan sababaraha aplikasi, dasar pikeun sababaraha, ku ios 7.

Babandingan konsép ios 7 sareng IOS 6

Éta normal yén sistem operasi ngabutuhkeun cara anyar pikeun ngatur telepon, langkung intuitif sareng konkrit Numutkeun kuring, tapi teuing pikeun anu parantos iPhone ngalibatkeun interaksi sareng kapal Enterprise.

Data ieu ngarahkeun kuring mikir yén meureun pamisahan pasar anu dilaksanakeun ku Apple sareng modél 5C sareng 5S na kedah pokus versi anu béda tina parangkat lunak sanés hardwarena. Ku cara kieu, éksklusifitas merek bakal tetep gembleng sareng lebet kana sistem operasi bakal saluyu sareng kabutuhan pangguna.

Kumaha saur anjeun? Naha dua versi parangkat lunak atanapi dua modél terminal langkung dimungkinkeun?

Inpormasi lengkep - Kumaha ngarobih hurup ios 7

Sumber - Média Milénial


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tetix cenahna

    Jelas dua versi parangkat lunak sareng seueur deui nalika apel henteu ngantepkeun deui,
    pribadi kuring henteu resep pisan ios7 sareng kuring teraskeun sareng genep tapi hiji dinten hanjakalna kuring moal ngagaduhan pilihan tapi pikeun ngapdet kana ios7 anu pikasieuneun

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Kuring bagikeun pendapat anjeun, panginten langkung masuk akal pikeun ngadamel dua versi parangkat lunak, sapertos perusahaan parangkat lunak sanés, tibatan lebet pembaruan énggal anu maksa urang ngarobih skéma atanapi éta ngan saukur teu resep urang .... Tapi urang parantos terang yén Apple ngajual produk anu katutup ... Naha bakal kabuka ayeuna yén Steve henteu aya di dieu? Urang bakal ningali éta.
      Hatur nuhun pikeun ngabagi pendapat anjeun.

  2.   Carlos cenahna

    Kuring gaduh iPhone 4 sareng iOS7 éta fatal, telepon parantos kalem sareng 50% halaman internét ngagantung dina kuring, saolah-olah henteu gaduh mémori kanggo nyeret tina pembaruan éta, kuring hoyong balik deui ka 6

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Hai Carlos,
      Anjeun tiasa angkat ka Apple Store kanggo uih deui atanapi upami teu ngagaduhan caket dieu, koméntar sareng kami bakal ngabantosan anjeun. Tapi pikirkeun heula yén anjeun panginten henteu dioptimalkeun, émut yén éta nyayogikeun seueur detil leutik anu ngicalan batréna atanapi ngalambatkeun prosesorna sareng henteu sesah ngadamel sababaraha pangaluyuan anu tiasa ngabantosan anjeun nampi vérsi ieu.
      Sambutan !

    2.    Xavier cenahna

      Nya, ku pembaruan 7.0.3 kuring langkung saé hadé, atanapi sahenteuna kuring ngarasa yén kuring ngalakukeun hadé. Naha anjeun disimpen deui salaku iPhone anyar?

    3.    takanodan cenahna

      Nya, iOS7 kuring dina iphone 4 badé sapertos sutra, jelas kuring henteu badé mésér éta nganggo 4S, 5 atanapi 5S ... urang nyarioskeun telepon sélulér ti ampir 4 taun ka pengker, kuring hoyong tingali telepon sélulér ti taun 2009 ngajalankeun Android 4 ... (resmina) Kuring henteu ngagantung halaman naon, nyatana kuring nonton YouTube lirén, sareng telepon na leres, éta henteu hiber, tapi éta gancang meta dina kisaran normal, hal anu paling aman nyaéta anu anjeun perbarui sareng henteu dipasang ti 0 ...

      1.    Harun cenahna

        Nya, kanyataanna, kitkat android tiasa dianggo dina komputer anu langkung lami kusabab éta peryogi 512 RAM

  3.   Mike palu cenahna

    Kuring lakukeun saé sareng ios 6. Kabeneran kuring henteu nempatkeun vérsi anu pikareueuseun ieu.

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Sadayana mangrupikeun masalah anu raos, tapi anjeun sanés ngan ukur anu nganggap yén vérsi na parantos kaleungitan pisan sareng parantos caket kana desain telepon windows.

      Nuhun kana koméntar!

    2.    Saeutik Pedro cenahna

      Nya naon anu anjeun pikahoyong kuring béjakeun ka anjeun, anjeun sono! 🙂

    3.    tttt cenahna

      nasib ala pikeun kolot anjeun anu gaduh VERSI LEUWIH

      1.    Carmen rodriguez cenahna

        Éta ogé kapuji pikeun ngajaga 6 salaku naék ka 7 mangrupikeun masalah anu raos sareng éta ogé masalah anu pohara pribadi.

        Kuring nyungkeun hormat, urang masing-masing gaduh cita rasa sareng urang didieu ngabagi éta sareng diajar ti sadayana.

  4.   sdf cenahna

    anjeun ngritik fragméntasi dina android sareng ayeuna anjeun hoyong 2 vérsi lemes? sareng iraha ios 8 kaluar ... anu sanés? Nyaan ... upami anjeun teu resep ios 7 maka anjeun mésér android, sapertos anu henteu resep android mésér ios ... Dulur anu gaduh sistem anu sami ngajauhan fragméntasi sareng ngagampangkeun pamekaran aplikasi

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Naha anjeun hartosna fragméntasi nalika hartosna segmentasi? Kusabab ideu ngadamel dua sistem operasi sami sareng groundbreaking sapertos nyandak dua modél iPhone sareng dina hal pamekaran aplikasi, saur kuring mah teu janten masalah, dugi ka ayeuna urang nampi sistem operasi anu aya dina komputer urang (entrerprise , bisnis ...) anu ngaréspon sampurna kana program anu dipasang.
      Naha anjeun tiasa ngagedékeun opini anjeun? hatur nuhun kanggo koméntar!

  5.   Andrés cenahna

    Alesanna nyaéta masih seueur jalma anu henteu terang yén pembaruan aya sabab henteu kalibet pisan kana berita / atanapi aranjeunna henteu terang kumaha carana ngalakukeunana, sapertos jalma anu langkung sepuh, kusabab kuring parantos ningali.

  6.   Kevin cenahna

    Aya seueur urang anu aya di iOS6 ngantosan jailbreak 7

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Nya éta .... milarian dina halaman wéb kami ..

  7.   César cenahna

    IPhone 4 kuring pantes, éstétika tiasa atanapi henteu resep tapi pagelaran na sahenteuna kedah dijaga sareng éta sanés masalahna, kuring bakal neraskeun sareng ios 6 tanpa dukungan.

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Anjeun tiasa uih deui ka 6 atanapi ningkatkeun kinerja ku sababaraha trik, ngalakukeun sakedik milarian sareng anjeun bakal ningali aya daptar hal-hal alit anu kedah dilakukeun pikeun ningkatkeun performa dina iPhone 4 ... Wani!

  8.   aaaaalex0180 cenahna

    Jujur, tapi teu aya niat ngahina ... kuring rada konyol nyebut yén ayeuna kedah aya dua versi parangkat lunak, ngan saukur kusabab fragméntasi, sareng kusabab éta sanés intina Apple; iOS7 ampir mangrupikeun OS "énggal", sareng sapertos anu kajantenan ka Windows, sababaraha upami aranjeunna resep parobihan sareng anu sanésna benci, waktos ... Gampang pisan pikeun wadul ngeunaan sagala hal nalika anjeun henteu terang kumaha nyaimbangkeun hal-hal. anu ( contona kuring gaduh iPhone 4) sanaos rada laun, kuring resep panganteur, sareng fungsi-fungsi anyar ditambih ...
    Sareng di sisi anu sanésna, panerapan anu langkung laun sanés ngan ukur kusabab parobihan énggal, tapi iPhone 3GS henteu lebet deui kana daptar, sareng di nagara berkembang éta masih telepon anu populér pisan, janten iOS7 sanés Éta bahkan bakal ngadeukeutan 90 atanapi 85% nyoko ngan saukur kusabab aya iPhone anu teu tiasa diénggalan.

    Tapi hé, éta anu raos pikeun, sabab sadayana ngalakukeun naon anu aranjeunna hoyongkeun…. Tapi punten, tong sambat ngeunaan omong kosong ...

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Aranjeunna sanés keluhan, tapi pendapat sareng sapertos anjeun, kalayan nilai anu sami, hayu urang janten teu hormat, kami di dieu pikeun tuwuh sareng diajar.
      Nuhun parantos ngiringan.

  9.   incom2 cenahna

    Solusi anu pangsaéna nyaéta pikeun Apple ngalaksanakeun hal sapertos téma Windows supados tampilan na tiasa disayogikeun sakedik sareng para pangguna anu leres-leres benci kana tampilan anyar sacara proaktif sareng pasip, tiasa nerapkeun téma "klasik" pikeun ios na.

    Nanging, kuring henteu nganggap yén Apple kanggo padamelan, janten aranjeunna ngan saukur bakal menang ku anggoan: salami WhatsApp sareng aplikasi sanésna ngan ukur tiasa dianggo sareng ios 7.x, jalma moal ngagaduhan pilihan tapi pikeun ngapdet. Éta panginten duka, tapi éta cara jalan: ngabaru, atanapi stagnan (tibatan henteu maot).

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Éta kabijakan Apple ti mimiti, pikeun masihan anu pangsaéna pikeun produk sareng ngantep jalma-jalma adaptasi. Parobihanana parantos sumping nalika Steve Jobs pupus…. Sareng ayeuna urang mimitian ku dua vérsi iPhone. Anjeun moal terang dimana apelna bakal nyandak kami….

  10.   William Vega cenahna

    Abdi ngagaduhan ios 6.1.3 naha anjeun nyarankeun kuring cicing di dinya? atanapi ningkatkeun ka 7.0.3?

    salam!