ios 8.1.1 ayeuna sayogi kanggo diunduh, ieu berita na

ios 8.1.1

Apple nembé ngaluncurkeun vérsi ahir ios 8.1.1, pembaruan minor pikeun sistem anu kabaruan utama nyaéta nutup panto pikeun jailbreak Pangu. Upami anjeun salah sahiji jalma anu resep resep kana kaunggulan Cydia sareng tweaks na, anjeun henteu kedah ngapdét iPhone atanapi iPad ka iOS 8.1.1 sabab upami anjeun ngalakukeun éta, anjeun moal ngagaduhan jalan deui ka ios 8.1 sareng anjeun bakal kaleungitan jailbreak sacara teu merenah.

Upami jailbreak sanés hal anu penting pikeun anjeun, ngapdet kana ios 8.1.1 anjeun bakal tiasa ngabenerkeun sababaraha kasalahan anu hadir dugi ka ayeuna. Upami anjeun ogé ngagaduhan iPhone 4s atanapi iPad 2, pembaruan ieu janji ningkatkeun pagelaran Dina alat-alat ieu nyaéta anu ngagaduhan hardware anu paling kuno tina sadaya anu cocog sareng ios 8.

Kumaha carana masang ios 8.1.1 dina iPhone atanapi iPad anjeun

Sakumaha biasa, aya sababaraha cara anjeun tiasa masang ios 8.1.1 dina iPhone atanapi iPad anjeun. Anu panggancangna nyaéta ngalangkungan OTA tina alat éta nyalira ku ngaksés menu Setélan> Umum> Pembaruan parangkat lunak.

Pilihan anu kadua nyaéta nyambungkeun alat anjeun ka iTunes sareng ngantep parangkat lunak Apple ngaunduh pembaruan. Bakal langkung lami deui pikeun diunduh tapi éta cara anu sami valid.

Tungtungna, di handap anjeun gaduh tautan pikeun ngaunduh ios 8.1.1 langsung ti server Apple:

Sakali download parantos réngsé, urang kedah buka iTunes sareng pencét konci dina keyboard kami anu gumantung kana naha kami nganggo Windows atanapi Mac, éta bakal salah sahiji atanapi anu sanés. Dina kasus Windows, urang kedah nahan tombol Shift (Shift) sateuacan mencét tombol Update atanapi Restore sareng upami urang nganggo Mac, konci éta kanggo mencét janten konci Alt.

Upami sadayana parantos lancar, jandela anyar bakal kabuka anu bakal ninggalkeun urang angkat ka rute di mana mangrupikeun vérsi ios 8.1.1 anu parantos kami unduh. Ayeuna urang ngan kedah milih éta sareng ngantepkeun prosés na réngsé.

Kami keukeuh deui yén upami anjeun hoyong jaga jailbreak terikat dina iPhone atanapi iPad anjeun nganggo ios 8.1, anjeun kedah nyingkahan pembaruan ieu atanapi anjeun bakal leungit henteu kamungkinan dicandak deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

77 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gaxilongas cenahna

    Nacho, naha anjeun masih asup iOS 8.1? Nyaéta, naha kuring tiasa ningkatkeun tina ios 7 dugi ka 8.1 gaduh ipsw?

    1.    Nacho cenahna

      ufff ... Abdi henteu tiasa ngawartosan anjeun. Aya kalan-kinten menit mimiti teras asup kana firmware sateuacana tapi éta seueur résiko. Abdi henteu tiasa ngajamin nanaon. Salam!

      1.    gaxilongas cenahna

        Kuring nembé nganyarkeun iPhone 4s kuring ti iOS 7 dugi ka iOS 8.1, kuring parantos ngagaduhan ipsw anu diunduh, kuring ngan ngantosan aranjeunna pikeun ngapdet iCaughtU Pro pikeun ngapdet ka iOS 8, aranjeunna nembé ngaluarkeun béta sababaraha dinten ka pengker, tapi éta tiasa dianggo. Salam.

    2.    Philip yin lin cenahna

      Anjeun masih kénéh, Apple biasana terus asup kana versi anu langkung lami tibatan diterbitkeun pikeun 24 jam ka payun. Sareng kuring mastikeun yén anjeun masih asup 8.1, judi nyaéta pikeun ngapdet ayeuna ka 8.1.1 sareng yén anjeun lebet kana bénténg goréng anu ditutupan ku Apple 8.1. Kabeneran 🙂

    3.    Edward cenahna

      patarosan naha nyungkeun kode pikeun diperbarui? batur terang tiasa ngabantosan kuring

      1.    Alejo cenahna

        Héi anu di dinya! Husus kode naon?
        Naha alat anjeun kadua?
        Ieu panginten kecap akses pikeun akun iCloud, anu ditugaskeun kana alat.
        Kuring miharep kuring parantos berorientasi ka anjeun, sahenteuna.

  2.   DANIEL ESPINOZA ROCHA cenahna

    Naha wifi abu bakal diberesihan dina 4s ???

    1.    #LiberenaMireles (@FelixGutCaz) cenahna

      ULAH!! kasalahan hardware anjeun nyaéta chip Murata rusak.

    2.    allpach cenahna

      pikeun méréskeun yén anjeun kedah manaskeun modul WiFi, éta mangrupikeun kasalahan hardware anu murni sakumaha ceuk Pak Daniel.

  3.   Alfonso cenahna

    Dina iphone 6 pembaruan henteu muncul

    1.    Nacho cenahna

      Pasihkeun sababaraha menit, kuring gaduh iPhone 6 sareng damel pertama kalina tapi pembaruanna bertahap.

  4.   Alfonso cenahna

    Éta bakal éta, sabab dina iPhone 5s henteu ogé

  5.   eureun cenahna

    Abdi ngahargaan upami aya anu nganggo iphone 4s bakal mairan yén éta badé nganggo 8.1.1 ... Kuring teraskeun sareng 7.1.2 sareng Abdi hoyong terang naha éta pantes.

    1.    Narfli cenahna

      Ngamutahirkeun ka ios 8.0 sareng 8.1 sareng 4s jalan langkung saé tibatan 7.1

  6.   serracopserracop cenahna

    Naon tugasna! iOS 8.1.1 aya di dieu sareng kuring tanpa iPhone 6 kuring !!!! Naha anjeun terang vérsi IOS iPhone 6 naon anu badé sumping ... Kuring ngalaman waktos anu teu paduli tanpa Jailbreak!

  7.   Alfonso cenahna

    Anjeun parantos ngamutahirkeun, salam

    1.    Javi cenahna

      Kamari rerencangan ngagaleuh hiji, sareng éta sumping sareng iOS 8.0 ... Kuring bébéja, hayu urang apdet gancang ka iOS 8.1 yén salami anjeun ngantunkeun sadinten deui, anjeun masih kedah tetep nganggo vérsi anu pinuh ku bug.

      Kamari urang ngapdétkeun ka iOS 8.1 sareng Jailbreak ... mugia, iPhone anu sumping ogé bakal ngagaduhan iOS 8.0 atanapi paling ageung 8.1

      1.    serracopserracop cenahna

        Nuhun, kanggo ningali naha aya tuah!

  8.   Daniel mendoza cenahna

    Abdi nembéan iPod touch 5g ka 8.1 sareng aranjeunna masih asup.

  9.   Awazza cenahna

    Naha kuring masih tiasa malikeun iPhone 6 ti iTunes bari tetep IOS 8.1 ??! hatur nuhun

  10.   eureun cenahna

    Hai, abdi gaduh bata 4an dugi ka ayeuna .. .. Kuring unduh, engké kuring bakal koméntar upami éta masih bata atanapi, kuring miharep, éta bakal balik deui ka anu tiheula 🙁

    1.    eureun cenahna

      A namesake ngantosan kesan munggaran éta, kuring teraskeun sareng ios 7.1.2, aranjeunna parantos ngaco kuring sareng ios 7 sareng iphone 4 lami kuring sareng waktos ieu kuring henteu murag kana jebakan ... sanaos langkung saé pikeun anjeun, kuring bakal ngahargaan upami saur anjeun matak diperbarui. Salam sareng hatur nuhun.

  11.   Cesar 4s cenahna

    Saé deui, saé… .. Kuring nembé diénggalan ka ios 8.1.1 kalayan bata kuring sareng anu saleresna nyaéta parobihanana katingali, éta langkung cairan, kuring ngan ukur ningali sababaraha lag nalika muka atanapi nutup aplikasi, Twitter sampurna, YouTube badé langkung seueur deui cairan, kalénder, waktos, email ... .. Sacara umum, hasil saé leres-leres, tapi kuring masih nyarankeun upami anjeun masih dina ios 7 yén éta henteu pantes dirobih !!! Kasalahan kuring nyaéta unggah ka ios 8, kuring ngulang deui, teraskeun sareng 7, tapi upami anjeun dina 8 taun sapertos kuring, éta patut diénggalan. Jailbreak sanes masalah pikeun kuring, tapi lamun kuring henteu perhatoskeun pamutahiran, sigana kuring bakal tinggaleun iPhone ... .. Abdi henteu tiasa ngaluarkeun € 600 atanapi disubsidi atanapi naon unggal dua taun, salam ka sadayana sareng khususna pikeun nami kuring !! ! Ngahaturkeun nuhun ka iphone aktualitas pikeun hasil hébatna;)

    1.    eureun cenahna

      Hatur nuhun pisan pikeun ngajawab sareng ngalegaan anjeun pisan dina abservasi, kuring bakal nuturkeun naséhat anjeun sareng kuring bakal tetep di ios 7, saleresna mah, hal anu anyar dina ios 8 kuring ningali dina sababaraha kasus anu pikaresepeun tapi henteu dibereskeun sareng kuring ngahargaan langkung seueur fungsi umum anu saé ... Salam sareng hatur nuhun !! !!

  12.   Dany Molina cenahna

    Ayeuna kuring gaduh Iphone 4s sareng panjara di 8.1, upami contona pembaruan Jail kaluar pikeun 8.1.1 kumaha cara diropatkeun? ie Kuring kedah mulangkeun iphone abdi, ngapdet kana ios 8.1.1 teras dibui? nya éta upami kitu, kastanye alit leungit sadaya panyusutan 🙁

    1.    Sapic cenahna

      Dany. Tetep dina ios 8.1 sabab henteu kanyahoan naha bakal muka JAILBREAK pikeun ios 8.1.1.
      TWEAKs iraha anjeun ngamutahirkeun atanapi mulangkeun anjeun bakal kaleungitan aranjeunna kecuali upami aranjeunna kecuali upami anjeun nyalin salinan tweak, aya cara pikeun ngahemat tweak na teras tiasa ngala deui ... Tapi tetep dina ios 8.1 upami anjeun resep gaduh jailbreak.

  13.   Sapic cenahna

    Dilaporkeun yén kuring gaduh 4s sareng iPad 2 dina ios 8.1. Saha waé anu gaduh mamang upami cairan sareng nyarios yén kuring henteu émut deui ios 6 atanapi 7 ... Kadua alat tiasa dianggo tanpa masalah sareng ios8.1 kalayan JAILBREAK. Tangtosna, supados henteu ngagaduhan kasalahan, anjeun kedah terang pisan yén TWEAK dipasang, upami éta cocog, tangtosna, éta bakal lepat atanapi paranti ngagantung.
    Naséhat kuring nyaéta anjeun unduh ios 8.1 ipsw tina halaman mana waé, contona, iPhone ayeuna. Sakali diunduh, anjeun pasang ku iTunes. Ku cara kieu éta bakal masihan anjeun aya bewara naha ios 8.1 cocog atanapi henteu. Janten upami anjeun ngagaduhan kasalahan yén Apple henteu tandana deui ios8.1 moal aya anu bakal kajadian sareng anjeun tiasa neraskeun dina vérsi anu anjeun ayeuna. Ieu kanggo anjeun anu henteu hoyong kaleungitan jailbreak.
    Kuring ngarti yén Apple ampir teras-terasan teras nandatangan iOS pikeun sababaraha jam ... sateuacan tungtungna ditarik.
    Utamana anu henteu hoyong kaleungitan jailbreak tina vérsi sateuacana, tong balikeun langsung tina iTunes. Unduhan ios sareng cobian unduh ipsw ...

    1.    Dany Molina cenahna

      Éta bakal ngajantenkeun kuring tetep di 8.1, anu leres mah kuring parantos ngoperasikeun vérsi ieu sareng jujur ​​ka Jail, tweak kuring sareng kustomisasi iPhone kuring kuring resep ^^

  14.   Cesar 4s cenahna

    PS Kuring parantos ngapdet ngalangkungan OTA… .. Kuring sanés ahli tapi saur kuring nalika iinditan sareng balikkeun ngalangkungan iTunes bakal langkung saé 😉

  15.   Sestaocity cenahna

    Kuring parantos ningkatkeun 4s abdi sareng éta leres-leres nunjukkeun bédana. Safari langkung cairan sareng aplikasi ogé. Kuring bakal mairan masalah batréna dina sababaraha dinten. Éta patut upami anjeun aya dina 8.1

  16.   Xavi cenahna

    Hiji patarosan, kuring gaduh 8.1 diunduh dina komputer kuring, naha éta masih tiasa dipasang atanapi naha éta bakal masihan kuring sababaraha jinis kasalahan?

    1.    #LiberenaMireles (@FelixGutCaz) cenahna

      anjeun masih tiasa ... jailbreak stabil pisan, ngan kedah ati-ati anu ngapiki kanggo dipasang.

  17.   Pedro cenahna

    Kuring ngamutahirkeun ipad 2 abdi ka ios 8.1.1 sareng anu leres na éta lambat pisan, seueur lag, éta masihan masalah sareng wifi, kuring ngarepkeun aranjeunna ngalereskeun tapi jauh pisan!

  18.   Cristopher cenahna

    Halo .. naha aya anu terang kumaha miceun jailbreak di 8.1 tapi tanpa kedah dipugar? Nuhun 🙂

  19.   Pablo Andres Rincon cenahna

    Wilujeng sonten kuring terang yén kuring badé masihan koméntar, éta mangrupikeun hal anu bénten pisan, batur ngagaduhan aplikasi anu disebat tweetbot 3 anu tiasa masihan kuring ni’mat sareng bagi-bagi ka kuring pikeun pilihan pikeun ngonfigurasi salaku kulawarga, kuring bakal pisan ngahaturkeun

  20.   Julio cenahna

    8.1 masih ditandatanganan, masih aya kasempetan !!!!!

  21.   eddybcc cenahna

    Éta leres, teraskeun tandatangan, buru-buru

  22.   heug cenahna

    ssssssiiiiiiiiiiiiiii masih tiasa ditingkatkeun tina IOS 7 dugi ka 8.1.1 sabab mimitina éta henteu ngantep kuring tapi saprak kuring réngsé sadayana kuring pulihkeun Ipad 4g abdi kalayan parangkat lunak ka 8.1 sareng éta siap dipenjara 😉 Kuring nembé réngsé sadayana prosés deluxe

  23.   Yo cenahna

    Kuring ningkatkeun stabilitas pisan dina 5c abdi tapi tingali kumaha teraskeunnana 😉

  24.   heueuh cenahna

    Kuring parantos nganyarkeun dina iPhone 6 dugi ka 8.1.1 sareng dina waktos ayeuna batréna sacara harfiah kalayan kecepatan anu pusing, nalika sateuacanna 2 jam atanapi 3 turun tina 100% dugi ka 90 (nganggo éta) salami 10 mnt yén kuring nuju ngagunakeunana Kuring aya dina 88%… ..

  25.   heueuh cenahna

    punten nganggona, maksadna mah bade milarian whatsapp ti waktos ka waktos, tingali di toko kadang-kadang, sareng sajabana ... Sareng kuring hilap ... tong ningali yén jalma lumpuh anu panas janten badé bitu sakedap ...

  26.   Joselito cenahna

    Hiheho Abdi gaduh iPhone 6 sareng méwah dina ios 8.1.1 dina waktos ayeuna batréna sami. Coba balikeun ti mimiti ku iTunes sareng henteu ngamuat salinan cadangan anu biasana nyababkeun masalah ieu ... Salam babaturan

  27.   heueuh cenahna

    hatur nuhun joselito abdi gé ningali kumaha damang

  28.   heueuh cenahna

    joselito hartosna anjeun ngahapus iphone, hartosna abdi tinggaleun ti pabrik deui? teu aya kontak teu aya aplikasi ...?

  29.   Gerard cenahna

    Apdet jam 13:00 jam 14:00 jam 15% batré nyéépkeun bieu tanpa dianggo dina 5-an mah.
    Bravooooooooo

  30.   Joselito cenahna

    Tepat balikeun ti mimiti ku iTunes sareng file ipsw maka saat anjeun ngamimitian, iTunes naroskeun ka anjeun upami anjeun badé ngaunduh cadangan atanapi aktipkeun salaku iphone énggal, pilih iphone énggal teras aktipkeun icloud sareng anjeun bakal balik deui ngagaduhan kontak, catetan jsb.
    Hiji-hijina kakuranganna nyaéta anjeun kedah sacara manual masang sadaya aplikasi ... Tapi percanten ka kuring anu pangsaéna, abdi pangguna iPhone saprak 3g sareng kuring kantos ngalakukeun sapertos kitu sareng masalah nol, ku cara ieu anjeun ngajamin yén sadayana bakal damang! Sing salamet

  31.   Luis cenahna

    babaturan, aya diantara anjeun terang kumaha méréskeun kasalahan 1 nalika malikkeun iphone 4s?

  32.   heueuh cenahna

    Tapi nalika mulangkeun ti mimiti, kuring bakal ngagaduhan IOS 8.0 deui, anu salah sahiji anu sumping ti pabrik. Upami kuring ngapdet deui sakali deui, lakukeun naon anu anjeun carioskeun, kuring bakal ngagaduhan ios 8.1.1 deui kalayan kasalahan anu sami , leres henteu?

  33.   Joselito cenahna

    Hiheho unduh ios 8.1.1 ti http://www.getios.com (pilih modél anjeun sareng vérsi anu bakal diunduh) anjeun bakal ngaunduh file nganggo ipsw tungtung tautan tina apel, ipsw mangrupikeun ios bersih pikeun mulangkeun iphone anjeun, éta moal kantos balik deui ka ios 8.0 (anu disebat downgrade sareng éta mangrupikeun hal anu rumit pikeun dilakukeun upami henteu mustahil khususna pikeun ios 8.0 anu apel henteu asup) unduh file ipsw kana pc, sambungkeun iphone kana iTunes, lebetkeun kana modeu DFU (iTunes teras bakal mendakan iphone anjeun dina modeu recovery ), teras pencét tombol shift dina keyboard pc anjeun sareng henteu ngaleupaskeun nanaon klik dina mulangkeun anjeun kedah kéngingkeun jandéla dimana anjeun milih ipsw 8.1.1 mulangkeun iphone anjeun sareng éta waé.

  34.   heueuh cenahna

    kamandang, hatur nuhun pisan sareng ngahampura kabodoan kuring tapi ieu iphone mimitina anu kuring gaduh haha ​​disamping kasalahan éjahan kuring kuring nyerat gancang pisan sareng kuring bahkan henteu sadar

  35.   Alejo cenahna

    Hello!

    Abdi hoyong anu nyarioskeun kuring upami nganggo pembaruan ieu, batréna henteu langkung seueur dina iPhone 5s.

    Abdi henteu acan ngénggalan. Kuring teraskeun sareng 7.1.2. Abdi henteu hoyong kaleungitan réliabilitas anu kuring gaduh sareng vérsi ieu !!!
    Batur anu tiasa ngabimbing kuring?

    Hatur nuhun pisan!

  36.   Mike kabayang cenahna

    Hello!
    Kuring nembé mulihkeun iPhone 5 ka vérsi 8.1.1 ti iTunes sareng sadayana henteu kunanaon kecuali Safari, éta masihan kuring sababaraha masalah nalika muka halaman dina kaseueuran waktos aplikasi parantos ditutup. Naha éta kajantenan ka batur?

  37.   Mauricio cenahna

    ios 8.1 masih ditandatanganan Kuring nembé nganyarkeun iphone 5s gtm waktos -6 Maksadna éta 10:33

  38.   Diego cenahna

    Pembaruan terakhir ieu ngancurkeun iphone 4S kuring. Éta bade saé, laun tapi saé na ayeuna layar sentuhna janten gélo sareng ngalakukeun naon anu dipikahoyongna. Kuring mencét hiji bagéan layar teras mencét anu sanésna atanapi ngalakukeun nyalira ... .éta kacau.
    Buka apel sadayana IOS 8 .... Abdi hoyong uih deui ka 7 !!!
    Naha aranjeunna bakal ngabenerkeun kasalahan supados sahenteuna kuring tiasa nganggo telepon?

  39.   Ivan cenahna

    Kuring parantos ngamutahirkeun ipad air sareng iphone 5 duanana tina iTunes Kuring parantos masang aplikasi manual sareng kuring kedah nyarios yén kadua alatna langkung saé sateuacanna dina kinerja sareng batréna
    Mimitina aki na nginumna tapi sigana éta kusabab masalah masang aplikasi
    Ayeuna sadayana normal sapertos ios 7.1.2

    Kuring nyarankeun pikeun ngapdet sanajan anjeun bérés ti panjara

  40.   Luis cenahna

    Pembaruan 8.1.1 dina iphone 5 kuring ngajantenkeun kuring teu tiasa nyambung kana jaringan Wi-Fi, batur parantos ngagaduhan hal anu sami

    1.    Janithzy cenahna

      IOS 8.1.1 ogé ngagaduhan kuring sababaraha masalah sareng wifi, éta ujug-ujug ngaleupaskeun teu dimana-mana sareng nalika nyambungkeun éta lambat teuing sareng sababaraha aplikasi peryogi waktos anu lami pikeun dimuat: /

  41.   Arnau cenahna

    Halo alus, Abdi peryogi bantosan. Kamari kuring ngagaleuh Iphone 6 16GB Gray-Space sareng kuring teu acan aya di ditu salami 24 jam sareng kuring énggal pikeun apel janten kuring naros pikeun ngapdet ka iOs 8.1.1. sareng kumargi kuring parantos ngamutahirkeunana, mikropon dina Iphone 6 kuring henteu jalan. Kuring parantos nyobian seueur hal, melong setélan .. sadayana sadayana… sareng teu nanaon! Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi? Di sagigireun éta, nalika aranjeunna nelepon kuring atanapi kuring nelepon, kuring ngan ukur tiasa nguping batur upami kuring nganggo spéker, upami henteu nanaon. Kuring NGULANG, IPHONE MY 6 TIDAK BISA 24 JAM SANGKA HIRUP!

    1.    stephany cenahna

      Kuring gaduh iPhone 5c anu kajadian sami, gaduh versi sateuacana iOs 8.0 tapi kuring ngamutahirkeunana sareng mimitian mariksa sadayana dugi ka kuring sadar yén mikroponna henteu jalan, kuring ogé mariksa sadaya setting sareng teu nanaon, upami aya anu terang aya anu ngabantosan, NULANG! .

  42.   Esteban cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5s sareng nalika nempatkeun sidik jari kuring ngagaduhan titik bodas di juru katuhu luhur, abdi henteu terang naha éta bug ios atanapi masalah iPhone. aya anu terang?

  43.   Enrique cenahna

    ANJEUN BAGI YANG BISA NULUNGAN SAKURU ......
    Abdi ngagaduhan IPHONE 5S sareng kuring ngamutahirkeunna dugi ka 8.1.1 Sareng kuring teu tiasa ngabagi naon ari WIFI na ......… .. Kusabab éta pembaruan atanapi naon sababna….
    …NUHUN KANA BANTOSANANA……..

  44.   Eduardo cenahna

    Anjeun kedah ngaleupaskeun palastik pelindung anu disertakeun ku iPhone anyar, ngan éta. anjeun tiasa mésér anjeunna mika ngajaga layar

  45.   Jordy cenahna

    Kuring parantos masang 8.1.1 ka 5-an kuring, sareng éta parantos ngantepkeun otonomi na dugi ka lantai, bahkan nalika kuring ngantepkeun dina wengi dina modeu pesawat (tanpa aya jinis sambungan) énjingna aya kirang 30% batréna, henteu sapertos anu Kuring kantos bobo bari henteu nganggo éta !!

    Kuring parantos mulangkeun ti iTunes tanpa cadangan!
    Aya kajadian batur?

  46.   Jerman cenahna

    Éta dianggo pikeun iPhone 5s? Éta patut? 🙊

  47.   Sofia cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 6 plus sareng nalika kuring nyobian lebet ka App Store cenah »Mustahil Sambungkeun ka App Store» Abdi peryogi solusi anu ngadesek

  48.   M cenahna

    @Sofia Abdi gaduh masalah anu sami, tapi dina kasus kuring sareng ipad mini, naha anjeun parantos ngumbarana?

  49.   M cenahna

    @Sofia parantos tiasa dianggo pikeun kuring, hapus akun abdi (ID) tina setélan-> iTunes sareng toko aplikasi saatos anjeun muka toko aplikasi sareng éta bakal ngamuat sadayana, cobian pasang aplikasi kanggo nyungkeun KTP anjeun sareng éta waé xD

    1.    Jonathan cenahna

      Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring ningali kumaha kuring?

  50.   Sonia cenahna

    Halo sababaraha dinten ka pengker kuring ngamutahirkeun iPhone 5s kuring sareng ios 8.1.1 prosésna réngsé tapi iPhone kuring ngan rusak nalika kuring nyambungkeun kana carjer anu hurungna sareng apel tetep, kuring parantos ngalaksanakeun tutorial anu kuring ningali, kuring mencét konci konci na bumi sareng teu nanaon, kuring nyambungkeun kana komputer sareng teu aya anu lepat! Mudah-mudahan aya anu tiasa ngabantosan kuring, kuring ngan ukur sa bulan ieu sél sareng sigana kuring kaleungitan artos

  51.   Jordy cenahna

    @sonia naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta mulangkeun komputer tina iTunes (anjeun kedah masang kana pc upami anjeun henteu gaduh) sareng nonton tutorial tentang kumaha cara nempatkeunana dina modeu pamulihan atanapi restorasi, hal anu sami kajadian sareng update sateuacanna

    Ngalakukeunana sareng ngawartosan kuring

    Anjeun kedah terang id anu anjeun anggo pikeun ngatur iPhone, pikeun tiasa ngalakukeun éta !!

  52.   Victor Gama cenahna

    Saatos kuring nyobian tanggal sareng waktos sareng solusi anu sanés pikeun masalah konéksi ka Appstore sareng henteu hasil, kuring parantos tiasa ngajawab masalah sapertos kieu:

    Lebetkeun Konfigurasi / iTunes sareng App Store teras lebetkeun sadayana saklar héjo.

    Saatos ieu kuring berhasil nuliskeun sareng ngapdet aplikasi kuring, kuring mareuman saklar deui sareng kuring balik deui tanpa aya masalah 🙂
    prosés dilakukeun dina iPhone 5 IOS 8.1.1

  53.   Laura hernandez cenahna

    Halo, kuring nembé nembékeun kana vérsi 8.1.1 Abdi gaduh iPhone 5s sareng App Store henteu ngamuat kuring pisan anu nyarioskeun solusina hatur nuhun pisan

  54.   Alejo cenahna

    Halo Laura. Hal anu sami kajadian ka kuring. Pupus akun anjeun tina iPhone sareng lebet deui. Éta parantos otomatis disimpen deui ka kuring. Salam

  55.   Liza cenahna

    Pikeun iPod biasa dimungkinkeun pikeun ngagaduhan parangkat lunak 8.1.1 ??? Masih teu dimungkinkeun pikeun ngagaduhan parangkat lunak anyar, saha waé anu mastikeun, hatur nuhun

  56.   Javi cenahna

    Halo, kumargi kuring ngapdétkeun 5s abdi ka ios 8.1.1 Abdi henteu ngagaduhan sadayana emoji dina facebook ... Maksad abdi, kuring nyebarkeunana sareng nalika éta réngsé ngamuat publikasi anyar aranjeunna ngaleungit. Naha aya anu terang kumaha ngalereskeunana?

  57.   Rocio cenahna

    Halo, kamari kuring ngagaleuh iPhone 6 énggal sareng sajaba ti éta kuring énggal sareng Apple sareng kuring gaduh sakedik masalah, éta nyarios yén kuring kedah ngapdet sareng éta nyarios yén kuring kedah nempatkeun kecap akses 4-angka, batur tiasa ngabantosan kuring . Hatur nuhun

  58.   Juliana cenahna

    Dina iphone 4 kuring henteu diperbarui, kuring nampi peringatan "iphone éta henteu tiasa diénggalan kusabab file firmware henteu cocog"