IOS 8.1.2 undeuran

ios-8-1-2

Apple ngarilis pembaruan anyar pikeun ios 8.1.2 kamari. Versi anu mimitina henteu mawa naon-naon anu matak matak pikaresepeun pikeun ngaunduh atanapi ngapdet alat kami, tapi éta ngagaduhan kaunggulan anu hébat éta masih cocog sareng Jailbreak, janten teu aya masalah sakedik dina ngamutahirkeun ka 8.1.2 énggal ieu sareng kanggo neraskeun Cydia dina alat urang pikeun tiasa ngaraosan, upami urang hoyong, naon anu ditawarkeun ku toko Jailbreak. Upami anjeun hoyong unduh firmware sareng disimpen nalika anjeun badé ngapdet, kami nawiskeun anjeun unduh tautan tina sérver Apple anu asli

iPhone

iPod Toél

iPad

Pikeun masang firmware ieu, anjeun mimitina kedah pastikeun yén éta ngagaduhan ekstensi IPSW (sanés ZIP atanapi anu sami) sareng nalika milih opsi dina iTunes, anjeun kedah pencét "Alt + Restore / Update" upami anjeun nganggo Mac atanapi "Ctrl + Restore / Update" upami anjeun dina Windows. Jandéla teras bakal muncul dimana anjeun tiasa milih file anu diunduh sareng pembaruan atanapi restorasi bakal dimimitian sacara otomatis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elfego cenahna

    Dina windows éta henteu ctrl nyaéta shift anu anjeun kedah tahan