ios 8.1.3 ayeuna sayogi, ieu berita na

ios 8.1.3

IOS 8.1.3 ayeuna sayogi pikeun diunduh dina sadaya alat anu didukung. Ieu mangrupikeun pembaruan minor anu disayogikeun sareng tujuan pikeun troubleshoot jeung isinan ningkatkeun kinerjakhususna dina alat anu langkung lami.

Upami urang ningali parobihan parobihan anu dilakukeun dina ios 8.1.3, urang tiasa ningali éta pembaruan nyababkeun warta ieu:

  • Ngirangan jumlah rohangan panyimpenan anu diperyogikeun pikeun masang pembaruan parangkat lunak.
  • Ngalereskeun masalah anu ngahalangan sababaraha pangguna tina nuliskeun kecap akses ID Apple pikeun ngagunakeun Pesen sareng FaceTime.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun hasil teangan pikeun aplikasi teu ditampilkeun dina Sorotan.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun gerakan multitasking henteu tiasa dianggo dina iPad.
  • Pilihan konfigurasi anyar pikeun ujian séktor standarisasi.

Upami anjeun gaduh jailbreak dilarapkeun kana alat anjeun, Kami ngarékoméndasikeun henteu ngamutahirkeun ka ios 8.1.3 dina waktos ayeuna. Kami wartosan iyeu anjeun pas urang gaduh berita. DIPERBARUI: sigana mah Apple parantos nutup jailbreak di ios 8.1.3 ngarengsekeun opat garapan anu dianggo dina TaiG.

Kumaha carana masang ios 8.1.3 dina iPhone atanapi iPad anjeun

Sakumaha biasa, aya sababaraha cara anjeun tiasa masang ios 8.1.3 dina iPhone atanapi iPad anjeun. Anu panggancangna nyaéta ngalangkungan OTA tina alat éta nyalira ku ngaksés menu Setélan> Umum> Pembaruan parangkat lunak.

Pilihan anu kadua nyaéta nyambungkeun alat anjeun ka iTunes sareng ngantep parangkat lunak Apple ngaunduh pembaruan. Bakal langkung lami deui pikeun diunduh tapi éta cara anu sami valid.

Tungtungna, di handap anjeun gaduh tautan pikeun unduh ios 8.1.3 langsung ti server Apple:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

51 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Ngantosan jailbreak! Kanggo ayeuna ngantosan nganggo 8.1.2 anu bade saé kanggo kuring!

    1.    Sergio cenahna

      Kuring satuju sareng anjeun David!

  2.   Oscar cenahna

    Mudah-mudahan aranjeunna tungtungna ngahambat jailbreak. Upami anjeun hoyong ngarobih hapé pisan, mésér Android.

    1.    Iker cenahna

      Muhun o.k.

    2.    Miguel Alejandro Gargallo Llamas cenahna

      Jailbreak henteu haram, éta ngeuyeuban ios, pasihan kuring alesan anu saé pikeun membenci Jailbreak?

    3.    KoMV-Musik cenahna

      Anu aya hubunganana sareng anu sanésna, ibarat nyarios upami anjeun badé mamawa koper, tong néwak bmw, kéngingkeun van

  3.   Carlos Jácome cenahna

    Satuju sareng Oscar. Alat Apple pikeun ios didesain pisan pikeun masihan pangalaman pangguna anu saé. Hal anu narik perhatian kuring nyaéta titik anu mimiti "Ngurangan jumlah rohangan panyimpenan anu diperyogikeun pikeun masang pembaruan parangkat lunak." Maksadna kirang ruang ayeuna diperyogikeun pikeun apdet VIA OTA? Atanapi sistem ayeuna bakal nyandak sakedik ruang dina sistem panyimpenan?

    1.    Nacho cenahna

      Éta ngarujuk kana kanyataan yén urang bakal peryogi kirang rohangan pikeun ngapdet ngalangkungan OTA, salah sahiji alesan kunaon seueur anu henteu sanggup (atanapi hoyong) pikeun ngapdet tina ios 7. Anjeun unduh pembaruan sababaraha MB sareng tétéla engké sistem peryogi sababaraha GB gratis. Anu ngagaduhan alat anu ngan ukur 16GB hoyong éta tiasa nga-update via OTA tanpa mupus aplikasi, poto, pidéo, jst.

      Salam!

    2.    Tutor cenahna

      Nyatana, seuseueurna aspék ios anu nyayogikeun naon anu anjeun sebut "pangalaman pangguna anu saé pisan" parantos diala ti komunitas jailbreaker, aspek sapertos kontrol musik dina layar konci, kamampuan "ngaréspon" béwara ti pusat béwara, bahkan fungsi "Jangan Ganggu" mangrupikeun fungsi anu didasarkeun kana pangalaman komunitas jailbreaker sateuacana, janten kanyataanna, jailbreak sapertos kamungkinan deui Apple pikeun masihan anjeun "pangalaman pangguna anu saé" anu anjeun resep pisan.

      Teraskeun éta !!!…

      Tetep Asik !!!…

  4.   Jorge Bodas cenahna

    Gambar placeholder Jair Torres Gonzalez

    1.    Gambar placeholder Jair Torres Gonzalez cenahna

      Ngunduh !!! Sadayana saé.

    2.    Jorge Bodas cenahna

      Hahahaha dugi kadieu langsung ka bumi

    3.    Gambar placeholder Jair Torres Gonzalez cenahna

      Abdi parantos dipasang ... 👍

  5.   Abraham cenahna

    Naha anjeun leres-leres gaduh alat anu hargana ratusan dolar, ngan ukur pikeun whatsapp, Facebook sareng Twitter?
    IPhone Jailbroken nunjukkeun poténsial na anu leres sareng naha éta ngagaduhan langkung seueur tibatan Android, tanpa éta, éta ngan ukur alat biasa.

    Sareng henteu aya réréncangan, éta hartosna ayeuna henteu nyéépkeun teuing rohangan pikeun pembaruan.

    1.    Blaster cenahna

      Perasaan?
      Naha anjeun leres-leres gaduh alat anu hargana ratusan dolar sareng anjeun henteu tiasa nyerat leres?

      Btw, kuring satuju sareng jailbreak salami éta henteu dianggo pikeun tujuan bajak laut.

  6.   Titus Bou cenahna

    Naha aya anu terang upami éta ngimbangan? Atanapi bakal janten kegilaan anu sanés sapertos nalika "ngajual" ios 8 ... Kami nyéépkeun sabulan, sareng ngamutahirkeun vérsi unggal minggu

  7.   Martines franco cenahna

    PERTANYAAN Kuring Poho Konci Pikeun 5S

  8.   Gambar placeholder Jose Antonio Paras cenahna

    Nalika aranjeunna bakal ngamutahirkeun supados batréna langkung lami, 7.1.2 sampurna dugi ka 8 sumping sareng hal anu paling parah nyaéta anjeun henteu tiasa deui kana vérsi anu sateuacana kuring masihan aranjeunna 0

  9.   Daniel Jadi Alvirde cenahna

    Ngamutahirkeun ... .. engké kuring bakal nyaritakeun pengamatan kuring

  10.   Virginia Salvatori cenahna

    Saranna pikeun ngapdet atanapi henteu?

  11.   Raul Canales cenahna

    Nya, iphone 5 abdi nyandak kuring sinyal wifi anu kirang endah !!!

  12.   Raul Canales cenahna

    Sareng tanda panggero

  13.   Christian Vazquez cenahna

    Kuring ngan ukur hoyong ngapdet pikeun ningali naha tungtungna batréna iPhone 4S kuring langkung ti 24 jam, sareng ngantosan solusina tiasa direngsekeun: Waktu panggunaan - Kuring istirahat anu sami pisan sareng cara éta batréna béak.

    Ngunduh, kuring bakal ngamutahirkeun bersih, mairan hasil.

  14.   Edgar espinosa cenahna

    Abdi hoyong terang upami éta mangaruhan naon atanapi ningkatkeun panggunaan dina iPhone 4S? Kusabab kuring henteu terang naha ngamutahirkeun bakal nguntungkeun kuring atanapi bakal buruk kinerja iPhone ayeuna.

  15.   Yosua cenahna

    Kaleresan kuring wani nganyahokeun iOS 8.1.3, dina iPhone 5s, nalika kuring ngagaduhan ios 8.1.2, kuring ngalakukeun tés dina geekbench teras ngapdet ngalangkungan OTA, sareng ngabandingkeunana sareng ios 8.1.3, vérsi ieu sakedik langkung gancang tapi anjeun henteu merhatoskeun bédana, janten kaputusan anjeun pikeun ngapdet atanapi henteu, sareng dina hal batréna, tong tunduh, éta sami sareng dina vérsi anu sateuacanna. Ieu pendapat abdi

  16.   Eli cenahna

    Naha aya anu tiasa nyarioskeun naon éta jailbreak? Abdi anyar dina ieu, éta mangrupikeun kahiji kalina kuring gaduh iphone (anu 6). Sateuacanna kuring nganggo Android, Samsung Galaxy S4 sareng telepon éta lumangsung 1 dinten dina batréna, kuring ngabayangkeun tina aplikasi anu dipiboga.

  17.   Yosua cenahna

    Jailbreak mangrupikeun hal anu dilakukeun pikeun iPhone pikeun muka sistem ios pikeun tiasa ngajantenkeun langkung customizable pikeun ngalakukeunana ku cara urang bahkan pikeun tiasa ngaunduh aplikasi bajakan sanaos kuring henteu nyarankeun éta. Ieu kirang langkung orientasi kana naon anu jailbreak, kuring parantos nganggo jailbreak, ayeuna kuring henteu gaduhna kusabab kuring ngapdet ios 8.1.3 sareng di momen teu mungkin jailbreak dina versi ieu. Salam ti Kosta Rika.

  18.   Eli cenahna

    Hatur nuhun pisan kana inpormasi Josué.

  19.   Sapic cenahna

    Jam 3 énjing sareng disimpen deui ka vérsi anu sami, ios8.1.2 masih ditandatanganan ku Apple. Sahenteuna wengi tadi di Spanyol.

  20.   Felix cenahna

    IOS 8.1.3 gagal verifikasi akun Exchange. Éta henteu mastikeun aranjeunna sareng kaluar. urang masih sami

  21.   Mauricio cenahna

    Diropéa dinten ayeuna ka iOS 8.1.3 dina iPhone 6, éta nguras batréna gancang pisan

  22.   Rodrigo cenahna

    Abdi peryogi bantosan Kuring gaduh réréncangan anu ngamutahirkeun iPhone 5s na tina iTunes sareng anjeunna dina modeu balikkeun, naha éta?

  23.   Juan cenahna

    Mauricio, kuring gaduh masalah anu sami, batréna gancang pisan. Kuring gaduh iPhone 5c tapi kuring parantos ningali yén nalika ngalakukeun restorasi tugasna macet sareng telepon henteu kana modeu sayaga, panginten éta kajantenan. Meureun aya sababaraha kasalahan dina cadangan anu anjeun tarik! Kuring bakal mulangkeun pabrik sareng ngawartosan anjeun

  24.   Carlos V cenahna

    batréna gagal & sél janten laun: S

  25.   Aritzin cenahna

    Kuring parantos masang iOS 8.1.3 sareng mail kuring gagal sakapeung ogé wifi (wifi dinonaktipkeun, iPhone kuring ngonci, restart,….)

    1.    mario cenahna

      Kuring ogé dipasang dina iOS 8.1.3 sareng sambungan data gagal pisan kuring, twitter henteu dimuat sareng safari lambat pisan, kaleresan sareng versi 7.1.2 iva sampurna ayeuna kuring gaduh bata sanés iphone 5s, hiji-hijina hal éta ngantosan pembaruan énggal kanggo kaluar atanapi nyauran Apple sareng ngagentos iPhone sareng ios 7.

  26.   Pablo cenahna

    Naha aya anu terang upami nganggo ios énggal ieu anjeun tiasa nyambungkeun ipad kana proyektor multimedia, xq sareng 8.1.2 fungsina diblokir

  27.   Carlos cenahna

    Héi kuring ngagaduhan masalah sareng iPhone 5s nalika ngamutahirkeun ka ios 8.1.3 Kuring gaduh sakedik sinyal ti panyadia télél, nyatana kuring ngan ukur ngagaduhan sinyal di luar ruangan, kuring parantos nyobian nganggo SIM anu sanés sareng kuring teraskeun masalahna, Kuring parantos nga-pulihkeun sababaraha kali sareng kuring teraskeun sareng masalah, éta ditingalkeun tanpa jasa di tempat anu katutup, aya anu tiasa ngabantosan kuring ...

  28.   Javier cenahna

    HAHAHA JEUNG TEU NYAHO CARA NGAGUNAKEUN JAILBREAK TEU NGARTI sabab IPhone mangrupikeun rébu kali anu langkung saé sareng penampilan anu langkung seueur gunana, dua puluh anu ngajantenkeun kuring FORMIDABLE BISA SANGATNA HATÉNG ANJEUN anu dipikaresep ku kuring. Pikeun nga-inpormasi langkung seueur sareng sanés ngan ukur nyerat tulisan tanpa ngarti.

  29.   Daphne cenahna

    Alus wengi:
    Kuring ngamutahirkeun parangkat lunak kuring sababaraha dinten ka pengker janten 8.1.3 ... Sanaos leres éta langkung gancang, masalah lokasi wangsul, nyaéta, kalayan vérsi anu sateuacanna éta dituduhkeun tina situs tempat kuring nyerat, (anu bisi kuring alus). Ayeuna deui éta ngirimkeun kuring GPS dimana waé kecuali dimana kuring ayana. Kanggo sésana, kuring resep Apple sareng aplikasina. Éta telepon anu mahal tapi éta pantes dimodalan. #Iphone 5s

  30.   Elojoqueves cenahna

    Dina kisaran wifi 6 plus kirang, kuring dipegatkeun di bumi tina rumah susun. Sateuacan henteu. Sareng éta nyéépkeun langkung batréna jauh

  31.   Carlos cenahna

    Salam, kuring ngamutahirkeun iPhone 5s kuring ka 8.1.3 sareng ayeuna batré abdi lemes pisan, teu aya anu tahan, naon sih anu kajantenan? 100% ngeusi batre ieu sareng iPhone 4 sareng ios 7.1.2 dina sajam kuring kedah ngeusi batre iPhone 5s sareng iPhone 4 salamina kuring sadidinten

  32.   fede cenahna

    Kuring ngamutahirkeun iphone 6 ka 8.3.1 sareng béwara henteu kadéngé ka kuring sareng nalika aranjeunna nelepon kuring ... Kuring miharep pembaruan kaluar gancang sapertos jalma!

  33.   Rodrigo cenahna

    tautan iphone 5s gsm salah !! Kuring meunang hiji dina iphone 6: //

  34.   Arléth cenahna

    Halo, kuring nyaritakeun yén kuring ngamutahirkeun sél kuring kalayan vérsi 8.1.3 sareng kaméra tukangna lirén damel sapertos kaméra?

    Aya anu ngadukung kuring dina naon anu kedah dilakukeun?

    Salam 😉

  35.   gatogonza cenahna

    Kuring miharep apdet sumping anu nyayogikeun utilitas damel pikeun iphone

  36.   Lesyanys cenahna

    Kuring kedah mésér kode pikeun muka konci iphone 6 ios 8.1.3

  37.   Marvin cenahna

    Nalika kuring nyobian masangkeunana, éta naroskeun ka kuring kode opat angka anu kuring henteu terang, aya anu tiasa masihan kuring naséhat ngeunaan cara mendakan kode éta

  38.   mclaren46 cenahna

    Hayu tingali, aya anu ngabantosan kuring

  39.   mclaren46 cenahna

    Hayu urang tingali naha aya anu ngabantosan kuring, kuring parantos ngapdet Apple TV sareng kuring henteu tiasa nyambungkeun iphone 4 sareng jailbreack

  40.   Alecig cenahna

    Halo, kuring nganyarkeun iPad mini 2 ka iOS 8.1.3 sareng kaméra tukangna henteu tiasa dianggo deui, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring!