IOS 8.1.3 Ngunduh Tautan pikeun iPhone, iPad sareng iPod Touch

ios-8-1-3

Apple nembé ngaluarkeun iOS 8.1.3 kanggo iPhone, iPad, sareng iPod Touch. Versi anyar ieu ngalereskeun sababaraha bug sareng ngalereskeun sababaraha masalah panyimpenan, hal anu penting dina alat 16GB. Upami anjeun hoyong unduh firmware anyar ieu pikeun ngagaduhan kana komputer disimpen nalika anjeun meryogikeunna, didieu kami nawiskeun anjeun tautan unduhan langsung tina sérver Apple nyalira sareng sadayana berita anu kalebet dina pembaruan ieu.

Naon anu énggal dina ios 8.1.3

  • Ngurangan jumlah rohangan panyimpenan anu diperyogikeun pikeun masang pembaruan parangkat lunak
  • Ngalereskeun masalah anu ngahalangan sababaraha pangguna tina nuliskeun kecap akses ID Apple pikeun ngagunakeun Pesen sareng FaceTime
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun hasil teangan aplikasi henteu ditampilkeun dina Sorotan
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun gerakan multitasking henteu tiasa dianggo dina iPad
  • Pilihan konfigurasi anyar pikeun ujian pendidikan standar

Unduh tautan

Émut yén pikeun ngagunakeun firmware ieu anu diunduh kana komputer anjeun anjeun kedah ngamimitian iTunes teras pencét "Shift + Update / Restore" (Windows) atanapi "Alt + Update / Restore" (Mac OS X) terus pilih file IPSW khusus pikeun alat anjeun. Upami anjeun badé mulangkeun kanggo ngajantenkeun alat anjeun "bersih" anjeun kedah mareuman pilihan "Milarian iPhone abdi" dina Setélan iCloud.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.