ios 8.1 ayeuna sayogi sareng Apple Pay

Ios 8.1

Jam 10 enjing di California sareng Apple parantos pas waktuna sareng ios 8.1 ngaleupaskeun. Minggu kamari, nalika nampilkeun iPads anyar, perusahaan ngumumkeun yén Senén ieu bakal ngaluncurkeun parangkat lunak anyarna pikeun iPhone, iPod Touch sareng iPad. iOS 8.1 hadir sareng berita anu aya hubunganana, sapertos Apple Pay, balikna Kamera Roll, pesen téks sareng pilihan pikeun ngabagi Internét kalayan gancang. Salaku tambahan, ios 8.1 nawiskeun solusi pikeun puluhan masalah anu aya dina versi munggaran ios 8.

SMS

Pesen téks

Upami anjeun gaduh Mac sareng OS X Yosemite (versi anyar tina sistem operasi anu dirilis minggu kamari) ti dinten ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur tina alat Seratan. Hatur nuhun kana ios 8.1 sareng OS X Yosemite, iPhone sareng Mac urang "komunikasi" langkung saé, sabab urang tiasa nampi sareng ngirim pesen téks tina komputer urang, henteu paduli naha panarima éta henteu ngagaduhan alat Apple. Ieu bakal ngajantenkeun gampang ngagunakeun aplikasi "Pesen" ti Mac.

  apel mayar

Apple Pay

Di sisi anu sanésna, Apple nembé diluncurkeun di Amérika Serikat, babarengan sareng ios 8.1, un padika pembayaran anyar diumumkeun Séptémber kamari: Apple Pay. Pilihan ieu bakal ngamungkinkeun urang ngolah pangmayaran anu gancang sareng aman di pendirian kalayan ngan ukur hiji touch tina iPhones 6 sareng iPhones 6 Plus (hatur nuhun kana chip NFC énggal anu modél ieu ngagabungkeun). Kanggo ayeuna, Apple Pay bakalan sayogi di Amérika Serikat.

Sorotan sanés ios 8.1 nyaéta balikna Gulung poto (pilihan anu ngaleungit di ios 8 sareng anu parantos dipénta pisan ku pangguna) sareng kamungkinan ngabagi internét (hotspot) gancang sareng alat sanés (aktivasina gumantung kana kontrak anu urang gaduh ku operator telepon urang).

Kami ngajak anjeun ngagambarkeun anjeun pangalaman ios 8.1 dina koméntar tulisan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

39 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sitanglo cenahna

    Ngunduh !! 126MB khususna dina iPhone 6!

  2.   Edgar cenahna

    Kalebet fungsi 2G sareng 3G !! Ngamutahirkeun!

    1.    paralaloa cenahna

      WTF?

  3.   Joel cenahna

    Kuring henteu ngomean ngalangkungan OTA; ku iTunes, kuring ngagaduhan kasalahan ("Teu tiasa ngahubungi sérver ...".

    1.    Pablo Ortega (@Paul_Lenk) cenahna

      Jigana server na jenuh. Cobian deui dina sababaraha menit

  4.   Luis cenahna

    Ku iTunes ayeuna-ayeuna teu aya jalan ...

    1.    Luis cenahna

      Sigana mah kuring parantos ngahontal éta, janten upami anu kuring pikahoyong nyaéta ngalakukeun "restorasi" lengkep…. dina waktos ayeuna numutkeun iTunes aya 21 jam deui kanggo ngarengsekeun unduhan…. urang tingali

      1.    Joel cenahna

        Nya, henteu sapertos kitu.

  5.   Alex cenahna

    Diénggalan ngalangkungan OTA, pertama kali kuring ngapdet ngalangkungan OTA, kuring sok ngalaksanakeunana liwat Itunes….

  6.   Luis J. (@luisjleb) cenahna

    Diropéa, sareng dimana gaji Apple?

    1.    Pablo Ortega (@Paul_Lenk) cenahna

      Ngan aya di Amérika Serikat ayeuna, dina Passbook

  7.   dikodratkan cenahna

    unduh tina http://getios.com/

  8.   Alex cenahna

    Kuring masih gaduh masalah anu sami sareng dina 8.0.2, kompas naroskeun ka kuring kalibrasi unggal muka.

  9.   Miguel cenahna

    Kuring miharep éta ngajawab masalah yén kuring henteu tiasa ngaktipkeun iMessage sareng nomer telepon kuring. Éta ngan ukur diaktipkeun ku email abdi. Kalayan 8.0.2 Kuring nyobian sadayana sareng nanaon.
    Kuring bakal ngamutahirkeun sareng urang bakal ningali.
    Salam.

    1.    tukang ngapung23 cenahna

      Nya, hal anu sami kajadian ka kuring, kuring kedah ngalibrasi unggal-unggal muka, kuring bakal ngaliwat apel pikeun ningali naon éta.

  10.   Joel cenahna

    Ngunduh nganggo iTunes ayeuna jalan.

    1.    Lucas cenahna

      Abdi ngagaduhan masalah anu sami sareng kompas anu henteu ngé kalibrasi kuring nalika kuring mukakeunana sareng sok nyungkeun éta. Tétéla kuring parantos mareuman dina SETTING / PRIVACY / LOCATION / SYSTEM SERVICES / KOMPILASI KOMPAS
      Ngaktipkeun pilihan ieu réngsé masalah kuring sareng kompas. Kuring miharep éta direngsekeun. Sing salamet

      1.    Raúl Aviles cenahna

        Nuhun Lucas. Éta kajantenan kuring sareng kuring henteu terang!

      2.    Guido cenahna

        Wilujeng sonten, Lucas, saatos nyaluyukeun setelan, naha kuring lirén nanyakeun anjeun ngalibrasi kompas unggal anjeun muka? Salam.

  11.   Alfonso cenahna

    Pikeun batur pilihan tina 2g némbongan ka kuring ku teu aya Movistar pisan

  12.   Borja cenahna

    Pikeun kuring sareng Yoigo kuring ogé henteu ngagaduhan pilihan 2g, 3g sareng 4g.

  13.   Norberto cenahna

    Saha waé anu terang yén masalah konéktipitas Bluetooth dina mobil parantos dibereskeun?

    1.    Jerman cenahna

      Dina Béta éta dibereskeun, kuduna !!!

  14.   Osman cenahna

    Kuring miharep ningkatkeun 8.1 dina iphone 4s kuring ... upami kuring henteu ngalih kana galaxy s5 🙂

  15.   aarancon cenahna

    Pilihan 2g, 3g 4g ngan ukur kaluar dina omvs sakumaha aranjeunna nyarios diluar sana, dina anu ageung sapertos Movistar, Vodafone Oranyeu sareng Yoigo henteu nanaon. Aranjeunna ogé ngamimitian nyarios yén masalah Wifi tetep henteu tenang. Apple sayang, anjeun nutupan diri dina kamuliaan. Leres, gulungan sigana parantos balik. Betapa bagja kuring di réréncangan iOS 7 kuring, sakumaha bagja, utamina nalika muka konci ponsel anjeun mendakan ikon éndah iOS 6 sareng sanés tema Winterboard, aranjeunna dirobih ku ngawangun rambut deui ti ios 6 asli (saur kuring ngawangun deui sabab ikon di ios 7 langkung ageung sareng kuring kedah adaptasi kana ukuran énggal),

  16.   JGU cenahna

    Naha anjeun nganggo hotspot instan? Kuring sareng vodafone aya dina iPhone 6 sareng Mac, henteu aya hotspot anu nembongan dina Mac ...

  17.   Alfonso cenahna

    Anjeun bakal nyaritakeun kuring ngeunaan masalah batréna nalika jalan, kuring gaduh kesan yén iPhone 6 kuring nginumna,
    Pokokna kuring bakal ngantosan kumaha evolusi na

  18.   Alejandro cenahna

    aarancon: ngajelaskeun ka kuring kumaha éta ngagaduhan ios 7 sareng ikon ios 6! Abdi henteu ogé ngamutahirkeun.

  19.   eureun cenahna

    Giliran gilinding henteu kunanaon, tapi éta anu paling goréng, pikeun nalika tiasa nyimpen poto éta tanpa kedah disimpen sadayana dina rol anu dicampur sareng di duplikat upami anjeun hoyong kana folder anu sanés .. . sambutan

  20.   Nando cenahna

    Ayeuna nalika anjeun mupus poto reel aranjeunna ogé dihapus tina streaming poto, dina ios 7 anu henteu kajantenan, naon kagagalan !!!

  21.   Alejandro cenahna

    Kuring ningali yén Apple tetep gagal sareng pembaruan ... kuring moal ngalih ti ios 7 kanggo perbaikan anu teu pati penting. Kabeneran!

  22.   anu hargana cenahna

    Kuring gaduh iPhone 6 plus, sateuacan nganggo batréna 8.0.2 éndah, ayeuna kalayan 8.1 batréna langsung béak, ogé Apple unggal dinten anjeun kaget kuring langkung parah.

  23.   Juan cenahna

    Alus pisan !! Wifi méwah na. Ayeuna kuring teu acan ningali kinerja aki.

  24.   Andre cenahna

    Entong update.

    Éta nyéépkeun seueur batré sareng ogé ngagaduhan masalah serius pikeun manaskeun alat, kuring miharep éta gancang ngajawabna.

    1.    Alfonso cenahna

      Sapuk satuju. Ningkatkeun langkung saé sareng ieu ti apel

  25.   Miguel cenahna

    Kuring kantos sareng 24 salami 8.1 jam sareng badé janten langkung parah, salian ti henteu ngarengsekeun masalah rotasi layar di tukang, batréna ngucur sapertos anu teu kantos sateuacanna, salaku tés kuring ngantepkeun dina modeu pesawat tadi wengi sareng saatos 7 jam éta nyéépkeun 25%, saur Apple anu kapengker ieu ngalakukeun hal-hal tina goréng dugi ka parah.

  26.   Diego cenahna

    Ngérakeun Kuring ngamutahirkeun kamari sareng batréna parantos kaleungitan konsisténna. Kuring parantos nganggona sakitar 50 menit tina beban 100% sareng éta parantos nguseup 20%. Sateuacan éta henteu sapertos kitu, lereskeun ayeuna!

  27.   Esteban cenahna

    bosen telepon kuring 5 s, ti saprak asupna ios 8 tina goréng ka parah ponsel kuring janten panas anu anjeun tiasa ngadamel endog di luhurna sareng batréna henteu tahan pisan, kuciwa

  28.   Ujang cenahna

    8.1 sarua goréngna jeung 8.0 naon musibah… .utamana safari henteu seueur omong-omong sahingga daun apel dina taneuh, buka birria!