ios 8.1 fitur anu bakal sumping Senén payun ka iPhone sareng iPad urang

ios-81-iPhone-6

Kemis ieu kami gaduh kasempetan pikeun ningali presentasi iPads anyar sareng iMac anu pangageungna kalayan dukungan Retina 5K, presentasi sapertos anu diarepkeun tapi waktos ieu urang ningali yén éta tulus sareng masalah anu dialami ku ios 8 sareng aranjeunna ngawartoskeun ka kami kumaha aranjeunna kerja keras pikeun ngaleungitkeun masalah kalayan gancang.

Pembaruan anu diantosan anu parantos lami diantosan ku 8.1 parantos di béta sareng kami parantos masihan koméntar ngeunaan paningkatan anu ditimbulkeun sateuacanna, Senén ieu bakal sayogi pikeun dulur di jalan bebas sareng kuring hoyong ngadamel kasimpulan alit tina fungsi-fungsi anyar anu bakal kami mendakan di dinya.

Salain ti diperyogikeun koréksi kasalahan fitur anu paling pikaresepeun nyaéta:

Hotspot instan

Anjeun tiasa nganggo Babagi Internét dina iPhone anjeun pikeun nyayogikeun aksés Internét kana alat anjeun anu sanés. Anjeun kedah lebet kana iCloud ngagunakeun ID Apple anu sami sareng iPhone anjeun. Ogé anjeun operator telepon kedah nawiskeun fitur ieu.

Pikeun ngaksés Internét tina telepon anjeun, buka setélan > Wifi dina alat ios anjeun anu sanés sareng pilih telepon anjeun.

Syarat sistem

Pikeun nyambung ka Babagi Internét, alat anjeun peryogi:

  • Wifi: Dukungan pikeun 802.11g / n nganggo enkripsi WPA2.
  • USB: Mac atanapi PC anu dipasang iTunes 9.2 atanapi engké.
  • Bluetooth: Mac OS X v10.4.11 atanapi Windows.

Sarat operator

Pastikeun anjeun operator telepon nawarkeun Babagi Internét pikeun alat anjeun sareng anjeun parantos ngabagi Internét dina rencana telepon anjeun:

  • iPhone: konsultasi daptar operator cocog sareng Babagi Internét dina iPhone.
  • iPad sareng mini iPadHubungi operator pikeun mariksa kasadiaan.

SMS

Upami anjeun ngagaduhan OS X Yosemite sareng iPhone nganggo ios 8, anjeun tiasa ngirim sareng nampa SMS langsung ti Mac. Sareng nyaéta sadaya pesen anu sumping dina iPhone ogé bakal muncul dina Mac, janten paguneman anjeun bakal diénggalan dina sadaya alat anjeun.

Anjeun tiasa ogé ngamimitian paguneman SMS atanapi iMessage ti Mac ku ngaklik nomer telepon mana waé Safari, Kontak, Kalénder atanapi Sorotan.

Perpustakaan Poto iCloud

Éta jawaban Apple pikeun masalah jaga sadaya poto sareng video kami kalayan aman pisan. Perpustakaan Poto iCloud bakal hirup salaku versi béta umum dimimitian Senén nganggo ios 8.1.

Ideu na nyaéta iCloud bakal nyimpen sadaya rékaman sareng média audiovisual anu urang anggo dina komunikasi urang sareng yén éta sok sayogi kanggo alat naon waé anu diaksés ku akun iCloud éta. Éta ngalibatkeun kadua alat iOS, Macs, sareng halaman wéb iCloud.

Apple Pay

Dinten Senén peluncuran pembayaran ngalangkungan Apple Pay di Amérika Serikat, sistem anyar Apple éta ngagabungkeun téknologi NFC sareng Touch ID, supados alat anu gaduhna tiasa ngalaksanakeun transaksi, salami éta pangecér ngadukung jinis ieu transaksi.

Kuring ngingetan yén sisipan sistem pembayaran ieu bakal maju kusabab kabutuhan pikeun nyusun protokol damel perusahaan anu mimitina hoyong janten anggota Apple sareng ngamajukeun sistem pembayaran anu aman ieu.

Gulung poto

Saatos keluhan pangguna, aranjeunna bakal ngabalikeun ka Gulung poto dipikaharti sabab urang gaduh dugi pembaruan ieu pikeun ios 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raka Aurelius cenahna

    Sareng masalah mindahkeun file ku AirDrop ti iPhone ka Mac?

  2.   Adrian cenahna

    Seueur hal anu henteu kapake urang buka
    Ngaronjatkeun batréna?
    Naha éta ningkatkeun jumlah bug?
    Tambahkeun pikeun nempatkeun 2g pikeun ngahémat batré?
    Mangpaatna ogé panjelasan

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Koréksi kasalahan, nyaéta anu urang terang dugi ka ayeuna, écés henteu aya nanaon ieu anu dikomunikasikeun ogé kuring pikir éta bakal dipikaterang dugi sistemna dihapus sareng diuji….

  3.   Otmar Mussle cenahna

    Perbaikan bodo murni, mendeskeun kaleungitan kaleungitan 3g sareng sinyal wifi, sadayana dipeungpeuk, pikareueuseun ieu IOs 8.0.2

  4.   téksuas cenahna

    Aya paribasa populér anu nyatakeun yén éta henteu pernah hujan resep ka dulur, urang henteu sadayana ngagaduhan masalah anu sami atanapi kabutuhan anu sami, sanaos sabagian lumayan umum sabab bakal langkung umur batre, tapi nyebatna pameunteu bodo sigana henteu pantes , upami éta aya kamajuan, éta wilujeng sumping, kami hoyong anu sanés ???? ', leres, contona sigana kuat pisan yén patukeur pikeun AirDrop henteu buka upami anjeun henteu gaduh Mac ti 2012 atanapi engké, dina kuring bisi nganggo Air ti akhir taun 2010 teu cocog sareng kuring.

  5.   XX92 cenahna

    Jigana iCloud sacara umum mangrupikeun kacau. Éta henteu jelas pisan kumaha jalanna. Di hiji sisi aya wéb sareng di sisi séjén alat ios. Mimiti éta poto dina streaming, ayeuna iCloud Photo Library, teras aranjeunna nyabut pilemna ... éta bakal diduplikasi dimana-mana ... sigana mah éta masalah anu jelas. Teras aya jalma anu gaduh dua email (sorangan sareng anu ti iCloud anu aya hubunganana sareng Apple ID ...) Éta pabalatak, saleresna mah ngan ukur nganggo iCloud kanggo kontak. Kuring moal ngomean ka iOS 8 atanapi Yosemite sabab kuring ningali yén sadayana janten langkung pabalatak. Apple henteu deui saderhana sareng langsung, sahenteuna dina hal ieu.

    1.    Luis cenahna

      Koméntar anjeun leres pisan, pabalatak anu ngajantenkeun anjeun henteu terang dimana anjeun ngagaduhan poto. Nanging kuring nyarankeun Yosemite, kuring resep kajelasan desainna

  6.   Daniel cenahna

    AirDrop parantos janten anu ngadorong kuring pikeun ngapdet, kuring parantos ngalirkeun pidéo 400 Mb dina 10 detik, gancangna berkesan (éta parantos sataun yén AirDrop aya gunana pikeun hal)

    Kuring ngiringan patarosan, dina akhirna aranjeunna bakal ngantep kami milih 2G ????????? Jalma-jalma anu cicing di daérah anu sakedik cakupanna bakal aya gunana pikeun urang.

  7.   palabuhan leutik keur parahu pelesiran cenahna

    Urang tingali. Kuring gaduh masalah saprak ios8.0.2 sareng kuring henteu terang naha éta kajantenan langkung genet, kuring henteu ngantunkeun akun iCloud sareng adi kuring, sareng kumargi urang sami-sami ngapdet kana ios 8.0.2 unggal waktos kuring nyauran salah sahijina , anu disebut ogé anu séjén. Éta kaluar dina nomer sareng di handap ieu "nelepon ti iPhone anu sanés." Upami aranjeunna nyauran anjeunna sareng kuring nyandak, saatos atos nyandak, saatos sababaraha detik éta potongan, tapi kuring tiasa nyarios sareng ngupingkeun sadayana. Upami kuring nyandak langsung, éta anu bakal disebat ku aranjeunna. Sarua lamun aranjeunna nelepon kuring sareng manehna ngalakukeun éta. Teu sangka éta masalah akun atanapi naon, tapi kolot kuring ogé ngabagi akun sareng éta ogé kajadian ka aranjeunna. Éta sanés masalah anu serius pisan tapi matak ngaganggu. Aya solusina?

    1.    poop1A cenahna

      nonaktipkeun handoff in setting-general-handoff

  8.   Lucas cenahna

    Kuring moal ngamutahirkeun iPhone 5 abdi dugi ka ningali hasil anu sanés sabab ku apdet pangénggalna iPhone kuring ngagantung atanapi katinggaleun, éta lambat pisan bari sareng ios 7 éta tiasa dianggo kalayan saé pisan sareng kuring ngabereskeun pembaruan sakumaha anu disarankeun. Sanaos pembaruan ieu sigana henteu kapake ku kuring upami kuring ngarepkeun éta ngalereskeun bug anu ayeuna.

  9.   Yesus cenahna

    Pikeun kuring pilem siga anu mundur, nalika folder pikeun tiap topik, hayu atuh ngajelaskeun, sabab sadaya poto dipasang dina pilem, whatsapp, kaméra, bluetooth, jst.
    Moal langkung logis yén sadayana aya dina folder anjeun?

    1.    Emzi cenahna

      +1000, kuring mendakan hal ieu mangrupikeun topik anu nyebatkeun, sareng anu leres nyaéta, yén kuring ngagaduhan grup whatsapp kuring ngalirkeun poto, pidéo, omong kosong tina sagala hal, sareng ngageleger, kuring kedah mupus unggal dinten hiji-hiji, anu dina android anu kuring gaduh, éta sadayana nganggo folder, ieu mangrupikeun hal anu kedah diungkulan ku Apple .. ..

  10.   Javier cenahna

    Babagi Internét dimungkinkeun sahenteuna tilu taun ayeuna, kuring bagikeun unggal dinten tina iPhone ka mac. Salaku tambahan, "novelty" anu sanés nyaéta tina msm anu parantos dimungkinkeun sateuacanna. Kaleresan kuring henteu terang naon anu nyandak deui atanapi aya pikeun nalungtik langkung seueur

    1.    Ariel veli cenahna

      Satuju sareng anjeun. Kuring henteu terang naon ari kabarnaan tina ngabagi internét, kuring ngalakukeun éta sanajan kuring gaduh 3GS

      1.    Carmen rodriguez cenahna

        Perbaikanna nyaéta ayeuna anjeun henteu kedah kana telepon sareng ngaktipkeun ngabagi Internét, milarian jaringan, sareng sajabana ... éta sacara otomatis saatos anjeun ngagaduhan alat dina ID anu sami

  11.   iPhone cenahna

    Naha aya anu terang iraha iklan pikeun iPhones énggal bakal muncul dina jaringan televisi Spanyol? Hatur nuhun

  12.   Luis Reinoso cenahna

    Wilujeng énjing kuring hoyong terang upami anjeun badé ngalereskeun kumargi kuring ngamutahirkeun iPhone abdi layar konci nalika telepon ditampi sareng éta henteu teras-terasan sareng kuring henteu terang saha anu nyauran kuring kedah mareuman telepon pikeun dianggo deui

  13.   Ruben cenahna

    Indung kuring nyeri, panon kuring parantos kaluar tina stop kontak kuring maca ulasan ti jalma anu leres-leres henteu gaduh ide, aranjeunna bahkan henteu terang dimana aranjeunna ngaléngkah, upami aranjeunna mikir cara anu sami dina mata pelajaran naon waé, naon musibah ieu kumaha éta didamel gañanismo.

  14.   kerangka cenahna

    Kuring miharep 4s henteu jadi laun

  15.   David cenahna

    Naha anjeun bakal ngempelkeun rSAP (Jauhna Protokol Akses SIM) sakaligus? perlu pikeun ngamangpaatkeun data tina seueur panyungsi mobil bawaan

  16.   César cenahna

    Sacara total satuju sareng koméntar yén REEL mangrupikeun backlog ... saderhana nyimpen unggal poto dina folder anu anjeun anggap pantes, naha sadaya poto dicampur dina gulungan?… Salam

  17.   Luis ramirez cenahna

    Kumaha kuring tiasa ngabagi internét kuring tina iPhone kuring sareng ponsel anu sanés?
    Sateuacan éta parantos disetél> bagikeun internét, sareng di sana anjeun tiasa ningali kecap konci sélulér kuring, tapi aranjeunna parantos ngaleungitkeun

  18.   Rocio cenahna

    Kuring bakal ngamutahirkeun ipad kuring, dina nami Gusti