ios 8.2 ayeuna sayogi, ieu berita na

ios 8.2

Saatos seueur kabaruan dina siang dinten ayeuna, urang ditutup ku datangna ios 8.2. Éta mangrupikeun pembaruan anu paling diantisipasi saprak éta nambihan kasaluyuan sareng Apple Watch, nambihan aplikasi anyar dina layar utama urang.

Upami anjeun hoyong terang, di handap anjeun ngagaduhan sadayana anu kalebet dina édisi anyar ios ieu:

Kasaluyuan Apple Watch

  • Aplikasi Apple Watch anyar pikeun ngaitkeun sareng nyingkronkeun Apple Watch sareng iPhone sareng ngarobih setélan nonton.
  • Aplikasi Kegiatan Anyar pikeun ningali data kabugaran sareng prestasi anu kacatet sareng Apple Watch (nembongan nalika iPhone parantos dipasangkeun sareng Apple Watch).
  • Sayogi dina iPhone 5 sareng engké.

Perbaikan aplikasi kasihatan

  • Anjeun tiasa milih unit ukuran pikeun jarak, suhu awak, jangkungna, beurat, sareng glukosa getih.
  • Stabilitas kalayan jumlah data ageung parantos ningkat.
  • Sesi latihan anu dirékam kalayan aplikasi ti pihak katilu tiasa ditambihan sareng ditingali.
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa ngahambat pangguna tina nambihan poto kana data médis.
  • Unit pikeun vitamin sareng mineral parantos dibereskeun.
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah data Kaséhatan tina pembaruan nalika ngarobah urutan sumber data.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun sababaraha diagram henteu nembongkeun nilai data.
  • Setélan privasi parantos ditambihan anu ngamungkinkeun anjeun nganonaktifkeun lacak léngkah-léngkah anu dilakukeun, jarak perjalanan, sareng lantai naék.

Perbaikan stabilitas

  • Stabilitas surat parantos ningkat.
  • Stabilitas Flyover di Maps parantos ningkat.
  • Stabilitas surat parantos ningkat.
  • Réliabilitas VoiceOver parantos ningkat.
  • Konéktipitas sareng alat bantu dengar anu dirarancang pikeun iPhone (ditandaan "Didamel kanggo iPhone") parantos ningkat.

ngungkulan

  • Ngalereskeun masalah dina Peta anu nyegah navigasi ka sababaraha lokasi favorit.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun kecap terakhir tina pesen balesan gancang henteu dilereskeun sacara otomatis.
  • Ngalereskeun masalah dimana duplikat beuli iTunes tiasa nyegah iCloud mulangkeun tina réngsé.
  • Ngalereskeun masalah anu ngahambat sababaraha lagu atanapi daptar puter tina panyingkronan tina iTunes kana aplikasi Musik.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun sababaraha buku audio anu dihapus tetep aya dina alat.
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyegah audio telepon tina ditransferkeun ka speaker mobil nalika nganggo Siri dina modeu nyetir.
  • Ngalereskeun masalah sareng telepon nganggo Bluetooth, anu nyegah audio tina nguping dugi ka telepon diwaler.
  • Ngalereskeun masalah sareng zona waktos anu nyababkeun kajadian Kalénder nembongan sareng zona waktos GMT.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun kajadian kajadian anu teras-terasan ngaleungit tina kalénder Exchange.
  • Ngalereskeun masalah sertipikat anu nyegah nyetél akun Exchange di tukangeun gerbang pihak katilu.
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyababkeun catetan panitia pikeun acara Exchange ditimpa.
  • Ngalereskeun masalah anu ngahambat sababaraha acara Kalénder tina ningalikeun pangguna salaku Sibuk sacara otomatis saatos pangguna nampi uleman.

Tanpa aya ragu, iOS 8.2 mangrupikeun pembaruan anu lengkep anu bakal ngadorong seueur pikeun ngamutahirkeun pikeun ningali naha kinerja alatna ningkat, henteu hilap kana aplikasi Apple Watch anu anyar.

Upami anjeun hoyong ngapdet alat anjeun kalayan tenang ngalangkungan iTunes, ieu di handap aya tautan kana unduh ios 8.2.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

67 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Samuel Alejandro Benitez cenahna

    Alejandro Ortiz ngamutahirkeun naon anu anjeun tiasa ku sabab Nelly E. Bermudez henteu ngagaduhan iPhone 😜

  2.   Brayar Alvites Atencio cenahna

    éta ngeunaan waktos (Y)

  3.   Álvaro Hernán Aragon cenahna

    Abdi parantos nganyarkeun

  4.   Raul Klaus Isambert cenahna

    Bangsat kirang langkung 500 megs….

    1.    Luis Raul Ferreira cenahna

      Éta sababna langkung saé mésér vérsi 128gb, 28gb kanggo sistem sareng pembaruan, sareng 100 kanggo panggunaan pribadi.

      1.    platinum cenahna

        Anjeun terang yén 128GB sanés 128Gb, ​​leres? Nyatana, 6GB 128+ gaduh 114GB.

        1.    anonimo cenahna

          Kusabab beuratna parangkat lunak sareng unggal pembaruan anu dilakukeun, aya kirangna ruang pikeun alat kami.

    2.    Raul Klaus Isambert cenahna

      Kuring gaduh iphone 32s 5gb tapi kalayan sagala pembaruan ayeuna nyatakeun 26 ...

    3.    Abdi;) cenahna

      Naha anjeun ogé ngagaduhan modél 16Gigas?! Sakumaha seueur memori anjeun upami urang parantos 12.1 bieu!

    4.    Toñito Burbano ku Boselli cenahna

      Kumaha upami!!

  5.   Gabe CuMa cenahna

    unduh ayeuna!

    1.    Diego cenahna

      Kuring bieu gaduh 2 gb gratis, total produk apel konyol anu henteu ngijinan kenangan sd, upami ayeuna aya kenangan kelas 10 anu gancang-gancang

  6.   Luis Raul Ferreira cenahna

    Éta ngeunaan waktos, 4 jam ngantosan pikeun ngapdet iphone 6 sareng 6 tambah ¬¬

  7.   Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

    Pikeun saha éta? 4s atanapi henteu?

  8.   Yo cenahna

    naha tiasa janten jaikbreak? ¿? ¿? ¿?

  9.   Borja cenahna

    Sareng naha wifi ningkatkeun stabilitas sareng pembaruan ieu? Naha anjeun terang naon?

  10.   David Lopez del Campo cenahna

    Batur anu parantos ngomean kesan naon pikeun ngapdet kuring iPhone 6 dugi ka ios 8.2 salam

    1.    jledesma cenahna

      Akutalisasi ipod touch 5 sareng iphone 6 ka IOS 8.2. sareng kuring gaduh masalah pikeun nyinkronkeun sareng sistem ti kompiuter kuring, éta henteu ngenalkeun aranjeunna, kuring parantos nginisialisasi komputer sareng alat-alat kuring sareng teu nanaon, kuring gaduh Windows Vista Ultimate 64-bit anu dipasang, kumaha ogé, hayu urang tingali upami aya anu nyaritakeun hal …… …

  11.   Allan Coronel Altamirano cenahna

    Naha anjeun bakal tiasa ngalakukeun Jailbraker ???

  12.   Pablo cenahna

    Naha éta bakal cocog sareng JB ti TAIG?

  13.   Manuel Nolasco Acosta cenahna

    Aplikasi kanggo arloji apel 😒

  14.   Adrian cenahna

    Perbaikan anu teu kapake, dukungan pikeun alat anu teu kapake jeung mahal teu aya jailbreak
    Badé angkat.

    Naon anu anjeun pikahoyong tina Galaxy S6 sareng ngical slop i6Plus ieu sacara serius ...

  15.   Dav0 cenahna

    Upami teu aya jailbreak pikeun 8.2 kuring lulus: /

  16.   Bego cenahna

    Kumaha batréna /

  17.   De la Peña cenahna

    Anjeun tiasa ngamutahirkeun 4s tanpa fuss, kami parantos ngamimitian pembaruan di toko (apple premium reseller)

  18.   Graciela Judith Quintana Solalinde cenahna

    sami sareng samsung parah ... ..atawa ... totall ... .teu funcionaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa decepcion grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iphone kuring 6 plus hang sapertos blackberry !!!

    1.    Karen Joya cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, éta ngagantung sepanjang waktos

    2.    David Perales cenahna

      Éta jalan sampurna dina Iphone6 ​​sareng IPad Mini kuring, teu lepat 😉

    3.    Chapis D Anzo cenahna

      Sobat, éta moal sabab internét kuring ngagaduhan 6 Plus sareng éta gancang pisan tapi internét atanapi data masihan masalah

  19.   Juan cenahna

    Sing saha anu nangis sareng ngadu'a pisan. Pindah kana Samsung sareng voila! Entong sumping ceurik

    1.    Averquepasaqui cenahna

      Samsung atanapi merek anu sanés ... dunya henteu tungtungna di apel sareng samsung ... aya kahirupan saluareun

  20.   Raul Gomez Lara cenahna

    Éta parantos maca berita sareng béwara na némbongan

  21.   Martin Llamoza cenahna

    Christian Vallenas Yrigoyen

  22.   Rham89 cenahna

    Kuring dipasang dina 4s sareng kuring parantos merhatoskeun paningkatan stabilitas sareng batréna, kuring nyarankeun pikeun ngapdet.

  23.   Juan cenahna

    Anjeun tiasa nempatkeun saha waé, aranjeunna moal ngagaduhan stabilitas ios dina iPhone. Anu sanésna sapertos kitu, mangrupikeun salinan tina inovator, sareng netep janten nomer 2

  24.   Luis Malaga Morales cenahna

    Naon aria tanpa anjeun anu nyebarkeun warta

  25.   Luis Carlos Altahona Escobar cenahna

    Admin. Naon warta ngeunaan jailbreak

  26.   Seba Rodriguez cenahna

    Sareng jailbreak kanggo iraha?

  27.   Virginia Salvatori cenahna

    Kuring ngamutahirkeun !!!!

  28.   Fernando Garcia Ortega cenahna

    Naha iPhone 4 bakal cocog?

    1.    Robin Gonzalez cenahna

      Friend iPhone 4 henteu cocog sareng vérsi ios 8 saterasna ngan ukur iPhone 4s, salam.

  29.   Jairo Mc cenahna

    Urang bakal ningali kumaha éta bakal tiasa dianggo dina iPhone 4s kumargi di IOS 8.1.3 batréna henteu dugi sabaraha lami kanggo IOS 7 ku alesan batréna

  30.   Sergio Jiemnez cenahna

    Kuring masang tadi wengi dina sadaya alat kuring. Perbaikan dina kagancangan sareng fluidity tina SO diperhatoskeun. Ditambahkeun sababaraha tambihan paningkatan sareng perbaikan bug

    1.    Robin Gonzalez cenahna

      Sobat, dina modél mana anjeun parantos masangna? Kusabab kuring parantos maca koméntar anu sanés sareng seueur anu ngawadul. Kuring henteu weruh naha pikeun ngapdet: /

    2.    Sergio Jiemnez cenahna

      Kuring parantos dipasang dina: iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Mini, iPhone 5, iPhone 5S sareng iPhone 6.
      Abdi nyarankeun pisan pikeun ngapdet

  31.   Jairo Mc cenahna

    @sergio jimenez naha anjeun ngagaduhan alat 4s kanggo ningali naha kuring tiasa ngapdet

  32.   Jairo cenahna

    Jairo alus pisan durasi kalayan 8.2, kalayan 8.1.3 éta fatal

  33.   ges cenahna

    Cadangan didamel, malikkeun ka pabrik sareng ngapdet. Hayu urang tingali kumaha jalanna dina iPhone 6.

  34.   kevin jeronimo cenahna

    aya anu parantos masang éta dina 4? kumaha sabab tiasa dianggo dina 4s?

    1.    Jorge cenahna

      Hai Kevin, kuring badé ngawartosan anjeun: milik kuring kalem sareng durasi batréna kirang, sabab kajantenan ka aranjeunna sareng éta bakal tetep kajantenan dugi ka 4-an kalebet, tapi urang ku ios 5 nunjukkeun éta langkung kusabab kanyataan yén kanggo prosesor ios 8 Ieu sapertos anu sakedik, tapi ti 8 kuring ningkat kana sambungan kana jaringan Wi-Fi anu teu pati caket sareng sababaraha hal anu sanés, kamari kuring masang 8.1.3 sareng kuring bakal ngabéjaan yén leres-leres henteu aya anu laun dibandingkeun sareng 8.2, Éta panginten henteu langkung gancang, tapi upami anjeun wareg ku 8.1.3, anjeun bakal wareg ku sakedik langkung ti ios 8.1.3, rangkulan, nasib alus .: Jorge

  35.   Alfonso cenahna

    Dina iphone 6 sareng 5an éta tuang batréna sareng sacara umum sacara langkung laun
    Ieu éra

  36.   Montoya cenahna

    Kumaha kabarna di Ipad mini? generasi kahiji. Abdi henteu terang naha kuring kedah ngamutahirkeun: c

  37.   Alexis cenahna

    Kedah diupdate dina 4s ningkatkeun kinerja sareng / atanapi stabilitas batré jsb.?? :)

  38.   Su cenahna

    Éta ngadat sareng teu tiasa disimpen deui, aya saran? Kalayan iphone6

  39.   chepe cenahna

    mustahil pikeun nyambung ka toko iTunes Kuring nampi ieu nalika kuring hoyong ngaunduh naon-naon di toko aplikasi kalayan pembaruan énggal, naha aya anu terang kumaha ngalereskeunana?

  40.   Virrr cenahna

    Nya, ti saprak ayeuna app store henteu dianggo pikeun kuring ...

  41.   Patrick cenahna

    Kuring ngamutahirkeun iPhone 5 abdi sareng App store gagal, kuring henteu nyarankeun pembaruan atanapi upami aya solusi pikeun méréskeunana

    1.    Vir cenahna

      Pikeun tb Patrick kuring ... Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun Kuring parantos ngabalikan deui 20 rébu kali sareng teu nanaon ... Upami anjeun carioskeun ka kuring punten?

      1.    Patrick cenahna

        Ok kuring perhatoskeun tapi kuring milarian sareng kuring henteu mendakan nanaon, hiji-hijina hal anu kuring mendakan nyaéta dina halaman gringo nyatakeun yén solusina nyaéta mulangkeun sadayana

        1.    Virr cenahna

          Upami anjeun carioskeun, upami kuring terang perkawis iPhone kuring leres-leres macet sareng masalahna tapi hapé kumargi pembaruanna sapertos itungan ... Aarrrggg

          1.    Patrick cenahna

            Jajajaj Sarua Virr tapi ngalereskeun dina waktos dua dinten aranjeunna atos ngumbar ieu, hal anu goréng nyaéta kuring ngamutahirkeun ku Wifi sareng kuring henteu pernah ngalakukeun éta kusabab kuring terang yén aranjeunna gaduh masalah ... Tapi kuring badé mulangkeun IPhone teras kuring ' Badé béjakeun 😊

            1.    Virr cenahna

              Mulangkeun ?? Sareng cm éta parantos dilakukeun ?? Hahaha

              1.    Patrick cenahna

                Ummmm upami anjeun hoyong kuring tiasa ngajelaskeun ka anjeun ku mail atanapi telegram no
                Abdi resep whatsapp ... 😜


              2.    Virr cenahna

                Candak mail abdi ... Abdi henteu badé nempatkeun tñfn aki akjajaja kuring virgimoreno87@hotmail.com


  42.   Juan cenahna

    Aranjeunna kakurangan yén ayeuna aya jalan pintas ka Safari tina layar konci

  43.   bluesmangbf cenahna

    Saatos ngamutahirkeun kuring perhatoskeun yén kontrol volume telepon henteu cocog sareng headphone. Pikeun musik éta sampurna sapertos biasa, anjeun tiasa ningkatkeun sareng nurunkeun polumeu tapi upami anjeun nyauran atanapi aranjeunna nyauran anjeun, volume na maksimal sareng anjeun henteu tiasa nurunkeun tina jarak jauh atanapi tina kadali telepon. Naha aya anu sanés ngagaduhan masalah sapertos kieu? Salam.

  44.   Frank cenahna

    Batur ngagaduhan masalah anu sami sareng kuring, kuring ngapdét iPhone 6 + kana vérsi ieu sareng kusabab kuring ngalakukeun éta kuring nganonaktifkeun iMessage sareng FaceTime sareng kuring henteu tiasa ngaktipkeunana deui kuring parantos nyobian 3 dinten tapi teu aya anu nyebat dukungan sareng anjeun nyarios éta mangrupikeun Masalah telepon, langkung panasaran nyaéta kuring nyauran aranjeunna kalayan nomer anu kuring ngagaduhan masalah, éta mangrupikeun pembaruan anu paling parah anu kuring kantos