ios 8.3 bakal mawa emoji anyar pikeun alat urang

Emoji

Éta parantos dipikaterang yén jalma-jalma anu tanggung jawab Emoji aranjeunna hoyong ngeureunkeun rasisme atanapi kurangna Keragaman etnik dina rupa anu kawéntar, sareng dinten ayeuna urang terang yén Apple badé ngempelkeun berita éta sareng ios 8.3.

Dina jaman baheula, urang mendakan parobihan desain keyboard "Emoji" komo ngaduplikasi atanapi teu aya Emojis, tungtungna dina béta kadua ios 8.3 warta ngeunaan keyboard paling internasional, keyboard anu urang anggo sareng ngartos teu paduli nagara urang ti mana.

Kabaruan diwangun ku nepi ka bisa milih warna kulit unggal ikon, henteu paduli naha éta rupa atanapi panangan, dina sadayana éta urang tiasa masihan warna anu penting pikeun nunjukkeun naha urang Asia, Éropa, bodas, hideung, mulatto atanapi konéng.

Emoji

Sareng nyaéta anu dugi ka ayeuna sadayana rupina bodas sapertos anu lalaki dina sorban anu warna na langkung poék, sareng ieu mangrupikeun hal anu sigana konyol kedah robih gancang-gancang, kumargi kuring henteu nyangka yén person of color lucu pisan ngagunakeun raray anu ngagambarkeun anjeun dina warna anu salah, éta kaleungitan alesan tina ikon, ku cara ieu urang bakal ngagaduhan langkung seueur pikeun nganyatakeun diri komo pikeun ngaidentipikasi diri urang sorangan.

Metode pamilihan énggal diwangun ku nahan wajah pikeun méréskeun strip anu tiasa urang pilih warna kulit ku cara ngagésérkeun ramo ka arahna sareng misahkeunana tina layar nalika urang dina warna anu dipikahoyong, ngan sami sareng cara nempatkeun aksens jeung sajabana.

Keyboard anyar ieu éta bakal katingalina sapertos kieu dina alat kami nalika ios 8.3 dileupaskeun:

Emoji

Tungtungna sareng salaku panasaran, perlu disebatkeun yén Apple henteu hilap kana inovasi téknologi ku pananganana nyalira sareng parantos nambihan IPhone 6 sareng Apple Watch emoji, Emojis yén kuring yakin kami bakal anggo dina sababaraha kaayaan.

Emoji


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria Mora cenahna

    Kumaha tiis! Hurung sapertos pembaruan anu saé pikeun kuring. Ku cara kieu éta bakal diadaptasi pikeun sadaya pangguna.

    Dinten ieu mangrupikeun ulang taun ka-60 kalahiran pendiri Apple Steve Jobs.

    Naha anjeun pikir anjeun terang sadayana ngeunaan kahirupanana? Naha anjeun terang naon buku éta, ti saprak nonoman, anjeunna maca sataun sakali? Dina video ieu kuring ngantepkeun anjeun sadayana inpormasi:

    http://youtu.be/osUMB_ccyII

  2.   Trakoneta cenahna

    Sareng sisir? Mangrupikeun salah sahiji emoji anyar anu dikenalkeun ku unicode. Naha anjeun parantos nambihan?

  3.   Travis gianetti cenahna

    Kanggo iraha ios?

  4.   knipex cenahna

    Éta masih séksistis, mojang na nyaéta warna pink sareng budak lalaki biru, aranjeunna henteu ngagaduhan warna kulit manusa, bakal aya kelompok étika anu bakal karasa korban rasisme. (Catetan ironisna)

  5.   Yisus Balderas cenahna

    Waktosna

  6.   DC Butanda cenahna

    Dina cydia éta tiasa dilakukeun sateuacan, leres? Hahaha

  7.   Jean Carlos De Andrade cenahna

    Colle Abdi hoyong emotikon tina # Peluk !!! Éta hésé pisan? Atanapi moal aya anu tiasa ngémutanana !!! 😡

  8.   Mori cenahna

    sareng kanggo ios 7? ¿? ¿? ¿? ¿??? Abdi gaduh iphone 4 🙁 snifff…

  9.   Daniel cenahna

    Hai!, Kuring nembé masang béta 2 tina iOS 8.3:… sareng kuring henteu terang naha anjeun parantos perhatoskeun (atanapi sahenteuna kuring henteu acan ningali éta disebatkeun dina blog), aya modifikasi sakedik dina ménu data sélulér, kumargi a Ayeuna kuring ngagaduhan kamungkinan pikeun milih 2G, 3G sareng 4g (sareng ogé upami urang mareuman pamilih nami éta robih antara Sora sareng Sora sareng Data).

  10.   ary cenahna

    Anu goréng nyaéta éta ngan ukur cocog sareng pangguna tina sistem anu sami, sareng ayeuna unggal android ngirimkeun emotikon kaluar konéng 😡😡😡