ios 8.3 ngajawab masalah spacebar dina keyboard

ios-8-3-kibor

Pasti upami anjeun parantos nyobian ios anyar 8.3 hatur nuhun kana béta umum anu diluncurkeun ku Apple, anjeun panginten janten salah sahiji anu pangpayunna perhatoskeun detil anu saé pisan anu bakal ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun sadayana anu nganggo keyboard dina unggal dinten. tina iPhone. Nyatana, dina ios 8.2 aya masalah anu cukup sering. Kusabab sakumaha alitna palang ruang, éta umum pikeun urang pikeun ngalakukeun kasalahan sareng pencét intina. Éta sigana lengkep dibéréskeun dina Ios béta 8.3.

Sabenerna, anu parantos Apple lakukeun nyaéta ngalegaan rohangan anu diilikanna, sareng pikeun ieu, éta ngirangan tombol tanda baca, ogé tombol aksi pikeun buka halaman wéb atanapi ngirim pesen. Sigana hal anu saderhana pisan, tapi aranjeunna ngalaksanakeunana kusabab seueur keluhan anu parantos dilakukeun ku pangguna kumargi kasalahan anu tungtungna ngabuang waktos sering. Ieu mangrupikeun hiji deui démo kumaha kadang, pangguna nyalira tiasa leres-leres manpaat salaku penguji, sareng pastina éta Apple parantos diganjar ku ulasan anu saé ditampi di ios 8.3 béta pikeun anjeunna.

Bisi wae, ieu ngan ukur salah sahiji masalah anu Apple sigana parantos netep di ios 8.3 béta kalayan hormat kana versi sateuacanna. Upami anjeun resep terang kumaha anjeun tiasa nguji béta énggal sareng tingali pilihan anyar ieu anu mempermudah panggunaan kibor, ogé hal-hal anyar anu aya dina ios 8.3, anjeun tiasa ningali kana tulisan anu saacanna dilakukeun dina topik éta. Tangtosna, kuring yakin yén desain kibor anyar ieu bakal janten salah sahiji hal anu bakal tetep nalika vérsi ahir ios 8.3 kaluar. Urang bakal ningali naon waé berita anu urang gaduh saatos nyanghareupan béta, masarakat anu munggaran dina kasus ios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alfonso cenahna

    Sareng sanés ngan éta, kuring parantos perhatoskeun yén rotasi anu ngaganggu anu kadang gagal dina iMessage parantos dihapus, tétéla nalika pesen sumping jilidna henteu deui diturunkeun saatos béja jsb. pikeun kuring éta patut dicobaan langkung ti 8.2

  2.   platinum cenahna

    Hallelujah, kuring ampir sok nyetak hiji titik ku ngetikkeun naon-naon dina Chrome bar xD

  3.   Frank cenahna

    Batur ngagaduhan masalah anu sami sareng kuring, kuring ngapdét iPhone 6 + kana vérsi ieu sareng saprak kuring ngalakukeun éta kuring nganonaktipkeun iMessage sareng FaceTime sareng kuring henteu tiasa ngaktipkeunana deui kuring parantos nyobian 3 dinten tapi teu aya anu nyebat dukungan sareng anjeun nyarios éta mangrupikeun Masalah telepon, langkung panasaran nyaéta kuring nyauran aranjeunna kalayan nomer anu kuring ngagaduhan masalah, éta mangrupikeun pembaruan anu paling parah anu kuring kantos

  4.   Giancarlo cenahna

    Hai dulur meureun ieu teu aya hubunganana sareng ios 8.3. Kuring béjakeun yén kuring gaduh iPhone 6 sareng ios 8.2 sareng kuring ngagaduhan bug dimana nalika kuring némpél lemah lembut tombol start, sadaya ikon papan luncur diturunkeun ka tengah layar. Kuring ngadamel néwak anjeunna. Patarosan abdi upami aya batur anu kajadianana sami, detail anu sanés nalika kuring mésér iphone abdi sumping sareng versi ios 8 anu sateuacanna sareng éta ogé kajadian

    1.    platinum cenahna

      Éta fitur énggal pikeun tiasa ngaoperasikeun iPhones 6 sareng 6+ ku hiji panangan. Éta diaktipkeun ku cara ngetok dua kali (henteu ngetok) dina Touch ID.

  5.   ion83 cenahna

    Giancarlo éta sanés bug. Mangrupikeun téknologi anyar anu dilebetkeun dina iPhone 6 sareng 6 plus sareng disebat Reachability (sigana mah) sareng diaktipkeun ku dua keran dina tombol home.
    Éta fungsina pikeun anjeun sumping nganggo hiji panangan sabab dua modél langkung ageung.
    Kuring miharep éta ngabantuan. Sing salamet

  6.   Luis Jaime Canizales cenahna

    ahirna

  7.   Gianinna cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 6 sareng sababaraha konci tiasa dianggo, kuring ngan ukur tiasa nyerat nganggo solusi autocorrect punten