iOS 8.3 ngamungkinkeun anjeun ngaunduh eusi gratis ti App Store tanpa kecap akses

ios 8-3

iOS 8.3 mawa sababaraha fitur anyar, diantarana waé éta ngamungkinkeun anjeun ngaunduh eusi gratis ti App Store tanpa kecap akses, ogé eusi iTunes Store. Pungsi ieu tiasa diaktipkeun tina setélan, tapi éta moal sayogi pikeun anu parantos ngonpigurasi Touch ID, argumen anu logis, sabab panggunaan Touch ID gancang sareng éfisién.

Fitur anyar ieu tiasa dipendakan dina App Store sareng bagian iTunes Store tina menu setélan sareng judulna "Setélan Sandi" tepat di handapeun tautan Apple ID. Fitur anyar ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngonpigurasi sabaraha sering Apple bakal nyungkeun kecap akses nalika mésér eusi gratis ti App Store sareng iTunes Store, kalebet nganonaktifkeun pamundutna.

Pilihan kahiji bakal ngamungkinkeun meryogikeun kecap akses langsung atanapi unggal lima belas menit. Pilihan ieu sateuacanna aya dina vérsi ios sanés sanaos dina setélan "larangan".  Di sisi anu sanésna, urang ogé bakal ngagaduhan tuas aktivasina pikeun mastikeun yén nalika nyobian ngaunduh eusi gratis, tong pernah nyungkeun éta, pilihan anu cukup logis di sisi anu sanés.

ios-gratis-unduhan-pilihan

Kami nganggo kasempetan ieu pikeun ngingetan deui yén fungsi ieu ngan bakal sayogi upami urang Sentuhan ID dinonaktipkeun. Nanging, pilihan ieu henteu némbongan di sadaya daérah, éta gumantung kana sérver anu numbu ka iTunes Store, tapi contona di Spanyol operasina dikonfirmasi. Fungsi ieu nambihan paningkatan dina Siri pikeun nelepon liwat spéker anu ogé nyandak ios 8.3 sareng keyboard Emoji énggal salaku CarPlay nirkabel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kevin chacon cenahna

    éta nyarios ka kuring "mustahil pikeun nyambung kana iTunes Store" nalika kuring nyobian ngaktipkeun pilihan naon waé

  2.   Manuel Nolasco Acosta cenahna

    Kuring bakal nyobian 😳👈

  3.   Jose A cenahna

    Teu dipikahartos yén aplikasi obrolan anu paling penting di dunya Whatsaap henteu tiasa dianggo dina iPad Air 2 Hapunten anu kuring pikir kuring bakal balik pikeun Samsung 10.1 kalayan kartu SIM.

    1.    Dany argento cenahna

      CHAUUUUUU !!!

      1.    Jose cenahna

        Éta kami pangguna iPad Air2 kedahna ngarusak yén kami moal tiasa nganggo Whatsaap sanaos kami henteu gaduh kartu telepon. Penjual Apple di Panama nipu kuring

  4.   Adrian jz cenahna

    Henteu kunanaon 👏👏👏👏 apel ieu sigana bodo, ngahesekeun atra

  5.   Fernando cenahna

    Kuring ogé henteu mungkin nyambung kana iTunes. Sanaos nalika nganonaktipkeun touch id upami anjeun ngaunduh apos gratis tanpa kecap akses

  6.   Pegui cenahna

    App Store henteu tiasa dianggo dina iPad kuring. 🙁 buruk.