iOS 8.3 ngamungkinkeun urang ngaunduh kaulinan gratis tanpa nuliskeun kecap akses

ios-gratis-unduhan-pilihan

ios 8.3 Béta 1 mangrupikeun béta munggaran anu diidinan ku Apple pikeun pangguna anu sanés pangembang, anu tiasa masang sareng nguji éta. Sakedik sakedik, pangguna ngalaporkeun berita anu aranjeunna mendakan nalika panggunaan normal tina édisi anyar ios ieu. iOS 8.1 Béta 1 ngamungkinkeun urang pikeun ngonpigurasikeun alat urang supados urang tiasa ngaunduh aplikasi gratis ti iTunes Store sareng App Store tanpa kedah lebetkeun kecap akses urang unggal urang ngalakukeun éta, salami alat urang henteu ngagaduhan Touch ID. Diaku, langkung raoseun pikeun nempatkeun ramo anjeun dina sénsor pikeun ngagaleuh tibatan kedah ngetik kecap konci Apple ID anjeun unggal-unggal ngaunduh aplikasi.

Pilihan anyar ieu, anu tiasa urang aktipkeun atanapi mareuman numutkeun kabutuhan urang, parantos kapendak dina bagian App Store sareng iTunes Store, anu kami mendakan dina Setélan. Nalika ngakses bagian ieu, urang buka setélan Sandi sareng dua pilihan bakal muncul:

  • Sok naroskeun kecap akses yén urang mésér di App Store atanapi ngantep 15 menit kalangkung, antukna urang tiasa ngagaleuh tanpa kedah lebetkeun deui kecap akses.
  • Unduhan gratis. Dina bagian ieu, urang tiasa ngaktipkeun saklar upami urang hoyong éta sok naroskeun kecap akses ka kami nalika kami ngaunduh aplikasi gratis, atanapi upami dina jenis aplikasi ieu kami henteu hoyong ngalebetkeunna. Pikeun ieu urang kedah mareuman saklar.

Tina iPad News Kami salawasna mamatahan anjeun pikeun ngaktipkeun pilihan kahiji Sok nyungkeun kecap akses sareng henteu saatos 15 menit, kumargi dina waktos éta kami kakeunaan putra atanapi réréncangan urang tiasa mésér dina gim atanapi aplikasi atanapi ngaunduh aplikasi anu mayar. Dugi ka ayeuna, kuring masih henteu ngartos naha Apple tetep ngawenangkeun pilihan anu kadua, saatos seueur masalah anu aya di jaman baheula ku pamesaran di-aplikasi anu henteu langsung naroskeun kecap aksesna, sabab alatna ngonpigurasi kalayan anu kadua pilihan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.