ios 8.3 ngawatesan aksés kana mémori iPhone

iFunBox-iOS-8.3

Lami-lami kami ngaksés in sareng belukna iPhone berkat alat sapertos iFunBox, nanging, ios 8.3 ngawatesan aksés kana mémori iPhone, henteu ngamungkinkeun urang nuliskeun folder mémori flash sahingga nyegah, ngarobih, ngakses sareng ngalih file dina bakal. Sigana Apple masih meunang batréna nalika ngeunaan Jailbreak, sigana aranjeunna sieun.

Upami anjeun nganggo pangatur file desktop sapertos PhoneView, iFunBox, iTools sareng anu sanésna, pamit ka aranjeunna upami anjeun parantos ngapdét kana ios 8.3, kumargi versi terakhir ieu ngabatesan aksésna kana mémori telepon. Pamekar alat-alat ieu parantos mastikeun yén éta téh Apple ngalangkungan ios 8.3 anu parantos nerapkeun ukuran kaamanan anyar ieu.

Parobihan ieu henteu mangaruhan kana alat anu saacanna atanapi Jailbroken, modifikasi Sandbox ngan ukur ngalaman ku anu kagungan ios 8.3 dipasang dina alatna. Sistem anyar ieu nembé ngajantenkeun sadaya sistem manajemén file pikeun iPhone luntur pikeun MacOS sareng Windows dina hiji waktos., ngan ukur nyésakeun iTunes di luhur.

Pamekar iFunBox parantos nyatakeun henteu raoseun na dina akun Facebookna, utamina saatos pembaruan terakhir anu akhir minggu ieu sareng ngajantenkeun aplikasi cocog sareng ios VLC.  Apple pasti parantos ngarobih hal dina cara ngaksés ios sareng éta parantos jelas. Nanging, ios 8.2 teras-terasan ditandatanganan, janten upami ku alesan naon waé anjeun gumantung kana jinis alat ieu, tong ragu-ragu downgrade.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cherif cenahna

    Ayeuna upami kuring henteu ngamutahirkeun atanapi banyolan, kuring masih dina 8.1.2!

  2.   SergioChe Arenas cenahna

    Ogé PhoneClean Pro

  3.   SergioChe Arenas cenahna

    Éta kedah gaduh anu asli pikeun ngaleungitkeun cache sareng aplikasi na henteu nyandak seueur rohangan!

  4.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring bakal ngamutahirkeun ka IOS 8.3 atanapi IOS 8.3.x nalika JAILBREAK kaluar sareng stabil (perhatoskeun kana aplikasi anu kuring mayar kanggo aranjeunna !!) Abdi hoyong mésér Apple wacth😍😍, éta ogé bitch yén aranjeunna parantos ditutup nya, ayeuna kuring kedah mupus ibatteryFIX ... Abdi lebet tina ifunbox .. Nya, naon anu anjeun badé lakukeun!

  5.   Alejandro Velasquez cenahna

    Éta alesan utama naha kuring ngagaduhan jb SergioChe Arenas, kalemahan ageung anu ngagaduhan ios

  6.   Jordy cenahna

    Naon anu bakal kajadian ti shora on sareng phoneclean 3?
    Ps Abdi nganggo program ieu sareng saprak betosa ios 8.3 éta henteu hasil pikeun kuring, ayeuna kuring ngartos sadayana!

  7.   Jordy cenahna

    Naha aya anu terang kumaha ngabersihkeun folder "batur" tina iTunes? Ps sakali sigana kuring ningali metode ti iTunes

  8.   Ta Juan-ta cenahna

    Kuring ngarobih nada whatsapp nganggo apple iphone utiliti nganggo IOS 8.3

    1.    Keneth Guillermo De León Echevarria cenahna

      Kumaha anjeun ngalakukeun éta

    2.    Dexter Zamora cenahna

      Kumaha kuring iso

    3.    Ta Juan-ta cenahna

      Kalayan utiliti iPhone sareng iTunes lami

    4.    Ta Juan-ta cenahna

      Kuring ngan ukur ngalakukeun éta deui pikeun mastikeun yén upami éta bakal masihan anjeun gagal program, kuring atosan ngantosan program na diréspon, panon 3 atanapi 3 kali, whatsapp na dilereskeun. Abdi ngantunkeun anjeun benang http://www.foroiphone.com/varios/103866-cambiar-sonido-whatsapp-en-ios7-ios8-sin-jailbreak-11.html

  9.   Gadiel Santos cenahna

    Ayeuna pamitan ios, sareng wilujeng sumping Android deui

  10.   Alexandri cenahna

    Kuring mikir mésér galaksi 6 sabab tétéla moal aya deui jailbreak sareng kuring henteu tiasa, abdi henteu tiasa ...

  11.   Alexandri cenahna

    Sareng kumaha sareng ixplorer?

  12.   Dolores Villanueva cenahna

    Faktanya nyaéta pembaruan henteu sumping ka kuring, sareng kuring parantos ngait tilu kali ka PC ... ..

  13.   Ale cenahna

    jiajiajiaijajiaijaijaijaija TAKE IPHONE ,,, éta sababna kuring hijrah ka android, éta moal janten sistem anu pangsaéna, tapi éta ngamungkinkeun kuring ngalakukeun sagala rupa anu teu tiasa ku apel, kuring mésér telepon pikeun ngalakukeun naon anu kuring pikahoyong, sanés aranjeunna batesan kuring pikeun sadaya sisi, indung kuring!

  14.   Eri Jonathan Perez Salcedo cenahna

    Pro phoneclean henteu meresihan nanaon kumargi pembaruan ios 8.3 kaluar

  15.   David diaz cenahna

    Abdi henteu tiasa mindahkeun poto kana pc tina telepon 6 kuring, naha éta kajantenan ka anu sanés? éta pikeun apdet?

  16.   Julian Martin cenahna

    alat idoctor dianggo pikeun meresihan ram sareng mupus anu samentawis, sapertos anu dilakukeun ka dokter aki dugi sababaraha dinten ka pengker nalika aranjeunna ngamutahirkeun sareng henteu deui.

  17.   Darinel R. Aizprua C. cenahna

    Upami éta tiasa dianggo sareng iTools Pro kuring gaduh iPhone 6 sareng éta tiasa dianggo kalayan saé pisan

  18.   Ajulian cenahna

    Upami Apple tetep némpél moral urang bakal kedah ngeureunkeun mésér Apple sareng ngalih kana Android yén kaleresan kuring resep langkung unggal dinten.

  19.   platinum cenahna

    Goréng teuing, langkung seueur alesan henteu pikeun ngapdet ayeuna. Atoh pikeun Apple kuring ningali éta salaku nempatkeun band-aid dina pelor, bakal aya JB ogé, sanaos aranjeunna nyandak sakedik deui.

  20.   Alba cenahna

    Kawijakan apel ieu parantos bau tina roti bakar!
    Kuring henteu ngabagi naon-naon anu beuki katutup, kuring mikir yén unggal anjeun ngalakukeun léngkah sapertos kieu, anjeun ngaleupaskeun hak istiméwa pikeun pangguna pikeun memeres terminal ku cara apél henteu nawiskeun na.
    Abdi resep neraskeun sapertos kieu, atanapi telepon android atanapi windows,
    tapi ieu awon!

  21.   Mauricio cenahna

    Goréng iphoneboys dunya naon maranéhna hirup di hahahaha