ios 8.3 nyegah aksés ka aplikasi

iMazing-aktip

Sanaos kanyataan yén ios mangrupikeun sistem anu cukup katutup anu nyegah aksés aplikasi pihak katilu mana waé, dina henteuna Jailbreak sok aya sakedik rohangan pikeun manuver dina bagian aplikasi sapertos iFunBox, iExplorer atanapi iMazing ( gambar) anu ngamungkinkeun anjeun aksés kana sistem file, sanaos henteu lengkep sapertos dina jailbreak. Nanging, datangna ios 8.3 parantos robih penting, sareng éta Anjeun henteu tiasa aksés deui kana aplikasi iPhone atanapi iPad urang nganggo panjelajah file ieu.

iOS 8.3 parantos ngeureunkeun kabébasan urang pikeun ngendalikeun data dina aplikasi sareng kaulinan urang dipasang dina iPhone atanapi iPad. Apple parantos ngahalangan aksés kana diréktori aplikasi naon waé dina vérsi ios ieu. Sateuacanna aranjeunna ngan ukur nyegah nyerat. Ayeuna urang parantos kaleungitan kendali aplikasi anu dipasang dina alat kami. Kami nuju damel ieu. Dugi ka urang ngalereskeunana, iFunBox moal tiasa ngaksés aplikasi naon waé upami alatna henteu jailbroken.

Dina waktos ieu ngan ukur aplikasi anu ngagaduhan pilihan "Bagikeun sareng iTunes" anu diaktipkeun aranjeunna bakal tiasa diaksés ku panjelajah file ieu. Pilihan ieu nuduhkeun kamampuan pikeun nambihan file tina iTunes, sapertos aplikasi sapertos VLC. Sesa aplikasi bakal aksésna ditutup sacara lengkep, sareng moal aya cara pikeun maca data liwat panyungsi nanaon ieu. Lumayan niup mirah pikeun pangembang aplikasi ieu anu pastina milari kumaha cara méréskeun masalah ieu anu mangaruhan aranjeunna sacara langsung. Kami keukeuh, sakumna jalma anu parantos Jailbreak henteu ngagaduhan masalah sakedik sareng bakal tiasa neraskeun ngaksés sadayana sistem file sapertos anu sateuacanna. Samentawis éta anu parantos dina ios 8.3 ngan ukur tiasa ngantosan Jailbreak dileupaskeun, anu tiasa langkung lami tibatan anu dipikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.