ios 8.3 parantos lirén nandatanganan. Waktos anu saé pikeun ngapdet kana ios 8.4

ios-8.3

Apple parantos lirén nandatanganan vérsi ios 8.3 siang ayeuna, janten Éta henteu mungkin pikeun masang vérsi anu sanés salian ti ios 8.4 atanapi salah sahiji ios 9 betas, Diantara anu béta katilu pikeun pamekar sareng béta umum munggaran diperkirakeun dinten ayeuna. Mungkin tunda dina béta anyar ios 9 justru kusabab aranjeunna hoyong ngantosan sakedik deui pikeun ngajalankeun versi béta pikeun sadaya pangguna tanpa akun pangembang atanapi UDID anu kadaptar pikeun tiasa masang betas.

Upami anjeun nganggo ios 8.3 sareng anjeun henteu hoyong ngapdet kusabab henteu kaleungitan jailbreak, éta pantes dipasang versi anyar, kumargi ios 8.4 stabil atanapi langkung ti ios 8.3, rentan ka TaiG jailbreak sareng anjeun ogé bakal ngagaduhan kamungkinan nganggo Apple Music upami anjeun kersa. Entong hilap yén nalika Apple ngaleupaskeun ios 8.4.1, upami diperlukeun, anjeun moal tiasa ngapdet deui kana vérsi énggal tanpa kaleungitan jailbreak berharga.

Sigana mah Apple parantos ngarobih cara ngatur vérsi anu dileupaskeun, tinggaleun a waktos anu wajar sateuacan anjeun lirén nandatanganan vérsi anu sateuacanna. Ieu gampang dimangpaatkeun upami upami ngamutahirkeun kana versi anyar ios kami ngadeteksi bug anu urang moal tiasa dianggo. Saminggu cekap waktos pikeun ngadeteksi batré, GPS, masalah Wi-Fi atanapi naon waé jenis shutdown anu teu disangka-sangka.

Kalayan ieu, Apple pura-pura henteu gaduh édisi énggal masalah kasohor anu nyéépkeun rébuan pangguna tanpa jaringan, anu nyegah aranjeunna nelepon atanapi nyambung kana internét sacara normal. Ngalereskeun wijaksana sareng kuring ngarepkeun aranjeunna henteu mundur dina kaputusan ieu. Sanaos langkung saé upami Apple ngantep kami masang versi anu dipikahoyong ku pangguna, tapi éta bakal langkung hésé ditingali.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

23 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Joshua Valenzuela cenahna

    iOS 8.3 badé goréng pikeun kuring jadi kuring balik ka iOS 8.2, anjeun terang naha ios 8.4 stabil? iphone 6 tambah

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Josue. 8.3 éta henteu goréng pikeun kuring, ogé 8.4, tapi aya laporan ngeunaan masalah pemanasan, Wifi (adi kuring sareng iPad 2 na henteu tiasa nyambung ka repeater kuring ku cara naon waé) sareng GPS, sanaos GPS sigana éta ngagaduhan solusi. Upami éta kusabab jailbreak, panginten anjeun kedah tetep 8.2, anu kuring henteu émut ngagaduhan masalah.

      Hiji salam.

    2.    Eduardo Molina Ramirez cenahna

      Naon 8.3 anu salah sareng anjeun?

    3.    Joshua Valenzuela cenahna

      Aplikasi musik nabrak, aplikasi ditutup, anu sapertos kitu ... éta sababna kuring balik deui ka iOS 8.2 ... éta sababna kuring hoyong terang upami ios 8.4 tiasa dianggo saé dina iPhone 6 plus

    4.    Cesar Bahamon cenahna

      Éta janten lalaki super 8.4 sareng Jailbreak langkung seueur deui

  2.   Rafael Aranguren cenahna

    Kuring ngalakukeun donwgrade ka 4s kuring sareng kuring kataji ku gancang teuing

    1.    Marco Antonio Rodriguez Rodriguez cenahna

      Ka mana downgrade? Kalayan jailbreak?

    2.    Rafael Aranguren cenahna

      Upami anjeun gaduh iPhone 4S kalayan jailbreack; cara anu teu leres pikeun donwgrade ka ios 6.1.3 parantos dileupaskeun

  3.   Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

    Anu mana anu anjeun turun, Rafael? Kuring henteu hoyong unggah kana 8.4, upami 4s dina 8.3 mangrupikeun sampah anu kirang kuring bakal ngalakukeun anu ayeuna sareng langkung kirang kana 9 anu salajengna

  4.   Rafael Aranguren cenahna

    4s kuring nurunkeun kana 6.1.3 sareng kuring ngaraos gaduh iPhone 6 hahaha éta mesin

  5.   Rafael Aranguren cenahna

    4s kuring nurunkeun kana 6.1.3 sareng kuring ngaraos gaduh iPhone 6 hahaha éta mesin

  6.   Joaquín cenahna

    Kalayan 5s kuring resep pisan dina 8.3, kuring hariwang pikeun 8.4 kaluar ngalakukeun panjara sareng saatos ngamutahirkeun, kuring henteu hasil ngalakukeun panjara ku cara naon waé, nalika éta henteu kasalahan dina 20% éta mangrupikeun kasalahan dina 60% sareng kuring henteu kantos kéngingkeunana.
    Kuring kedah ngaku yén di awal nalika kuring ngamutahirkeun, batré sareng pemanasan kuring sering diperhatoskeun .. Tapi ayeuna saatos sababaraha dinten kaayaan langkung saé sareng kuring henteu deui nginum éta kagagalan.

    Wasalam

  7.   Joaquín cenahna

    Haha, punten anu salah éjahanana, ramo kuring siga sosis getih sareng kuring mencét sadaya tombol anu kuduna mah! Ha ha

  8.   Robert Eduardo Rodriguez cenahna

    Abdi bageur sabab Karék kamari kuring ngagaleuh iPhone 6! Éta sumping sareng ios 8.3, sareng kuring nembé terang yén apel henteu kéngingkeun deui firmware éta! sareng abdi hoyong jailbreak ayeuna panto na dibuka !!!! patarosan kuring nyaéta

    Naha kuring ningkatkeun ka Ios 8.4 teras kuring tiasa Jailbreak ????????? Leres leres éta ,,,,? ????

  9.   Carlos Jácome cenahna

    Abdi hoyong ngalakukeun ios 8.4, sareng kuring ngalakukeun éta dina waktos angkatna, tapi batré kuring teuing kapangaruhan: tina 100% dugi ka 20% éta ngan ukur 3-4 jam sareng telepon na nyéépkeun dina modeu Turu. Kuring kedah turun tingkat ka ios 8.3 sareng anu hirup batré abdi balik deui ka normal, tapi ayeuna kuring henteu terang naha balik deui ka 8.4, atanapi ngantosan versi 8.4.1 anu ngalereskeun solokan batréna.

  10.   Ajag cenahna

    Abdi rada bosen pisan ngamutahirkeun, salah sahiji hal anu ngabédakeun apel sareng android nyaéta henteu aya fragméntasi, tapi ayeuna ieu mangrupikeun waktos tunda, wifi, bluetooh, masalah data sareng telepon sélulér anu paling getihan sareng ipad atanapi lambat pisan anu janten teu tiasa dianggo. Apple Abdi hoyong tiasa ngaunduh vérsi iraha kuring hoyong upami kuring henteu tungtungna pindah kana android xd

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, ajag. Fragméntasi henteu ngan ukur ngeunaan sistem. Fragméntasi mangrupikeun bédana antara alat kusabab hardware anu béda. Sakumaha anjeun terang, dina Android aya layar ti ampir kuadrat sakitar 2 ″ dugi ka layar langkung ti 10. Unggal pabrik ngagaduhan perangkat keras anu ngamungkinkeun atanapi henteu ngajalankeun sistem sareng / aplikasi. Pangembang Android henteu tiasa program pikeun rébuan alat di luar sana sareng éta masalah fragméntasi.

      Di ios, pengembang kedah program pikeun 4S, 5, 5S, 6, 6 plus, iPad 2, iPad 4, Air sareng Air 2, anu diantarana 100% kompatibel dina kasus sapertos iPhone 5 sareng anu 5S.

      Kuring henteu ngabela nanaon, tapi kuring ngan saukur mairan bédana fragméntasi antara hiji kasus sareng anu sanés.

  11.   Ajag cenahna

    Halo Pablo, hatur nuhun parantos masihan koméntar, dina naon anu anjeun carioskeun kuring satuju pisan sareng anjeun, anu ngajengkelkeun kuring nyaéta apel nunjukkeun yén 80% (pikeun nyarios hiji hal) parantos dipasang ios 8 padahal dina kanyataanana urang henteu ngagaduhan pilihan. Ieu kasus kuring: ku ios 7 ipad 3 kuring ngapung, sapertos dina teori ios 8 badé janten pembaruan terakhir tina ipad 2 kuring ngartos yén ipad 3 kuring moal aya masalah, nalika kuring masang éta kuring tiasa balik kana ios 7 tapi sapertos ios 8 kirang debug sareng mutuskeun ngantosan pembaruan kanggo ngalereskeun ieu. Dinten ayeuna kuring ngagaduhan ios 8.4 kalayan teu mungkin balik deui ka ios 7 sareng sanaos hal-hal parantos ningkat sakedik, kuring masih kasieun parantos masang vérsi 8 sareng ogé aya dilema anu sanésna kusabab éta lambat teuing pikeun kuring, kuring mikir ngeunaan mésér anu sanés Ipad tapi saha Anjeun Nyarios yén hal anu sami moal kajadian deui? Naha kuring kedah teras-terasan nonton pidéo youtube pikeun ningali kinerja unggal vérsi énggal? Sistem pembaruan ieu sigana henteu operasional pisan sareng kuring pikir masalah ieu kajantenan ka anjeunna sareng éta bakal kajantenan pikeun kaseueuran pangguna. Kuring terang yén Apple bakal nampi kritik tapi kuring langkung resep yén aranjeunna henteu ngantep kuring ningkatkeun kana sistem operasi anu langkung luhur upami alat kuring bakal lirén "operasional". Pikeun éta, langkung saé upami aranjeunna ngantepkeun anjeun ngaunduh vérsi dina alat lami upami vérsi anu anyar henteu ngajamin minimal kualitas. Salam sareng punten pikeun manjangan nyalira pisan

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, Wolfk. Kuring satuju pisan anjeun ngeunaan hal éta. Kuring, anu ngagaduhan pamikiran anu mirip pisan sareng Apple, panginten yén "saé" aranjeunna "ngabantosan" urang pikeun ngagaduhan sistem anu pangsaéna dina hal fungsi sareng kaamanan, tapi aranjeunna kedah ngantunkeun leungeun baju anu lega upami aranjeunna terang yén sistem henteu jalan SEMPURNA. Upami kuring Tim Cook, kuring bakal ngantep iPhone 4 sareng iPad 2 turun ka iOS 6.1.6 anu mangrupikeun sistem anu aman sareng stabil. Fitur bakal leungit, tapi lemes bakal dipikagaduh sareng éta henteu terang cacat kaamanan serius.

      Teras aya masalah masang sadayana anu dipikahoyong sareng éta moal kajadian di Apple. Aranjeunna ngadorong sadayana maju (sapertos conto, USB 2 sareng C atanapi kedah masang sistem anu pangénggalna). Push éta sigana alus pikeun kuring, sapertos indung anu nyurungkeun budakna leumpang, tapi kuring pikir henteu saé upami indung éta ngadorong urang tina gawir ...

  12.   Ajag cenahna

    Halo Pablo, kuring resep ngabandingkeun sareng indung, nyatana kuring resep sapertos kitu, ngadorong jurang sareng iPad 3 sareng sieun mésér anu sanésna sareng uih deui kana jurang. Kuring nyangka yén dina tungtungna ieu bakal ngajantenkeun tol di Apple sareng hapunten pisan, kuring ogé caket pisan sareng mérekna tapi henteu pikir éta mangrupakeun jalan anu saé Sing salamet

  13.   Miguel cenahna

    Kuring gaduh iPhone nganggo ios 8.3 sareng saprak sababaraha waktos ayeuna aplikasi parantos nutup diri sareng aya kasalahan, sareng anu sanésna henteu kabuka, naha kuring kedah ngapdarkeun ka 8.4? Naon anu abdi lakukeun? Abdi henteu terang pisan perkawis hal ieu .. Nuhun ..

  14.   Rafael pazos cenahna

    Nya, kuring sareng ios 9 beta 3 dina iPhone 6 kuring sareng éta saé, salam!

  15.   Leovardo Vargas cenahna

    Gelombang malikkeun iphone 5s kuring sareng nalika kuring nempatkeun firmware éta nyarios ka kuring kasalahan 47 sareng éta kusabab ios 8.4 anu ka pengker éta ngabantuan