IOS 8.4.1 undeuran

ios-8-4-1

Apple ngaluarkeun iOS 8.4.1 sababaraha jam ka pengker, pembaruan énggal anu badé ngalereskeun sababaraha bug dina Apple Music, sareng stabilitas klasik sareng pamutahiran kinerja. Éta ogé nutup panto ka jailbreak. Pembaruan sayogi ngalangkungan OTA tina setélan alat anjeun, atanapi dina iTunes. Tapi upami anjeun langkung resep ngaunduh file kana komputer Pikeun masangkeunana sacara tenang nalika anjeun meryogikeunana atanapi gaduh waktos, didieu kami nawiskeun anjeun sadaya tautan unduhan resmi pikeun sadaya alat anu cocog.

iPhone

iPad

iPod Toél

Parobihan dina vérsi ieu

Perbaikan anu dituduhkeun Apple dina versi anyar ieu Éta nyaéta kieu:

  • Ngalereskeun masalah anu panginten tiasa ngahurungkeun Musik dina iCloud
  • Ngalereskeun masalah anu ngahalangan panempoan musik anu nembé ditambih sabab dikonfigurasi pikeun ngan ukur mintonkeun musik offline
  • Tambihkeun cara kanggo ngalebetkeun musik dina daptar puter sanaos teu aya daptar puter.
  • Ngabéréskeun masalah sareng panutup albeum
  • Ngabéréskeun masalah sareng sababaraha seniman dina Connect
  • ngajawab masalah nalika ngaklik "Suka" dina ngéléhkeun 1

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fernando García cenahna

    Abdi hoyong unduh ios 8