ios 8 ayeuna sayogi kanggo diunduh

Unduh ios 8

Éta parantos ios 8 vérsi akhir sayogi kanggo urang sadayana pikeun masangna dina alat kami. Upami anjeun salah sahiji anu parantos badé ngapdet, dina tutorial ieu kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha masang ios 8 dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun.

Upami anjeun parantos terang léngkah-léngkahna pikeun nuturkeun pikeun ngapdet kana ios 8, anjeun tiasa nyambungkeun iPhone atanapi iPad anjeun ka iTunes sareng ngaunduh firmware nganggo program Apple. Aya ogé kamungkinan update via OTA ti alat éta nyalira, anu mana, anjeun kedah buka Setélan> Umum> Menu pembaruan parangkat lunak.

Ngajalankeun kabisat ka ios 8 bakal masihan anjeun kumpulan novelty anu matak, utamina dina tingkat kustomisasi sistem anu mangrupikeun hal anu urang salawasna terbatas pisan. Kadatangan perpanjangan, keyboard kustom sareng séri fitur anu sanés bakal ngajantenkeun urang janten perdana sanajan urang henteu mutuskeun ngomean iPhone kami pikeun salah sahiji modél iPhone 6 anu bakal dijual dina dinten-dinten payun.

Émut yén kusabab longsoran jalma anu badé ngaluncat ka ios 8, pembaruan tiasa waé henteu nembongan Masih atanapi gagal pamasangan atanapi aktivasina iPhone atanapi iPad anjeun. Dina kasus ieu, hiji-hijina solusi nyaéta sabar, ngantepkeun kaayaan tenang sareng server Apple tiasa ngatasi paménta anu aya di payun.

Tautan - Tutorial pikeun masang ios 8


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   m4ndr4k3 cenahna

    ngalangkungan OTA enya, tina iTunes kuring henteu acan kénging…. 🙁

  2.   Cristian cenahna

    kumaha upami kuring dipasang GM?

  3.   karinjang cenahna

    Kuring gaduh GM sareng kuring henteu kéngingkeun pembaruan, éta nyarios ka kuring: softwarena parantos diénggalan

    1.    ccaparros14 cenahna

      Éta sabab GM bakal sami sareng anu dileupaskeun dinten ayeuna ...

  4.   Rodrigo cenahna

    77 Kuring kedah mupus satengah telepon kuring, sabab aranjeunna nyungkeun minimum 5.8 gb sahingga ngan ukur paménta anu dikirim, ayeuna kuring kedah ngantosan dugi unduhan dimimitian D:

  5.   Josue cenahna

    "Server pembaruan parangkat lunak iphone henteu tiasa dihubungi" Sigana mah éta kusabab jumlah unduhan anu lumangsung! apel kedah disiapkeun dina kasus ieu! tetep ngantosan .. éta m… .. !!

  6.   Ren cenahna

    Éta kusabab jumlah unduhan anu kasalahan ieu méré kasabaran, sérver
    éta jenuh 🙂

  7.   Daniel cenahna

    'Kuring unduh tina' http://www.getios.com/ '; pikeun teras ngalakukeun milarian konci 'alt' pikeun ngapdet sareng pilih file langsung! 🙂

  8.   Luis cenahna

    ka kuring upami éta kaluar dina iTunes

  9.   Jorge cenahna

    Kuring henteu ngagaduhan masalah sareng unduhan sadayana anu sampurna ti Madrid.

  10.   David cenahna

    Ngunduh ka ipad 3 kuring pikeun nguji éta sareng tingali naha pangu tiasa dianggo dina iphone kuring masih bakal ngantosan kumaha anu kajantenan dina masalah panjara ...

  11.   David cenahna

    Kuring mastikeun, éta henteu tiasa nganggo ipad 3 kuring, éta nyatakeun henteu dirojong, nampi Ios 7.1.x kalayan pangu versi panganyarna.

  12.   iphonemac cenahna

    Halo! Diropéa. Sae pisan dina iPad Air kuring tapi simbol dina palang luhur parantos ngaleungit, sabab kuring nyambung kana jaringan Wi-Fi. Naha anjeun terang naha éta normal? Abdi henteu ngartos…
    Salam!

    1.    David cenahna

      Lambang naon, kuring ningali sadayana sami

  13.   iphonemac cenahna

    Halo deui. Rebooting alat, éta parantos dibereskeun. Kuring ngarujuk kana ikon kulawu dina bilah alat anu nunjukkeun sinyal Wi-Fi. Hatur nuhun! Salam.

  14.   Yosua cenahna

    Abdi parantos ngapdet kana ios 8 sareng ayeuna kuring ngagaduhan masalah sambungan wifi .. !! webo ngagiling kuring !! Aya kajadian batur ???

  15.   Leo cenahna

    Jalma-jalma. Abdi teu acan diénggalan. Abdi gaduh iPhone 5s. Naha aya fungsi anu leungit? Atanapi naha éta badé katinggaleun? Aya anu ngawartosan. Nuhun salam

    1.    Sandra cenahna

      Kuring gaduh iPhone 5s, kuring ngamutahirkeun kamari sareng saatos naroskeun kuring bakal nyaritakeun:

      .Pamitan kanggo gulungan sareng halo kana albeum "Nembe Dipupus" cenah album henteu tiasa dipupus. Upami anjeun sateuacanna mupus poto 1 kali, ayeuna anjeun tiasa ngalakukeun 2 kali atanapi ngantunkeunna di dinya salami 30 dinten dugi ka dihapus nyalira.
      Gumantung kana Aplikasi anu mana, upami anjeun badé ngalampirkeun poto, éta masihan anjeun pilihan ngan ukur jam 30 sareng seueur anu terakhir, sabab langkung lami anjeun kedah lebet galéri sareng nyalinna kanggo némpékeun engké.
      . Instagram kalayan kasalahan, WhatsApp kalayan kasalahan nalika ngirim pesen, butuh langkung ti 30 detik pikeun ngirim kecap saderhana sareng anjeun sareng jam didinya dugi ka dikirim.
      Wallpaper upami anjeun ngarobih éta kajadian sakumaha mimiti na IOS 7, poto na kaleungitan seueur kualitas sareng katingalina kabur.

      Aya sababaraha sababaraha bug sacara umum sareng sagala rupa Aplikasi jadi kuring pikir éta moal nyandak waktos lami pikeun ngapdet anu leres.
      Upami kuring ningali hal anu sanés anu saé pikeun kuring, kuring bakal mairan.

      salam

      1.    Leo cenahna

        Sandra: hatur nuhun kana inpo na !! Éta dilayanan kuring ogé. Kuring sieun éta henteu bakal lumaku leres. Kuring bakal ngantosan vérsi anu ditingkatkeun pikeun kaluar! Samentawis éta kuring bakal neraskeun ios 7. Hatur nuhun!

  16.   Caro cenahna

    Halo! Dinten ayeuna kuring ngamutahirkeun iPhone 4s kuring kana versi ieu tina hapé. Sakali sagalana atos ok, tapi éta laun pisan. Ujug-ujug éta hideung janten réaksi deui, malah apel na némbongan. Éta hurung, tapi teu aya anu némbongan dina layar. Mudah-mudahan aya anu tiasa ngabantosan abdi !!, salam

  17.   Ruben Vazquez Fernandez cenahna

    Nalika aranjeunna nyauran anjeun, naha anjeun ningali poto kontak dina ukuran pinuh? sabab aranjeunna tetep némbongan ka kuring sapertos di IOS 7 🙁