ios 8 bakal ngijinkeun kami nganggo iPhone urang salaku pengendali gim pikeun iPad atanapi Mac

Apple ios 8 mfi

Sanaos sadayana warta hébat ngeunaan ios 8 sareng OS X Yosemite bakal ditepikeun dinten Senén, Konperénsi Pamekar Dunya 2014 neraskeun jalanna sareng berita anu aya hubunganana sareng departemén anu sanés. Kamari, Apple nawiskeun sési swasta di mana anjeunna nyarioskeun salah sahiji tarohan ageung na ti taun ka tukang: "MFi" (Didamel kanggo iPhone). Dina WWDC 2013, Apple nawiskeun téknologi anyar sahingga pabrik tiasa nawiskeun aksésoris game anu cocog sareng iPhone. Ieu kumaha, contona, pengendali game PhoneJoy, anu napel na iPhone urang, tiasa terang.

Taun ayeuna, Apple hajat ngagedekeun pangalaman MFi ka tingkat anyar. Kumaha? Ngidinan panggunaan layar toél iPhone salaku pengendali gim. Maka, dimimitian ku ios 8, pangguna sanés ngan ukur tiasa ngamangpaatkeun kadali fisik kadali ieu anu dijual pikeun iPhone, tapi aranjeunna ogé bakal gaduh kasempetan pikeun ngagabungkeun fungsi-fungsi éta sareng layar sentuh telepon pinterna.

Ku cara kieu, ios 8 janji bakal nawiskeun pangalaman anu langkung "immersive" dina dunya video game, saprak iPhone bakal meta salaku paréntah pikeun maénkeun judul anu urang gaduh dina iPad atanapi dina Mac kami.

Apple masih seueur hal anu kedah dilakukeun di daérah ieu, dimana éta henteu acan mendakan kasuksésan anu hébat. Salah sahiji tujuanana salajengna nyaéta nawiskeun demo produk ieu di pendirianna pikeun ningkatkeun penjualan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    Seueur berita ngeunaan ios 8! pisan ngajangjikeun! Abdi henteu tiasa ngantosan!!!