iOS 8 dina Pidéo (II): Siri

Kami teraskeun sareng séri pidéo anu kami nunjukkeun ka anjeun novelty utama terpadu di ios 8. Dina kasempetan ieu kami nyayogikeun tulisan ieu kanggo nyarioskeun paningkatan anu dihasilkeun dina asistén sora sistem operasi Apple, Siri, anu henteu saeutik. Sacara umum, Siri-dina béta kadua ios 8- ngaréspon paréntah kami langkung gancang sareng éfisién.

Integrasi sareng Shazam

Gosipna parantos dikonfirmasi sareng leres Apple parantos ngahijikeun Shazam sareng Siri. Kumaha cara pangakuan musik ayeuna? Urang ngan saukur kedah mencét sareng nahan tombol bumi, sapertos biasa, pikeun Siri pikeun ngamimitian ngadangukeun. Tukang sihir bakal nyandak sababaraha detik pikeun milarian terang yén anjeun ngupingkeun lagu sareng bakal nunjukkeun ku ikon anyar nganggo catetan musik. Hasil tina lagu anu diidéntifikasi teras bakal némbongan dina layar iPhone anjeun, tanpa tiasa, kanggo waktos ayeuna, pikeun ngahemat hasilna. Anjeun ngan tiasa buka iTunes Store kanggo mésér lagu anu saluyu.

Mangrupikeun prosés pikeun ngaidentipikasi lagu-lagu anu jauh langkung gancang sareng gampang tibatan kudu muka aplikasi Shazam, tapi ku titik négatip yén urang moal tiasa nyimpen hasilna engké na. Nanging, fitur anyar ieu ngajantenkeun Siri menonjol ti pesaing sanés.

Aktip Sora

Apple parantos ningali ka pesaing na pikeun mindahkeun éta aktivasina sora ka Siri. Sedengkeun pikeun ios 8 urang tiasa "hudang" asistén sora ku ngan ukur nyarios paréntah "hé Siri", sapertos anu ditingalikeun dina pidéo. Kami henteu kedah némpél iPhone kami. Intina positip tina kabaruan ieu nyaéta urang bakal tiasa gancang berinteraksi sareng Siri. Titik négatipna nyaéta ngan ukur aya, dina waktos ayeuna, dina basa Inggris sareng yén iPhone diperyogikeun pikeun nyambungkeun kana kakuatan (pastina pikeun ngahindaran batréna gancang gancang). Hayu urang miharep Apple ngalereskeun dua négatip ieu sateuacan pelepasan akhir iOS 8 gugur salajengna.

iOS 8 dina Pidéo (I): Desain, Pesen sareng Poto


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Leonardo cenahna

    naon Siri ngaktipkeun mode pesawat ogé pikeun ios 7, kuring nembé mariksa, éta ngaktipkeun modeu pesawat, éta nganonaktipkeun wifi

    1.    Pablo Ortega cenahna

      Anjeun leres. Abdi henteu sadar éta. Hatur nuhun!

  2.   Serch cenahna

    Anjeun tiasa ngaktipkeun Siri ku sora anjeun, tapi anjeun kedah ngonpigurasikeunana dina setélan sareng nyarios "Hei Siri." Upami anjeun gaduh telepon dina basa Spanyol sareng anjeun nyarios paréntah dina basa Inggris, éta moal jalan.

  3.   Diego polchowski cenahna

    Upami anjeun nganggo Siri pikeun mikawanoh lagu naon waé, engké anjeun tiasa ningali éta ku ngalebetkeun aplikasi iTunes Store, sareng di luhur anjeun tiasa milih sareng ningali daptar sadaya lagu anu dikenal ku Siri.

  4.   Alex cenahna

    Abdi peryogi bantosan, kuring parantos masang ios 8 dina iPhone 5S kuring sabab panginten aranjeunna ngamungkinkeun masang betas tanpa janten pangembang sareng ayeuna éta masihan kuring kasalahan aktivasina kusabab UDID henteu didaptarkeun: SI parantos nyobian nurunkeun tingkat ka ios 7.1.1 .8 tapi éta kuring teu mungkin, sabab kuring gaduh Windows XNUMX iTunes masihan kuring kasalahan bahkan pikeun mindahkeun poto! TT_TT Aya ideu?

  5.   Alexriv cenahna

    Alex
    Di dieu aranjeunna ngajelaskeun ka anjeun
    http://www.registraudid.com/?m=1

  6.   Vaderiq cenahna

    Dina Galaxy Note 3 kuring, kuring tiasa ngahudangkeun deui kalayan paréntah anu sami tapi dina basa Spanyol "Hello Galaxy" sareng SVoice langsung hudang. Ieu jalan naha telepon anjeun nyambung atanapi henteu. Kuring masih tiasa masihan paréntah "ngahurungkeun jilid" nalika ngupingkeun musik dina spékphone, ngajawab telepon ngan ukur nyarios "ngajawab" atanapi "nolak."