Panutupanana parantos dibuka sareng ios 8, naha Apple bakal kuciwa?

Unduh ios 8

Kalayan ios 8, Apple parantos langkung gancang tibatan anu urang tingali panon taranjang. Estetika sigana langkung sami, hiji ios 7 anu mekar tapi kanyataanana, Apple parantos sacara lengkep ngarobah mental na pikeun ngajantenkeun "sistem operasi ios na", "sistem operasi ios kami." Ayeuna unggal iPhone henteu kedah sami, masing-masing tiasa ngagaduhan keyboard, sababaraha widget, sababaraha ekstensi sareng ieu mangrupikeun awal naon anu bakal datang. Naha Apple kuciwa tina jurus ieu?

Filsafat Steve Jobs jelas: ios nyaéta pangalaman pangguna kajantenan pisan. Upami nambihan wallpaper sérial badé ngalambatkeun iPhone, éta moal nambihan dugi ka leres-leres tiasa ngalihkeunana sacara bébas. Dina aspék ieu, Steve pisan radikal sareng kabeneran, urang ngagaduhan jailbreak pikeun ngarobih kakurangan tina jenis ieu kusabab sababaraha tiasa disebat absurd. Pondokna, ios mangrupikeun otot murni, sistem anu mantep pikeun nawiskeun 100% sepanjang waktos sareng masihan perasaan caket dina unggal tindakan.

Langkungna Waktos, ios parantos mekar sapertos model iPhone anu béda, beuki kuat pikeun ngajaga kasaimbangan antara kinerja sareng kakuatan anu urang gaduh dugi ka ayeuna.

swiftkey

iOS 8 aya di dieu sareng putus sareng sadaya skéma. Sistemna tetep mantap sareng dipercaya Tapi ayeuna, pamekar tiasa nempatkeun leungeun aranjeunna pikeun nawiskeun rangkeian tambihan anu Apple henteu nerapkeun sakumaha standar. Ku cara kieu, ios janten langkung dipersonalisasi sareng ngagemuk, tapi harga sabaraha? Naha Apple marios yén pedoman kinerja na parantos dicumponan? Di momen sigana mah urang ngagaduhan masalah jangka pondok sareng ieu.

Kamari urang ningali yén pembaruan tina aplikasi anu cocog sareng Kaséhatan dileungitkeun tina App Store, hal anu henteu mangaruhan urang pisan tapi anu narik perhatian urang, langkung ti naon waé sabab éta parantos ukuran menit panungtungan.

Kuring parantos nyobian ios 8 ti saprak béta munggaran sareng kuring resep sistemna, éta anu kuring sering hoyong ningali tapi ayeuna panutupanana parantos kabuka sareng keyboard munggaran, widget sareng anu sanésna mimiti muncul, kuring mimiti ningali masalahna. Misalna kuring badé nyarioskeun Swiftkey, keyboard anu megah éta parantos nyebatkeun iPhone 5 kuring, hal anu dugi ka ayeuna henteu terang. Upami anjeun hoyong ngadamel tés nyalira, buka sorotan ku Swiftkey ngonpigurasi sareng anjeun bakal ningali yén waktosna lumayan lami, henteu aya getih tapi aya reureuhna.

Ayeuna candak, balik deui nganggo keyboard standar ios 8 sareng fluidity personified bakal balik deui ka terminal. Kuring henteu resep ieu, langkung ti naon waé sabab urang nembé ngamimitian sareng masalah-masalah jenis ieu parantos muncul. Anjeun bakal ngawartosan kuring mésér iPhone 5s atanapi iPhone 6, tangtosna, tapi masalah ieu sanés kinerja hardware anu sampurna, éta kurangna optimasi ku pangembang anu ngahijikeun alatna di ios sareng henteu ngahontal tingkat anu biasa Apple pikeun urang.

iPhone 6 ngarobah

Upami kuring angkat deui dina waktosna, kuring émut nalika béja sumping. Éta pikaresepeun, anu sering diimpikeun dina ios na Naon bewara ayeuna? Ngimpina nyata. Kaulinan anu nyuhungkeun anjeun pikeun muka éta kusabab anjeun henteu acan maén 24 jam, pesen anu teu pernah anjeun pikarepkeun, jst. Anjeun kedah mareuman hiji-hiji aplikasi ieu anu nyalahgunakeun kamungkinan ios, sadayana pikeun kauntunganana tapi sanés milik urang.

Ayeuna yén ios 8 "kabuka pisan", urang bakal ningali permata anu nyata tapi ogé tempat sampah anu nyata. Bakal aya aplikasi anu ngamanpaatkeun kasabaran urang sareng ekstensi anu teu masuk akal, widget anu henteu berharga sareng keyboard anu henteu kapake, waktos ka waktos. Apple kedah nyabut péso dina prosés marios sareng pastikeun yén anu kuring carioskeun henteu pernah kajadian.

Pondokna, ios 8 muka panto seueur pilihan énggal Tapi kumargi aranjeunna henteu dikembangkeun ku Apple, pangalaman pangguna anu kasohor tiasa diraih. Kuring ogé henteu terang kumaha iPhone bakal aya ngan ukur RAM 1GB nalika urang nambihan ekstensi sareng widget kana sistem. Waktos bakal ngabuktikeun kuring leres atanapi salah sareng kuring leres-leres ngarepkeun yén kuring 100% lepat dina pendapat abdi pikeun nyegah kecap "lag" tina pakait sareng ios ayeuna ogé.

Solusi naon anu anjeun badé maju? Naha anjeun resep kana purisme anu aya dugi ka ios 7 atanapi anjeun langkung resep konsép "terbuka" anu ngenalkeun ios 8?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maxvalkyr cenahna

    Kuring parantos tetep satia ka ios ti saprak 2007, resep ku purismeu, kinerja, sareng reliabilitas na. Kuring miharep yén "leungeun baju lébar" ieu sareng para pangembang henteu ngajantenkeun OS Apple kana versi Android anu anyar, dimaénkeun sareng disiksa sapertos anu sanés. Naha anjeun terang jalma anu ngarobah kinerja pikeun kibor anu saé? Di dunya Apple, NO!

    1.    LaPutíviri cenahna

      100% satuju sareng anjeun Max

  2.   Juan cenahna

    Hatur nuhun kana sistem anu kirang ditutup ieu, béwara sareng tulisan ieu nembé dugi kana Mac kuring, sareng OS X Yosemite, pas kuring unggah. Janten, unggal-unggal anjeun nyebarkeun tulisan dina halaman wéb ieu, kuring bakal nampi bewara anu ngawartosan kuring supaya kuring langsung tiasa maca. Teu aya patarosan deui, Yang Mulia.

    1.    Nacho cenahna

      Toél 😉

    2.    niniking cenahna

      Juan, anjeun parantos ngalaksanakeun éta sareng Maverick upami anjeun hoyong (kanyataanna, kuring gaduh sababaraha halaman sapertos kitu).

  3.   Kim cenahna

    Batréna solokan langkung gancang tibatan sateuacanna.

  4.   Nicolas cenahna

    Teu sangka éta ngan ukur iPhone 5 kuring anu kajantenan ku keyboard Swiftkey anu katinggaleun, sareng kuring pabrik nyimpenkeun deui kana iPhone, tapi éta tetep sami. Dina waktos ayeuna kuring teraskeun sareng keyboard dasar, sanaos kuring resep pisan kana Swiftkey tapi kuring henteu ngarobah fluidity tina hal anu tiasa dianggo sapertos keyboard dasar, pikeun ieu. Mudah-mudahan aranjeunna ningkatkeun bagian éta, kusabab anu sanésna dugi ka 10 poin ...

  5.   asdasdas cenahna

    Kalayan setélan bagi lokasi, lokasi nunjukkeun salaku "henteu pernah" atanapi "salawasna" sareng sababaraha "nalika aplikasi dibuka" dina iPhone 5s kuring, batréna dina wengi anu teu aya tempat angkatna 96% janten 84%: s

  6.   Ray alvarez cenahna

    Kuring resep ios 8 tapi pikeun bagian kuring kuring henteu bakal ngaunduh aplikasi naon waé, kuring resep sistem anu tiasa dianggo, kageulisan ditambihan, kuring henteu resep naon anu kajantenan ku keyboard Swiftkey dina versi sateuacan 5s ... Léngkahna parantos dilaksanakeun isuk-isuk ... Ios satia bakal salawasna niténan naon anu bakal datang ... Léngkahna wani, tapi tungtungna dunya pikeun anu wani.

  7.   Fatima cenahna

    Naha urang moal tiasa ngabagi dina iCloud salami sasasih? Kuring ngaunduh ios 8 tanpa terang ngeunaan icloud drive sareng kuring nampi. Naha aya cara pikeun balik kana iCloud normal?

  8.   Omar barrera cenahna

    Kuring pikir éta diperkirakeun yén fitur-fitur anyar ieu henteu dioptimalkeun ti dinten ka-XNUMX, sanaos éta idéal, kuring pikeun bagian kuring éta sareng kuring resep kalayan purisme ios janten kuring ragu ngamangpaatkeun kibor sareng ekstensi anyar ngan ukur sipatna saé pisan

  9.   Ymc cenahna

    Abdi #iFans tapi kuring henteu terang naha henteu kunanaon éta henteu hasil 100% kusabab keyboard. Kuring gaduh 5-an tapi kuring henteu acan ngénggalan kana iOS 8, sabab saleresna dina pembaruan kahijina urang ningali sakedik masalah. Tapi kuring terus ngadukung Apple kusabab kuring terang ieu sanés masalah pikeun aranjeunna.

  10.   Salsa Solo cenahna

    Kami pasti terang pisan konsep naon hartosna ngagaduhan produk Apple dugi ka ngaleupaskeun ios 8. Jigana sami sareng panulis sareng kuring mikir yén tanpa Steve Jobs seueur naon anu dimaksud Apple leungit.

    1.    estin60410 cenahna

      DINA NU SIA NYAASALAH ALASNA JAJI TANPA JEUNG GABUNG APLIK KURANG 0 SIKITU TEU BISA NYAUTKEUN KASANGKULAN SAMSUNG KUDU DIPAKASAKAKEUN IPhone anu TEU HANGKEUN ANJEUN NU DITAMPANG JEUNG SADAYANA ANJEUN TEU AYA APPLE Janten anu sok sapertos iklan anu teu adil sabab teu tiasa janten sapertos APPLE

    2.    estin60410 cenahna

      Naon gunana gaduh 2 gigabyte mémori ram atanapi langkung upami éta nabrak engké

  11.   telsatlanz cenahna

    Kuring nempatkeun kana ipad 2 kuring tadi wengi (kuring ngantepkeun tanpa nyeret sareng sajabina ..) sareng kuring kedah gancang balik sateuacan Apple lirén nandatanganan 7.1.2 kanggo ayeuna kuring cicing di dieu versi anyar ieu, sareng kuring resep kana iphone abdi 5 cicing didieu kumargi saur anjeun sami atanapi mirip, aya anu nempatkeun kana iphone 5 hargana, batréna awét, éta langkung lancar deui ..

  12.   telsatlanz cenahna

    iOS 8 langkung beurat tibatan ios 7, sistem anu parantos diuji kapasitas iPad 2 sareng iPhone 4S. Dibandingkeun sareng sistem operasi sateuacana, kaleungitan performa sareng gancang kasohor, kalayan aplikasi anu peryogi dua kali salami dibuka sareng multitasking langkung laun. Anjeun tiasa mariksa hasilna dina tés Ars Technica.
    http://arstechnica.com/apple/2014/09/a-slide-into-obsolescence-ios-8-on-the-ipad-2/

  13.   sitanglo cenahna

    Kuring ogé irung kuring pencét sareng keyboard anu persis sami sareng anu anjeun carioskeun, upami kuring resep iPhone éta kusabab kalancaranana sareng kusabab kumaha kasaéanna pikeun sadayana, ku ios anyar ieu anu kuring tingali éta langkung dimuat, henteu langkung beurat kuring henteu percanten pisan sareng aya opat parobihan konyol anu kuring jujur ​​henteu butuh. Kuring kedah nganggo éta kusabab kuring henteu ngagaduhan pilihan anu sanés, tapi kuring resep kana kabijakan apel dina rencana anu katutup di gigirna sareng éta tiasa dianggo sampurna.

    Hal séjén anu sigana henteu saé pikeun kuring nyaéta, contona, perpustakaan poto icloud anu jelas nempatkeun dina pesen (BETA) kumargi iraha apel muka jasa pikeun pangguna anu béta? Éta henteu pikaresep nalika éta padamelan sanaos panutupanana. Kuring ogé parantos perhatoskeun yén lag dina iphone kuring anu kabeneran kuring bakal ngajual sakedap sabab kuring bakal néwak 6 tapi leres yén sistem na beurat pisan.

  14.   Jibril Alba cenahna

    Halo kumaha kabarna?
    Naha anjeun perhatoskeun yén nalika anjeun ngamutahirkeun aplikasi éta henteu sami deui sareng anu sateuacanna janten langkung poék sareng mimiti dimuat atanapi ios 8 kuring dipasang teu leres?
    Kuring bakal bersyukur upami anjeun ngabantosan kuring dina patarosan ieu

  15.   Albertito cenahna

    Anu kuring masih sono nyaéta tiasa mareuman lokasi ti pusat kontrol sareng nalika anjeun nyarios NO pikeun nampi bewara, éta TIDAK nyata sareng henteu kedah angkat pikeun mareumanana dina konfigurasi…

    Kabeneran pikeun SwiftKey abdi badé hébat !!!

    Sareng kanggo patarosan dina tulisan…. Éta mangrupikeun topik perdebatan anu hadé! Kuring pastina tetep dipercaya sateuacan embel-embel

  16.   Loko cenahna

    Halo. Abdi gaduh patarosan. Kumaha poto anu anjeun gaduh dina alat anjeun ayeuna dibédakeun tina poto anu streaming?

  17.   Iedu cenahna

    halo
    Kuring ogé satia kana ios anu katutup. Kuring gaduh 5-an sareng nalika kuring ngamutahirkeun ka ios 8 Kuring ningali yén saleresna, kuring henteu kedah seuseueurna pilihan anyar anu sumping.
    Dupi anjeun mamatahan kuring kumaha balik ka ios 7? Kalayan 5-an éta dianggo sapertos pesona.
    Engké upami kuring ningali yén aranjeunna langkung maju dina ios 8 kuring bakal ngagaduhan waktos pikeun ngapdet.

  18.   knipex cenahna

    Nalika dina layar naon waé anjeun ngetok pikeun muka pamilarian dina iphone, layar anu anjeun teraskeun parantos redup, piksel XD pikahareupeun Naha aya anu tiasa nyobian upami hal anu sami kajadian? Éta kajantenan kuring dina Iphone 5.

    1.    telsatlanz cenahna

      Sigana mah kuring henteu tiasa diuji deui, kuring tiasa balik wengi tadi kuring masih asup Apple iOS 7.1.2 uji coba henteu ngarugikeun nanaon

  19.   knipex cenahna

    Maksad abdi saha anu parantos masang IOS8 cobian.

  20.   Carlos cenahna

    Max, marahmay sareng kalayan hormat sadayana Mugi anjeun lepat. Balna aya di pengadilan Apple, departemén pengendalian kualitas dina aplikasi éta kuring henteu ningali jahat atanapi kaleuleuwihi yén sipatna hémat, kedahna sapertos kitu. ios teraskeun janten pangalaman pangguna anu positip. Kuring percanten ka tim Apple pikeun tetep ngalaksanakeun leres-leres dilakukeun, tangtosna aranjeunna henteu kedah sampurna tapi aranjeunna kedah mangpaat sareng performa saé. Pangalaman kuring dugi ka ios 8 parantos saé, saur urang urang kedah langkung saé langkung wajar sareng ngartos yén éta mangrupikeun vérsi resmi dina tahap 8.0.0. Urang bakal ningali naon anu lumangsung dina waktos pawai.

  21.   Carlos cenahna

    Hapunten kuring langsung masihan koméntar kuring ka panulis tulisan Nacho. Sareng Max satuju pisan sareng koméntar anjeun, teu aya di dunya Apple kami anu ngarobah éstétika pikeun pagelaran.

  22.   i3941 cenahna

    Ayeuna sahenteuna anjeun gaduh kamungkinan pikeun ngahususkeun terminal anjeun, anu sacara praktis teu tiasa dilakukeun sateuacanna (anjeun parantos ningali iphone, anjeun parantos ningali sadayana). Sahenteuna ayeuna mah pangguna anu milih. Teu aya anu maksakeun anjeun masang widget, tapi sahenteuna anjeun tiasa ngalakukeun éta upami anjeun hoyong. Sarua jeung keyboard.

  23.   Joshua Rojas cenahna

    HELLO, Kuring parantos masang ios 8 dina iPad 2 kuring sareng éta ngahasilkeun tabungan batre tapi ogé kalem dina ngajalankeun aktip. Dina kasus iPhone 5, kinerja batréna ogé tahan ka kuring, tapi ku iCloud diaktipkeun, seueur data internét anu dikonsumsi. Sacara umum sareng sajauh ieu kuring parantos ngajajah sistem operasi anu anyar ieu kuring resep.

  24.   joseluiscortes17 cenahna

    Halo, kuring parantos ngempelkeun prosés kuring di Dropbox sareng ayeuna dokuménna henteu katingali, kumaha kuring balik ka IOS7?