ios 8 mulihkeun poto kana layar pinuh dina telepon

ios 8 fitur

Dinten ieu urang teraskeun nyarios dina blog ios 8 kami. Kusabab sanaos kanyataanna di iPhone Aktualidad kami parantos nuturkeun acara presentasi sistem operasi anyar Apple sacara langsung, anu leres nyaéta ku tés munggaran tina iOS 8 béta anu parantos aya dina panangan pangembang, aya berita anu pikaresepeun anu kami pelajari seueur perkawis anjeunna. Barang-barang inovatif pisan. Hal-hal anu saleresna mangrupikeun titik balik dina filsafat Apple ayeuna. Sareng ogé hal-hal anu dina vérsi énggal ieu pulih fungsi-fungsi anu parantos diémutan ku jalma-jalma anu nganggo ios sanés.

Dina hal ieu, kami hoyong ngawartosan anjeun anu sigana, sahenteuna upami Apple hoream ngarobih naon anu tiasa ditingali dina iOS 8 béta ayeuna, urang bakal deui resep poto-poto kontak dina layar pinuh nalika aya anu nyauran urang, atanapi nalika urang nelepon. Pikeun pangguna anu henteu terang ngeunaan fungsi ieu, tingali gambar anu sateuacanna, sabab di jerona anjeun tiasa ningali fungsi sapertos naon sateuacan Apple ngaluarkeunana.

Ayeuna, di ios 7.1 sareng langkung luhurNaon kajadian sareng poto ieu anu ngaidentipikasi kontak ti saha kami nampi telepon justru alit pisan. Nyatana dikirangan janten sakedik layar dimana urang bieu tiasa ningali jalma éta. Nanging, ieu sanés anu sateuacana, sareng Apple parantos diuji layar lengkep pikeun kontakna, nunjukkeun yén dina kanyataanana fungsi éta tiasa manpaat pikeun ngirimkeun caket ka jalma-jalma anu jauh pisan.

Sanaos anékdotna henteu seueur panjelasan nalika ios 7.1 némbongan anu henteu kéngingkeun tilas ningali kontak panggero dina layar pinuh, sigana Apple, sanajan tanpa ngajelaskeun éta sacara umum, balik deui kana naon anu anjeunna pikir parantos hasil, sareng yén dina vérsi sateuacan ios 8 éta henteu kedah dirobih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   salib cenahna

    Balik saeutik anu saé ... pikaresepeun nunjukkeun yén Apple bangga pisan ngeunaan pentingna detil sareng ieu persis naon éta. Naha urang terang upami dina ios 8 poto-poto anu ku urang janten personalisasi wallpaper bakal teras dirobih otomatis? Éta mangrupikeun salah sahiji detil anu ios ios 7 gagal ... Henteu aya jalan pikeun poto anu dipersonalisasi pikeun ngajaga résolusiana (henteu ku nganonaktipkeun paralaks, atanapi ku cara nyandak tangkapan layar, atanapi ku nyaluyukeun résolusi poto).

  2.   Miguek cenahna

    Milikna nyaéta yén aranjeunna balikkeun ka kuring dina ios 7 dina iPhone 4 kuring ...

  3.   Manny cenahna

    Nya, kuring gaduh béta ios 8 sareng kuring parantos nelepon sareng nampi sareng poto na henteu kaluar sapertos kitu, naha éta janten sababaraha konfigurasi? Atanapi Apple bakal nempatkeun aranjeunna dina Keynote Lara pikeun masihan gambar pikeun presentasi?

    1.    Gambar placeholder Cristina Torres cenahna

      Sajauh kami terang éta bakal janten fitur ios 8. Tapi sakumaha kuring ngomong, éta tiasa dirobah iraha waé. Bisi wae, sakumaha anjeun carioskeun, kaluar dina presentasi intina, kuring sigana bakal hésé pikeun aranjeunna pikeun ngarobih pipikiran, langkung-langkung nalika fitur éta parantos aya dina ios 7. Salam!

  4.   Javi cenahna

    Dina béta mah kuring tetep kaluar 🙁

    1.    Gambar placeholder Cristina Torres cenahna

      Jigana anjeun bakal ningali éta dina betas salajengna. Upami henteu, aman dina vérsi akhir. Kacuali Apple nolak naon anu dipidangkeun dina intina. Hal anu sesah pisan. Salam !!

  5.   Diego polchowski cenahna

    Kuring ngalakukeun sababaraha tés sareng supados tiasa dianggo, saur urang Cupertino nempatkeun kaayaan ka kami supados urang tiasa ningali poto ageung. Aranjeunna kedah aya dina profil jalma anu ngagaduhan resolusi luhur. Ex: upami anjeun nganggo Facebook pikeun ngapdet poto kontak anjeun ... éta moal jalan. Coba pikeun milih kontak, nyandak poto nganggo kaméra, atanapi pilih poto tina gulungan ... ..Bingo! ayeuna nembongan dina telepon. Kuring miharep éta mantuan anjeun. Upami anjeun ningali cara anu sanés pikeun ngalaksanakeunana, hayu urang bagikeun.

    1.    Manny cenahna

      Nyatana, dina béta 2 aranjeunna parantos layar pinuh tapi saur anjeun sapertos anu anjeun carioskeun, éta ngan ukur jalanna sareng poto anu résolusi tinggi, kalayan poto FB éta henteu muncul dina layar lengkep.

  6.   Rodrigo-R.14 cenahna

    sareng ayeuna jailbreak kanggo ios 7.1.1 sareng 7.1.2 kaluar, naha bakal aya tweak anu bakal masihan gambar lengkep kami?

  7.   malaikat cenahna

    Upami anjeun ngamuat deui poto kontak, éta parantos ageung