iOS 8 nyandak ruang mémori anu langkung seueur dina iPhone

kamampuan iPhone ios 8

Ruang mémori alat anu saleresna ampir henteu pernah dirujuk dina iklan sareng spésifikasi téknis. Kanyataanna dikecam ku sababaraha asosiasi konsumen sareng nganggap yén seueur analis nyandak akun pikeun terang telepon mana anu aya di pasar nawiskeun pangguna tingkat memori ingetan anu langkung ageung saatos fasilitas dasar anu parantos standar sareng telepon. Sanaos perkawis na henteu énggal, sareng Apple ngatur dina 2011 kéngingkeun gugatan hukum dina masalah éta, éta sakali deui dina sampéan sadaya média kumargi kanyataan yén kadatangan ios 8 ngajantenkeun iPhone sareng iPods masih gaduh kapasitas anu langkung alit dina versi 16GB na.

Nyatana, ku install ios 8Pangguna anu ngagaduhan iPod anu cocog bakal ningali total memori panyimpenan na dikirangan, nyaéta anu dinyatakeun ku Apple, ku henteu kirang ti 23,1%. Éta panginten henteu saé teuing, tapi upami urang tumut kana sadaya alat sareng aplikasi sadidinten anu beurat, éta tiasa nyababkeun urang kasulitan serius dina ngagunakeun alat. IPhone 5c sareng iPhone 5s henteu ogé disimpen. Mungguh, mawa ios 8 ka dua terminal ninggalkeun pangguna kalayan total 18,1% kirang memori dina iPhone 5s sareng ngan sahandapeun 18% dina iPhone 5c.

Sanaos kritik kasar anu sumping ti pangguna nyalira sareng sababaraha rupa asosiasi, dina kasus Apple pembenaran dumasar kana kanyataan yén aya rumus pikeun ngalegaan mémori nganggo awan éta sorangan anu aranjeunna nawiskeun ka pangguna sareng aplikasi pihak katilu pikeun anu sami tujuanana. Salaku tambahan, kanyataan yén sésana pabrik nuturkeun jalur anu sami, sareng saatos kaluar juara ngeunaan éta kaputusan anu prakték ditaroskeun négatip pikeun konsumén nguatkeun aranjeunna dina skripsi. Kami moal ngagaduhan pilihan tapi panginten éta réduksi rohangan mémori Ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah diajar hirup ku katingalina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javito cenahna

    Sareng dina 8 GB éta pikaseurieun naon tetep. Kuring henteu weruh kumaha aranjeunna tiasa ngajual 8GB (Dina iPhone 5gb 8g tetep di 5,4gb).

  2.   incom2 cenahna

    Pabrikan kedah nunjukkeun sabaraha rohangan anu sayogi pikeun pangguna saatos ngemutan sistem operasi anu diilikan, anu panginten sababaraha taun ka pengker nempatan sakedik sareng henteu aya hubunganana tapi ayeuna henteu aya deui masalahna.

    Sareng éta henteu ngan ukur kajantenan di ios, kuring mikir yén dina Android masalahna langkung getih sareng kirang dipublikasikeun sareng dilaporkeun. Ku alesan mémori microSD anu tiasa dilegakeun, seueur pabrik anu ngaluncurkeun ngajual ratusan telepon "entri" kalayan ngan ukur panyimpenan 4Gb, anu sakitarna SATU GIGA rohangan bébas tetep. Nganggap kanyataanna nyaéta tanpa root, seueur aplikasi henteu tiasa disimpen dina kartu SD, dina prakték telepon ieu dikutuk ngagaduhan WhatsApp, Facebook sareng sababaraha aplikasi anu sanés anu ngamungkinkeun kartu SD dipindahkeun. Upami urang angkat ka telepon 8Gb, sareng di dieu seueur anu dianggap "jarak pertengahan" murag, kanyataanna nyaéta pikeun 8Gb éta aya satengah atanapi sakedik kirang sayogi pikeun pangguna, gumantung kana kustomisasi anu didamel pabrik dina Android.

    Janten di Android, hal anu normal nyaéta kaleungitan dugi ka 50% kapasitas 8Gb tina panyimpenan internal sareng upami teleponna ngan ukur 4Gb (ngan ukur aya hiji 4Gb iPhone sareng éta ngan saeutik pisan dijual: iPhone asli anu éta dipasarkeun di awal ku 4 sareng 8 Gb rohangan), maka ampir sadaya kapasitas leungit. Sareng ieu, pariwara sanés nunjukkeun atanapi ngingetkeun atanapi netepkeunana: anjeun mendakan diri anjeun ku kanyataan anu sesah sareng slot microSD sahingga anjeun nanemkeun artos tambahan dina panyimpenan anu disimpen ku pabrikan sareng anjeun ogé moal tiasa ngamangpaatkeun merenah kajaba anjeun akar terminal. Upami ieu kajantenan sareng Apple, keluhan bakal turun sareng berita utama bakal kaluar liar; Tapi nalika éta kajantenan dina Android, kuring henteu terang naon anu kajantenan, sigana aya permissiveness anu teu aya watesna: pabrik kalayan tradisi Samsung atanapi LG nyarios dua, ngabahekeun pasar kalayan terminal sapertos anu kuring carioskeun, sareng teu aya anu mikir ngalaporkeunana atanapi upami éta leres, teu aya média anu mundur pikeun marios ku cara naon waé.

    Pokokna, salam sareng taun énggal 🙂

  3.   Tony cenahna

    Kabeneranna nyaéta iPhone 6 plus tina 16 tetep dina 11.78 giga, ningalkeun upami anjeun nyandak seueur poto anjeun tuang giga gancang pisan sareng kuring henteu terang naha Apple mutuskeun luncat tina 16 dugi ka 64 ieu pikeun seueur panyabutan burih. Hayu, kuring gaduh 16 sareng anu badé mayar nyaéta seueur artos kanggo ruang sakedik.

  4.   Alfred cenahna

    Abdi sapuk sapinuhna sareng koméntar anjeun. Éra pisan telepon ieu ayeuna nuju dijual ku émutan anu pikaseurieun sapertos kitu. Sareng éta anu kéngingkeun modél iphone 6 16gb anu énggal sacara praktis mangrupikeun runtah artos. Anjeun moal tiasa kéngingkeun ponsel tina kakuatan sareng kategori ieu ku mémori anu bakal leres-leres henteu cekap.

  5.   Yo cenahna

    Sareng iPhone 6 tina «16Gigas» ngan ukur 12.1 !! Dugi ka 5c gaduh langkung seueur rohangan!