ios 8 ngamungkinkeun urang nelepon grup sora ku FaceTime

FaceTime

ios 7 nyandak kami nelepon audio dina FaceTime, pilihan anu diarepkeun ku seueur anu ngamungkinkeun urang nelepon telepon sacara gratis kalayan FaceTime. Salian ti nelepon sora, kalayan layanan Apple ieu urang tiasa nelepon video sareng pangguna sanés anu ngagaduhan aplikasi ti Macs, iPods, iPhone atanapi iPads na. Numutkeun ka betas munggaran ios 8, urang tiasa ngagaduhan telepon sacara sora ti FaceTime. Telepon ieu bakal mangpaat pikeun masalah bisnis atanapi ngan saukur ngobrol sareng babaturan urang dina grup. Kumaha saur anjeun ngeunaan ideu na? Naha Apple Nyanghareupan Skype Kalayan FaceTime?

Panggilan sora grup di ios 8, bakal janten kanyataan

Pikeun aranjeunna anu henteu terang ayana FaceTime, kuring bakal nyaritakeun yén éta mangrupikeun jasa Apple anu ngamungkinkeun urang nelepon video sareng nelepon sora antara pangguna anu béda (kalayan alat Apple hungkul). Sajauh (resmi) urang ngan ukur tiasa ngalakukeun: sauran sora atanapi telepon pidéo sareng hiji jalma.

Numutkeun analisis pang anyarna ngeunaan betas ios 8, sistem operasi anu bakal dileupaskeun dina usum gugur pikeun sadaya pangguna, Éta bakal nyandak kamungkinan nelepon grup sora. panon! Telepon sora waé, sanés telepon pidéo.

Fungsi anyar ieu bakal masihan kamungkinan urang ngayakeun rapat antara karyawan perusahaan anu sami ti Facetime tanpa kedah cicing dina platform anu sanés (upami sadaya padamel ngagaduhan iDevice atanapi Mac) atanapi tetep sacara fisik.

Anjeun panginten ogé heran ngeunaan panggilan video kelompok, tapi rumor panganyarna nunjukkeun yén fungsi ieu moal ditingali dugi ka versi ios salajengna anu bakal urang tingali taun payun (atanapi henteu?): IOS 9.

Naha anjeun resep ideu tiasa ngobrol sareng sakelompok jalma ti FaceTime di ios 8? Naon gunana saur anjeun fungsi ieu tiasa urang tingali dina sababaraha bulan dina alat kami?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.