ios 8 ngagabungkeun fungsi internét di Uni Éropa

iOS 8 Roaming EU

Dinten ieu kami nyarioskeun deui ka anjeun ngeunaan fitur anyar anu sumping sareng ios 8, anu mekar ngaliwatan fase béta na anu béda pikeun janten versi anyar ios anu bakal ngajantenkeun parobihan ageung kusabab naon anu aranjeunna ngantep urang tingali dina WWDC sareng dina betas anu ayeuna diuji ku para pangembang. Tapi salian ti desain ulang sareng fungsi jalma-jalma anu ampir pantes diuji, sakedik sakedik sakedik hal bakal datang anu bakal manpaat pikeun pangguna dina dinten ka dinten ieu. Sareng tepatna dina hal ieu kami ngarujuk kamungkinan nyambungkeun kana jaringan data di Uni Éropa.

Anu anjeun tingali dina tangkepan layar sateuacanna dina tulisan ieu nyaéta a fungsionalitas anyar dina ios 8, anu dina prinsipna urang bakal mendakan dina ménu konfigurasi, langsung dina submenu Jaringan Mobile. Dina hal ieu, fungsi internét dilebetkeun di UÉ, anu tiasa disilihtukeurkeun sareng roaming data tradisional pikeun nagara-nagara sanés anu sanés bagian ti Area Éropa. Naon ieu hartosna?

Kuring ngarti yén dina hal ieu Apple maksudna pikeun mempermudah sambungan biaya murah tibatan Uni Éropa kapaksa ngalamar perusahaan anu disebarkeun di nagara-nagara anu mangrupikeun bagian tina éta. Nanging, upami fungsi ieu ditambihan di ios 8, sareng dina kasus ios 7 henteu, ogé dina kasus terminal sélulér sanés anu ngagaduhan sistem operasi anu béda, naon anu kajantenan dina kasus-kasus éta? Henteu biaya anu leres diterapkeun? Atanapi naha Apple parantos nempatkeun éta salaku tombol hiasan? Urang kedah ngantosan kanggo terang langkung seueur ngeunaan béta énggal sareng ngajantenkeun masarakat awam pikeun ngarengsekeun enigma ieu. Saé kanggo ngingetan yén urang tiasa ngorondang langkung mirah, tapi upami ngaktipkeun tombol éta atanapi tombol sanésna teu paduli, sigana rada kontraproduktif upami aya, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Justiciero cenahna

    Omong kosong ... anjeun teu kedah tombol kanggo éta. Anjeun ngarobih nagara sareng aranjeunna ngeusi batre pikeun roaming anu diperbarui, anu jauh langkung handap sareng anu kuring pikir bahkan bakal dipiceun, waktos.

    1.    Wendy00 cenahna

      Éta kedah ngagaduhan fungsi sanés (salian ti éta)

  2.   adal cenahna

    Sanés "sis" .. tapi "aranjeunna" ...

    Indung suci tulisan ...

  3.   Discober cenahna

    Hebat. Kalayan régulasi anu énggal, penting pisan pikeun ngahindarkeun sacara teu dihaja kana jaringan nagara-nagara di luar UÉ. Salaku conto, upami urang angkat ti Perancis ka Italia sareng urang badé ngalangkungan Swiss, urang bakal ngahindarkeun ngahubungkeun roaming ka jaringan Swiss sareng kami bakal nampi tingkat énggal pikeun roaming di Uni Éropa tanpa hariwang.