IOS 8.1 undeuran

ios-8-1

Apple kakarék ngarilis salah sahiji pembaruan anu paling diantisipasi kusabab berita anu kalebet sareng harepan pangguna yén éta bakal ngabenerkeun bug anu versi 8.0.2 tina sistem operasi seluler Apple nyababkeun seueur pangguna. Versi anyar ieu, iOS 8.1 tiasa dipasang tina alat éta nyalira ngalangkungan OTA, ngaksés menu Setélan, tapi upami cara ieu gagal atanapi anjeun langkung resep ngalangkungan iTunes, Kami nawiskeun anjeun tautan unduhan langsung pikeun ngalakukeun éta tina komputer anjeun. Kami ogé nunjukkeun anjeun sadayana berita anu kalebetna.

IOS 8.1 Tautan Unduhan Langsung

iPad:

iPhone:

ipod touch:

Naon anu énggal dina ios 8.1

  • Apple Pay (ngan ukur iPhone 6 sareng 6 Plus, ukur Amérika Serikat)
  • Paningkatan poto:
    • Poto iCloud (Béta)
    • Reel némbongan deui
    • Awas Panyimpenan Lemah Sateuacan Nyandak Pidéo Waktu Selang
  • Perbaikan dina Pesen:
    • Kamungkinan pikeun ngirim sareng nampi SMS ti iPad sareng Mac
    • Perbaikan pamilarian
    • Ngungkulan masalah sareng pesen anu dibaca sareng grup
  • Perbaikan konektipitas WiFi
  • Perbaikan konektipitas hands-free Bluetooth
  • Perbaikan rotasi layar
  • Pilihan ngeunaan 2G, 3G atanapi LTE
  • Perbaikan dina maénkeun pidéo tina Safari
  • Passbook ngadukung AirDrop
  • Kamampuhan pikeun ngaktipkeun Dikta dina keyboard sacara mandiri ti Siri
  • Kamampuhan pikeun aplikasi Kaséhatan ngajalankeun di tukang
  • Perbaikan aksés

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.