IOS 8.3 undeuran

ios-8-3

Appel meluncurkeun versi anyar iOS 8 ku reuwas siang ayeuna. Versi anyar sistem operasi selulerna, iOS 8.3, sumping saatos seueur Betas sareng tanpa peringatan, sareng nyayogikeun daptar paningkatan, perbaikan bug, sareng fitur-fitur anyar sapertos Emoji kalayan warna kulit anu béda, ogé anu sanés khusus pikeun dunya Apple (Apple Watch, iMac ...). Pembaruan ayeuna sayogi ku sadayana dina bentuk pembaruan ngalangkungan OTA, atanapi tina iTunes. Tapi upami anjeun hoyong ngaunduh langsung ti sérver Apple kanggo nganggo iraha waé anu dipikahoyong, didieu kami nawiskeun anjeun kabéh tautan resmi pikeun sadaya alat anu didukung.

Émut yén vérsi anyar ieu teu cocog sareng jailbreak, sapertos 8.2, sareng kami masih teu gaduh berita iraha meureun aya Jailbreak anyar kanggo vérsi ieu. Kami bakal ngajantenkeun anjeun ngeunaan hal éta dina waktos anu waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.