IOS 8.4 undeuran

ios-8.4

Ngan dua jam ka pengker iOS 8.4 dileupaskeun na Kami parantos ngagaduhan tautan unduhan anu sayogi pikeun ios 8.4 kanggo iPhone, iPad sareng iPod Touch. Kami ngingetan yén kabaruan anu paling luar biasa tina ios 8.4 nyaéta aplikasi Musik anyar sareng ikon anyar, UI énggal sareng kasaluyuan sareng Apple Music. Ogé ditambihan Perbaikan patali aplikasi iBooks y ngungkulan kasalahan anu penting, sapertos reboot anu disababkeun ku pesen Unicode. Logikana, upami anjeun nganggo jailbreak anjeun kedah ngajauhan tina vérsi ieu dugi ka aya béwara salajengna. i0n1c mastikeun yén 25pp parantos ngarobih jailbreak TaiG sareng parantos nyiapkeun anu tiasa dianggo sareng ios 8.4, janten TaiG tiasa ngumumkeun yén ios 8.4 rentan ka jailbreak na dina sababaraha jam ka payun.

IOS 8.4 undeuran


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

33 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring nembé nganyarikeun iPhone 6 kuring, sareng jalanna saé pisan !!!, Anu kuring henteu ngartos nyaéta sidang gratis tilu bulan, upami kuring masihan kuring gaduh tilu bulan, sareng nalika tilu bulan kadaluarsa kuring kedah mayar?

    Kanggo iraha ios 9 beta 3 salam !!

    1.    Sebastian cenahna

      Mangsa kontrak bakal otomatis diperpanjang, kecuali anjeun nganonaktifkeun dugi ka 24 jam sateuacan akhir jaman ayeuna (3 bulan sidang), sahingga, anjeun moal ditagih ... kanggo ngabolaykeun pembaharuan anjeun kedah ngalaksanakeunana dina ngatur akun tina iTunes.

  2.   Eduardo Becerra cenahna
  3.   cesar Salvador cenahna

    Halo Pablo Aparicio, hatur nuhun kana Tautan…. tambahan: Naha anjeun terang yén PP25 ngaleupaskeun jailbreak pikeun IOS 8.4 mung sababaraha menit ka pengker ????

    1.    Dan cenahna

      Abdi nembé maca, aya anu parantos nyobian? anjeun terang naha éta leres tiasa ??? Kuring boga ragu naha bakal nyobaan teu kaburu jailbreak

      1.    cesar Salvador cenahna

        Hai Dan, upami kuring nyobian na éta 10 !!! kaleresan nya éta saé pisan dilakukeun ... Iphone 6plus

        1.    Dan cenahna

          Nuhun Cesar kana koméntar anjeun! Kuring bakal ngantosan dinten ayeuna upami Taig henteu ngamutahirkeun jailbreak kuring bakal nyobian sareng PP25 ningali kumaha jalanna. salam!

    2.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai Cesar. Hatur nuhun kana koméntar anjeun. Leres kuring terang sareng kuring bakal masangkeun tulisan anu informatif henteu lami, tapi kuring henteu nyarankeun pikeun masangna. Anu dipidangkeun PP25 nyaéta yén ios 8.4 rentan. Ogé, aranjeunna parantos nganggo kode TaiG. Abdi nyarankeun ngantosan TaiG ngaleupaskeun versi anu diperbarui ngeunaan jailbreak na.

  4.   Alberto Cordoba Carmona cenahna

    Tanpa ragu éta warta!

  5.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    enya sareng ayeuna cicing di marcianophone periskop aranjeunna bakal neraskeun nyarioskeun ngeunaan jailbreak ieu tapi kuring parantos ningali yén aranjeunna nyarios yén io1nic ngaleupaskeun jailbreak 8.4

  6.   Joaquín cenahna

    Naha WhatsApp damel leres? Éta anu kuring paling resep terang pikeun ngapdet. Salam!

  7.   Talion cenahna

    Ngan upami «@taig_jailbreak: TaiG bakal ngaleupaskeun pembaruan pikeun ios 8.4 dina waktos kirang ti sajam saatos tés lengkep. Punten ngantosan sabar. »

  8.   djcors cenahna

    Kuring nembé unggah kana ios 8.4 tina iphone 5s, sareng ayeuna kuring "kaluar tina jasa", naha aya kajadian anu sami sareng anu sanés?

    1.    Roberto cenahna

      Leres kuring ngamutahirkeunana sareng éta ngantunkeun kuring tanpa jasa ayeuna kuring henteu tiasa nelepon atanapi nampi telepon D: plz help: C

  9.   Juan Carlos Hernandez cenahna

    Gambar musik anyar anu saé

  10.   Juan Carlos Hernandez cenahna

    Gambar musik anyar anu saé

  11.   Jordy cenahna

    Kuring nyobian ngaunduh IOS 8.4 ngalangkungan OTA (kuring parantos masang béta pangénggalna) sareng kumargi aranjeunna dileupaskeun énjing éta nyarios ka kuring yén nyuhungkeun pembaruan sareng palang nyatakeun ngitung henteu aya waktos deui, sareng langkung ti 5 jam parantos kalangkung.
    Aya kajadian batur?
    Naha kuring kedah ngapdet sareng Itunes?

    1.    Marxter cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring masih ngantosan sareng parantos 6 jam

    2.    Carlos cenahna

      Abdi kantos sami ti tabuh 17:00 sareng tabuh 00:43

      1.    Marxter cenahna

        Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring mupus profil pangembang, teras kuring mencét tombol home sareng tombol off (dicolok kana iTunes) dugi ka kaluar yén éta bakal disimpen deui (sateuacan kuring ngadamel salinan cadangan dina iTunes anu sami) sakali Kuring réngsé sadayana prosés kuring ngamuat deui propil pamekar teras diénggalan.
        Pembaruanna nabrak dua kali, katilu kalina tiasa dianggo.

  12.   Ivan Barron cenahna

    Susana Susana Elizabeth Lara B

  13.   Virginia Salvatori cenahna

    Aya anu diupdate sareng gaduh l iphone 4s ??? Kumaha kabarna? Naha langkung gancang?

    1.    Marxter cenahna

      Kabogoh kuring merhatoskeun paningkatan alit dina pagelaran Iphone 4S

  14.   Virginia Salvatori cenahna

    Aya anu diupdate sareng gaduh l iphone 4s ??? Kumaha kabarna? Naha langkung gancang?

    1.    Alex Ramos Garcia cenahna

      Halo, bedana henteu pati katingali tapi rada gancang. Anu anyar nyaéta musikna

    2.    Virginia Salvatori cenahna

      Hébat, kuring parantos ngamutahirkeunana! Thankssss

  15.   Yamil manzur cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring dina ipad, parantos jam ngantosan otorisasi pikeun pembaruan ngalangkungan OTA. Kuring bakal nyobian ngalaksanakeunana via iTunes, kalayan file ipsw anu diunduh di luhur.

  16.   tingali cenahna

    Kuring parantos dipasang tapi kuring henteu ngagaduhan jasa iphone 4s ngabantosan kuring

  17.   Cynthia cenahna

    Kamari kuring ngapdét iPhone 4S sareng langkung laun, ogé henteu ngijinkeun kuring pikeun ngapdétkeun aplikasi…. Naha aya anu ngabantosan kuring pikeun balik kana vérsi anu saacanna ????

  18.   Roberto cenahna

    Leres, kuring ngamutahirkeunana sareng éta ngantunkeun kuring tanpa jasa, kuring henteu tiasa nampi atanapi nelepon D: Tulungan!

  19.   Alejandro cenahna

    NGAMBAHKEUN KA 8.4 MY IPHONE6 JEUNG BATERI TEU LALAKNA CEPAT, TEU LALAKI ATAWA SADAYEUNG Dinten DENGAN GAMPANG Moderat, Naha Bakal Langkung Hadé Balik Deui 8.3?

  20.   blink182blink182 cenahna

    Kumaha kuring masangkeunana ??????

  21.   Carolina cenahna

    Pikeun ngamimitian sidang 3-bulan ka Apple Music kuring naroskeun kodeu download. Anu mana?? Atanapi dimana munculna?