IOS 9.0.2 download tautan pikeun sadaya alat

ios-9-0-2-undeuran

Sakumaha urang nembe komunikasi, Apple parantos mutuskeun ngaleupaskeun ios 9.0.2 saminggu saatos ngaleupaskeun ios 9.0.1, kalayan kagancangan anu gancang pikeun ngalereskeun buah tina padamelan anu henteu acan réngsé, Apple ngagaduhan sadaya daging dina grill pikeun ngangkut kami ios 9 anu aranjeunna janjikeun ka kami, éta sababna aranjeunna ngalakukeun ampir pembaruan mingguan, supados leres ngaoptimalkeun sistem operasi anu anyar. Dina Actualidad iPad anjeun kami mawa tautan unduh pikeun sadaya vérsi ios 9.0.2 diadaptasi kana sadaya alat, boh iPhone, iPad atanapi iPod Touch anu vérsi firmware ieu cocog, upami anjeun hoyong ngalaksanakeun pamasangan anu bersih tina iTunes.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, versi ieu sanaos henteu janten pembaruan ageung (dina versi OTA ngan ukur 70 MB) warta anu hadé sareng ngalereskeun bug nu éta rada perlu. Ieu mangrupikeun berita anu sumping tina leungeun ios 9.0.2:

  • Ngungkulan masalah sareng data seluler dina atanapi mareuman setélan pikeun aplikasi.
  • Ngalereskeun bug anu ngahalangan sababaraha pangguna tina teu tiasa ngaktipkeun iMessage.
  • Ngalereskeun bug anu patali sareng ngaganggu cadangan iCloud saatos ngamimitian cadangan manual.
  • Ngalereskeun bug anu patali sareng rotasi layar anu teu leres saatos nampi béwara.
  • Ningkatkeun stabilitas podcast.

Unduh tautan

Di dieu di handap sareng dina daptar, kami ngantunkeun anjeun tautan unduh pikeun sadaya alat anu cocog sareng ios 9.0.2, pikeun masang éta émut, anjeun ngan ukur kedah ngamimitian iTunes, lebetkeun alat teras pencét dina pilihan "apdét alat" atanapi "balikan deui alat »sakumaha anu dipikahoyong dina waktos anu sami kami mencét Alt dina Mac OS atanapi ngarobah Dina Windows, urang milih vérsi anu diunduh dina .ipsw sareng urang ngawitan masangna. Kanggo vérsi iPhone 5, émut yén GSM leres pikeun kaseueuran alat Éropa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   arew cenahna

    ipsw henteu némbongan dimana-mana.

  2.   Luis Carlos cenahna

    abdi henteu mendakan .ipsw ogé, kuring ngaunduh file pos sareng unzip, teras kuring muka iTunes, pencét mulihkeun sareng ngapdet bari pencét shift sareng henteu mendakan file .ipsw