ios 9.1 ngaktipkeun balesan gancang tina WhatsApp

gancang-réspon-whatsapp

ios 9.1 Éta diluncurkeun minggu ieu sareng henteu nganggo seueur berita penting saluareun sababaraha paningkatan dina Poto Langsung sareng langkung ti 150 emoji énggal, diantarana "sisir" atanapi "ATPC" salah sahiji anu menonjol. Kanggo sésana, versi anyar ios difokuskeun pikeun menerkeun kasalahan sareng ningkatkeun stabilitas sareng reliabilitas sistem. Naon anu seueur anjeun henteu terang (sanaos kuring lebet kana daptar warta dina dinten na) nyaéta nalika ngamutahirkeun ka ios 9.1 kami bakal ngagaduhan fungsi anu sayogi WhatsApp anu urang teu gaduh di ios 9.0.2 sareng samemehna. Sareng anu paling saé nyaéta éta teu kedah update Samsung

Pasangan kuring Luis Padilla nyaéta anu ngingetan yén pembaruan WhatsApp pangénggalna kalebet hal anyar ieu. Ieu bewara interaktif, sanaos ngan ukur nambihan ngajawab gancang. Réspon gancang ngamungkinkeun kami ngageser béwara ka handap pikeun ngaréspon langsung ti dinya tanpa kedah lebet kana aplikasi, hal anu cukup raoseun sareng anu diarepkeun kami sapertos cai dina Méi

Dina raraga ngaréspon tina béja, urang kedah mastikeun yén kami ngagaduhan versi pangénggalna, anu bakal kami laksanakeun ku cara nuliskeun App Store sareng milari pembaruan énggal. Urang ogé tiasa ningali dina setélan WhatsApp anu vérsi nyaéta 2.12.9. Upami urang gaduh vérsi anu pangénggalna, urang kedah ngalaksanakeun ieu:

  1. Kami nutup WhatsApp ku mencét tombol mimitian.
  2. Kami pencét tombol mimitian sareng nutup WhatsApp ogé tina multitasking.
  3. Urang muka deui WhatsApp.

Ieu bakal ngajantenkeun waktos salajengna urang lebet kalayan sagala anu diénggalan. Nalika kami nampi pesen naon waé, urang parantos tiasa ngabales béja. Urang tiasa nganggo réspon gancang ti aplikasi sanés sareng ti layar konci, tapi pikeun anu terakhir, sakumaha anu anjeun carioskeun dina tulisan ios 9.1, urang kedah ngagaduhan diaktipkeun pilihan sawangan pesen dina Setélan (tina WhatsApp) / Bewara / Sawangan. Ieu mangrupikeun hal anu sababaraha pangguna henteu resep ningali pesen na dina layar konci. Jalan anu mana waé, sigana WhatsApp parantos nempatkeun batréna. Ngantep waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Amaia cenahna

    halo
    Kuring henteu ngartos anu kadua. Dupi anjeun ngajelaskeun deui? Hatur nuhun

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai, Amaia. Pamilih aplikasi mangrupikeun anu urang tingali nalika kami mencét dua kali tombol home. Ogé kawanoh salaku multitasking. Pokokna, kuring parantos ngédit na: Kami mencét tombol mimitian sareng nutup WhatsApp ogé tina multitasking.

      Hiji salam.

  2.   Arturo cenahna

    Sigana mah teu aya anu ngarti. Goréng teuing, tapi rada ngabingungkeun.

  3.   espetec78 cenahna

    Anjeun kedah pencét tombol Utama dua kali, teras "pamilih aplikasi" nembongan, janten kanggo nyarios. Anjeun geser jari anjeun ka luhur supados ngaleungit, ku cara ieu urang ngabalikan aplikasi deui, muhun?

  4.   Maju cenahna

    Naha aya anu damel di Grup Obrolan ??? Éta ngan ukur saé pikeun kuring dina pesen pribadi, sanés dina pesen kelompok, anu nalika kuring muka WhatsApp kuring ningali yén teu aya anu dikirim.

  5.   Javier cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, Ivancete, dina kelompok éta henteu hasil. Lain siah pikeun whatsapp.

  6.   Eduardo cenahna

    Sampurna yeuh, hatur nuhun kanggo porte damel

  7.   Miguel Corvalan cenahna

    Abdi teu tiasa ngamutahirkeun éta
    NYARIOS UPDATE DIPENTAON TEU AYA LAIN

  8.   Luis atanapi Gonzalez cenahna

    goréng pisan pikeun whatsapp éta gagal pisan gancang réspon jalan nalika aranjeunna hoyong

  9.   Miguel cenahna

    Balesan gancang dina layar anu dikonci henteu jalan. Keyboard pikeun ngetik henteu nembongan.

  10.   euri cenahna

    Miguel kajantenan kuring hal anu sami ayeuna sareng ios 9.3 éta kajantenan ti kuring ti 9.2.1 Abdi hoyong terang kumaha anjeun ngajawab éta kasalahan oh masalah .. Hatur nuhun.

  11.   Amelia cenahna

    Kuring henteu gaduh sawangan diaktipkeun sareng anjeun masih tiasa ngaréspon pesen naon tina layar anu dikonci. Naon leungitna privasi. Naha gaduh kode konci atanapi sidik upami aya anu ngaréspon pesen!