iOS 9.2 ngenalkeun impor poto tina Kilat kana adaptor USB

Kabel LIAYSning

Parobihan anu bakal datang sakedik-sakedik sareng apdet ios aranjeunna mastikeun yén kasalahan jaman baheula keur direngsekeun. Dina hal ieu, kami hoyong nyaritakeun ngeunaan solusi resmi pikeun ngadukung impor poto tina Kilat nganggo adaptor USB. Sabenerna, sigana anjeun parantos ngalaksanakeunnana kusabab henteu sacara resmi aya dukungan. Nanging, ayeuna resmi sareng anu nunjukkeun yén masalah anu tiasa disababkeun diminimalkeun.

kudu nyebatkeun yén salian kanyataan yén ios 9.2 jantenkeun resmi pikeun ngimpor poto tina USB ka iPhones énggal kalayan konektor Kilat, aya sababaraha hal anu panginten henteu seueur dibahas sareng anu leres-leres pikaresepeun. Salaku conto, dukungan ieu henteu ngan ukur kamungkinan ngimpor gambar, tapi ogé kadéngé, ku sabab éta, iPhone sacara resmi tiasa janten alat pikeun jurnalistik sareng pikeun sadayana jalma anu peryogi multimedia dina sadaya alatna. Dugi ka ayeuna Kilat mangrupikeun halangan, ayeuna parantos janten kaunggulan.

Kumaha waé ogé, kedah diémutan yén ngimpor poto ka iPhone ogé tiasa dilaksanakeun ngalangkungan dukungan Apple Lightning ka SD Card Camera Reader anu hartosna tiasa nyimpen sadaya data dina kartu SD, ogé klasik pisan dina fotografi sareng kaméra pidéo anu biasana urang anggo.

Apple sigana nunjukkeun yén éta hoyong teraskeun sareng kabel anjeun nyalira pikeun ngabédakeun diri tina kompetisi, Tapi éta parantos nyandak kamungkinan serius janten resmi cocog sareng koneksi anu, sanaos aranjeunna henteu resep, mangrupikeun mayoritas di pasar. Dukungan resmi ieu sigana henteu énggal, sabab di ios 9.2 anjeun parantos tiasa ngimpor poto sacara teu resmi. Tapi pastina nyarios seueur ngeunaan strategi Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Simon cenahna

    Kuring teras-terasan naha sabalikna teu tiasa dilakonan ku cara pribumi sareng gampang.