IOS 9 undeuran

IOS 9 logo

Ngan sababaraha jam ka pengker Apple parantos ngaluarkeun versi akhir tina ios 9. Saliwatan, éta ogé parantos ngaluarkeun pembaruan pikeun aplikasi iTunes, ngahontal versi 12.3 sareng ngajantenkeunana cocog sareng versi ios sareng OS X El Capitan panganyarna, anu pastina bakal ngahontal masarakat dina 30 Séptémber.

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu hoyong gancang gaduh versi pamungkas tina iOS 9 sareng anjeun parantos ngaunduh iOS 9 tina iTunes salami sababaraha jam (sadayana hoyong nga-update alat gancang-gancang) anjeun tiasa nganggo ieu tautan anu urang nunjukkeun di handap pikeun diunduh Ngan sababaraha menit (gumantung kana konéksi anjeun) vérsi ahir ios 9, urang buka iTunes sareng ngapdet iPhone anjeun gancang.

IOS 9 Unduh Tautan pikeun iPhone:

iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 5s (Modél A1453, A1533)
iPhone 5s (Modél A1457, A1518, A1528, A1530)
iPhone 5c (Modél A1456, A1532)
iPhone 5c (Modél A1507, A1516, A1526, A1529)
iPhone 5 (Modél A1428)
iPhone 5 (Modél A1429)
iPhone 4s

IOS 9 Unduh Tautan kanggo iPad:

iPad Air 2 (Modél A1566)
iPad Air 2 (Modél A1567)
iPad mini 3 (Modél A1599)
iPad mini 3 (Modél A1600)
iPad mini 3 (Modél A1601)
iPad Air (Modél A1474)
iPad Air (Modél A1475)
iPad Air (Modél A1476)
iPad mini 2 (Modél A1489)
iPad mini 2 (Modél A1490)
iPad mini 2 (Modél A1491)
iPad (4th generasi Modél A1458)
iPad (4th generasi Modél A1459)
iPad (4th generasi Modél A1460)
iPad mini (Modél A1432)
iPad mini (Modél A1454)
iPad mini (Modél A1455)
iPad Wi-Fi (generasi ka-3)
iPad Wi-Fi + Sélular (ATT)
iPad Wi-Fi + Sélular (Verizon)
iPad Wi-Fi 2 (blk A)
iPad Wi-Fi 2
iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM)
iPad 2 Wi-Fi + 3G (CDMA)

IOS 9 Ngunduh Tautan pikeun iPod:

iPod touch (generasi ka 5)
iPod touch (generasi ka 6)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

95 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jordy cenahna

    Kumaha batréna sareng panas teuing badé kamana? Abdi gaduh béta PUBLIC terakhir sateuacan GM kaluar sareng éta diunduh dina dua jam sareng telepon sélulér kuring ngagolak !!

    Anjeun tiasa ngawartosan kumaha jalanna dina vérsi akhir ieu, hatur nuhun

    1.    Alejandra cenahna

      Dupi anjeun ngawartosan kumaha cara nga-install na? Kuring parantos ngaunduh tapi henteu terang kumaha cara masangna: c

  2.   Miki cenahna

    Tautan anjeun dihargaan pisan! Sanaos aranjeunna ogé jenuh ... xD Sadayana gélo ngeunaan iOS 9 ...

    1.    Cristobal cenahna

      Dina pangalaman pribadi kuring kinerja batréna lancar pisan ti jam 7:00 dugi ka 15:17 sonten kuring gaduh 66% deui, perlu disebatkeun yén kuring nganonaktifkeun fungsi anu kuring henteu dianggo sapertos lokasi sareng siri, kuring henteu ngupingkeun musik ogé. ngan ukur telepon safari sareng jaringan sosial

  3.   saha cenahna

    Di GM kuring ngagaduhan pembaruan ngeunaan 40mb sareng éta waé. 🙂

  4.   cindyfnsc cenahna

    Kuring tumaros sadayana prosedur, tapi tungtungna éta nyarios ka kuring "gesek pikeun ngapdet" sareng henteu némbalan, éta henteu gesek! naon anu kuring tiasa lakukeun bisi éta ???

    1.    Armando cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring ... BANTUAN!

      1.    Natalia Trivino Ortiz cenahna

        Hal anu sami anu kajantenan ka kuring, punten, upami aya anu terang kumaha ngajawab masalah éta, sebutkeun

    2.    Daniel cenahna

      hal anu sarua kajadian ka kuring !! naha anjeun mendakan solusina ??????

      1.    Ignatius Lopez cenahna

        Dina sababaraha jam urang nyebarkeun solusina

        1.    Vania Ramirez cenahna

          Punten tumaros: CCC, hatur nuhun.

        2.    Gabriela oliva cenahna

          Punten bantosan !!!!

  5.   Emilio cenahna

    Gesek pikeun ngapdet henteu deui kajadian ti ditu

    1.    David Santiago Rosero Cuesta cenahna

      Pencet jeung tahan tombol Saré / Bangun sareng Imah dina waktos anu sasarengan sahenteuna 10 detik dugi ka logo Apple némbongan.

  6.   Juan cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring «Geser pikeun ngapdet» sareng hapé diblokir. Pembaruan ieu ngeusi sélulér, naon anu kuring lakukeun?

  7.   YIPMAN cenahna

    Punten bantosan, gesek pikeun ngapdet sareng ti dinya kuring henteu nuturkeun

  8.   Rayao cenahna

    Abdi henteu angkat tina "gesek pikeun ngapdet" ogé, anjeun terang naon anu lumangsung?

  9.   Jordi Drago Vila cenahna

    Coba hurungkeun deui telepon. Pencét kakuatan sareng tombol Utama sakaligus sakitar 10 detik.

  10.   Gambar placeholder Jose Prieto Garcia cenahna

    Ngahurungkeun deui éta ngajaga masalah, éta bakal tetep macét dina «slide pikeun ngapdet»

  11.   nerea cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, éta tetep dina «slide pikeun ngapdet», kuring nyobian nyambung ka iTunes sareng éta henteu nyambung, nalika ngabalikan deui éta henteu ngumbar

  12.   nerea cenahna

    Anu kuring titénan nyaéta nalika apel sareng palang loading kaluar, éta bakal dieusi sakedik sareng éta terus hurung tanpa ngamuat sadayana

    1.    JOHAN cenahna

      NERES TEU AYA SOLUSI, NAON LAIN SIEUN MAH?

  13.   nerea cenahna

    Abdi gaduh solusina, https://support.apple.com/es-es/HT201412
    didieu ngajelaskeun kumaha carana

    1.    fgfarfan cenahna

      Hatur nuhun pisan Nerea. Inpormasi anjeun parantos seueur mangfaat pikeun kuring. Éta ngajantenkeun abdi pusing. Salam.

  14.   Juan cenahna

    Apple mangrupikeun musibah ... .. Rébuan jalma kapangaruhan ku bug ieu, google "slide to upgrade" + iphone …… Kuring henteu ningali jalan kaluarna. Ketok pormat iPhone

    1.    Arthur cenahna

      tetep tenang juan muka iTunes anjeun, teras sambungkeun pencét iphone anjeun sareng tahan di bumi sareng salami 10 detik. Ngan ngaleupaskeun ignition, teras pencét tombol home salami 5 detik deui sareng pesen bakal muncul dina iTunes anjeun pondok upami anjeun teu gaduh cadangan sél anjeun anjeun bakal kaleungitan sadayana tapi iphone anjeun tiasa dianggo deui

  15.   Juan cenahna

    Naha koméntar sanésna ngiles? Aya langkung ti 20 .... aranjeunna nyarioskeun tentang "gesek pikeun ngapdet" bug pembaruan

  16.   JOHAN cenahna

    Saha anu masihan solusi deui?

  17.   Borja cenahna

    Kumaha kuring masang file-file éta tina iTunes? anu kuring kedah lakukeun?

  18.   ferrariwill cenahna

    Bantosan tetep geser pikeun neraskeun

    1.    JOHAN cenahna

      ferrariwill upami anjeun kéngingkeun solusina, punten wartosan kuring

      1.    ferrariwill cenahna

        Kuring milarian solusina, katingalina kuring ngageser pikeun ngapdet teras nyarios halo sareng naroskeun jaringan kuring, apel némbongan aya deui, éta naros kuring ngageser pikeun ngapdet sareng layar kuring tetep sareng henteu geser -.- '

  19.   JOHAN cenahna

    Hal anu sami katingalina ku kuring tapi kuring henteu tiasa mendakan solusina

  20.   ferrariwill cenahna

    Abdi henteu hoyong mulangkeun sadayana !! .-. ' Kuring masih milari solusi tapi ngan ukur henteu geser

  21.   Dahian cenahna

    Aaa helpaaaa ipad abdi macet dina slide pikeun ngapdet, abdi parantos nga-restart deui sababaraha kali sareng ti ditu teu kajantenan

    1.    ferrariwill cenahna

      Sareng éta moal kajantenan, kuring atos ti saprak 9 enjing sareng kuring masih teu mendakan solusina, kumargi anu kuring tingali nyaéta nyokong sareng mulangkeun sadayana

    2.    Sofia sanchez cenahna

      Bantosan kuring, tétéla sami, sareng teu aya kajadian ti ditu, éta masih sami

  22.   Henry cenahna

    Batur anu tiasa ngabantosan urang? : '(

  23.   nestor cenahna

    Kuring kantos maca yén éta mangrupikeun bug anu katingalina ku jalma anu ngagaduhan ios sateuacan 8.4.1. Hal anu sami kajadian sareng kuring sareng kuring henteu hoyong turun kana ios 8 (kuring ngagaduhan 7.1)

  24.   JOHAN cenahna

    sareng kumaha anjeun damel Nestor?

    1.    imanol cenahna

      Ieu moal mungkin sabab ITunes henteu mikawanoh hapé sabab éta dikonci

  25.   JOHAN cenahna

    Gracias

  26.   Rossy cenahna

    iPad kuring cicing di slide pikeun ngapdet punten aya anu tiasa ngabantosan abdi ??

  27.   JOHAN cenahna

    aya anu mendakan solusina?

  28.   daisy cenahna

    masalah direngsekeun !!! abdi nurunkeun undian kana ios 8.4.1 sakumaha ceuk Nestor sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring, ngahirupkeun deui iphone kuring.
    hatur nuhun Nestor

    1.    armandopermx cenahna

      Deisy, kumaha anjeun ngalakukeun pikeun mareuman nomeran iphone kuring sabab tanpa éta kuring moal tiasa mulangkeunana?

      1.    daisy cenahna

        tiasa dibalikeun sami ...
        pastikeun mulangkeun kana vérsi sateuacanna ios 8.4.1

        1.    anu hargana cenahna

          deisy Abdi teu tiasa mulangkeunana ogé tanpa nganonaktifkeun nomeran iphone kuring, kumaha anjeun ngalakukeun éta?

          1.    daisy cenahna

            Kuring parantos mareuman «milarian iphone kuring» janten teu ngagaduhan masalah.
            Kuring parantos milarian solusi pikeun masalah ieu tapi anu leresna masih henteu mendakan nanaon.

      2.    anu hargana cenahna

        panangan, naha anjeun masih tiasa ngalakukeun éta tanpa mareuman milarian iphone na?

  29.   Carlo Ivan Cortez cenahna

    Kuring gaduh modél ipad air 2 wifi, link mana anu kuring kedah unduh dina hal ieu? Hatur nuhun

    1.    daisy cenahna

      en http://www.getios.com
      di dinya anjeun milih alatna, nyaéta ipad, teras modélna teras versi ios anu anjeun hoyong unduh sareng éta waé

  30.   Hoyong cenahna

    Kuring malikeun deui ... Naha anjeun pikir lamun éta ngalayanan kuring deui?

  31.   Hugo cenahna

    Kumaha kuring ngamuat ios sateuacanna kana iphone kuring? Kuring ningali legenda anu nyebatkeun »kedah mareuman milarian iphone abdi ……»

  32.   fado cenahna

    Éta ngabantosan kumaha kuring tiasa malikkeun sabab éta naros ka kuring pikeun nganonaktifkeun milarian ipad kuring

  33.   Charlymad cenahna

    Hugo, kuring gaduh masalah anu sami, punten, kumaha "Milarian iPhone abdi" ditumpurkeun upami iPhone dikonci?

  34.   Vanesa cenahna

    Naha aya anu ngawartosan kuring upami masalah anu nyatakeun slide to update tiasa direngsekeun

  35.   Vanesa cenahna

    Naha teu tiasa ngageser pikeun ngapdet batur ngawartosan kuring

  36.   umat suci cenahna

    Kuring parantos nyobian ngaunduh IOS 9 salami dua dinten, sanés sareng iTunes (peryogi 144 jam sareng teu lami masihan kasalahan), atanapi ku getios (langkung sami), ipad moal nangkep kuring unduh OTA ogé ... Lain sial apel anu hébat, da éta henteu di dieu Jobs (DEP) apel parantos kaleungitan kualitas anu pang luhurna sareng pangetahuan-kumaha anu ngabédakeun aranjeunna tina persaingan ....

  37.   Miguel Angel cenahna

    Sapuk pisan satuju sareng Santi

  38.   Ivana cenahna

    Layarna ngalir sareng layar sénsitip pisan

  39.   Pablo cenahna

    Kuring ngamutahirkeun iphone 5 ios 9 sareng henteu hoyong deui ngamimitian bagian, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring?

  40.   alek d cenahna

    Upami kuring terang kuring tetep di «slide pikeun ngapdet» anjeun kedah nurunkeun turun kana ios 8.4.1

    Unduh file ios 8.4.1 tina halaman
    Sambungkeun alat anu didukung kana iTunes
    Pencét tombol bumi sareng kakuatan sakaligus sakitar sakitar 10-an tanpa ngaleupaskeun (alatna bakal dihurungkeun deui), teras nalika apél némbongan, ngaleupaskeun ngan ukur tombol kakuatan, iTunes bakal mikawanoh alatna sareng naroskeun ka anjeun upami anjeun badé malikeun deui.
    Dina waktos éta, pencét tombol shift dina Windows sareng balikeun deui, éta bakal naroskeun ka anjeun pikeun milarian file na ngan anjeun kedah milih.

    Sareng tungtungna ngan ukur ngantosan.

    Ieu ngahirupkeun deui iPad mini 2 kuring

    ...

    1.    Adrian Ram cenahna

      Héi upami kuring malikeun deui sareng kuring henteu gaduh cadangan, naha aya anu dihapus?

      1.    alek d cenahna

        Mémang, upami anjeun henteu ngadamel cadangan anjeun bakal kaleungitan sadayana.

      2.    Ignatius Lopez cenahna

        Upami anjeun balikeun deui tanpa nyimpen heula eusi (poto contona), anjeun bakal leungit sagala rupa. Tapi upami anjeun parantos ngahontal Swipe pikeun ngapdet anjeun masih tiasa ngadamel cadangan alat anjeun sareng balikeun deui engké. Dina sababaraha jam solusi pikeun geser pikeun ngapdet

    2.    Daniella cenahna

      Hai Alex

      Unduh versi iPhone5,3_8.4.1_12H321_Restore.ipsw pikeun mulangkeunana (https://ipsw.me/8.4.1), tapi ayeuna nalika kuring muka iTunes éta nyarios ka kuring "server pembaruan parangkat lunak iPhone henteu tiasa dihubungi" = (sareng éta tetep dina layar hideung nunjukkeun yén kuring nyambungkeun iPhone kuring ka iTunes. Tapi upami éta nyambung, naon anu kuring tiasa laksanakeun ?

      Abdi ngahargaan dukungan anjeun
      Wasalam

      1.    alek d cenahna

        pantun,

        Hanjakal kuring sanés ahli, kuring ngagaduhan masalah éta sareng milarian dina forum basa Inggris kuring mendakan solusi éta, éta tiasa dianggo pikeun kuring sareng éta sababna kuring mutuskeun pikeun ngabagi léngkahna.

        Kuring ngan ukur nyarankeun nyarankeun pikeun ngunduh vérsi iTunes anu pang anyarna, pastikeun file anu anjeun unduh leres pikeun iPhone anjeun, sareng cobian deui.

        Hapunten kuring henteu tiasa ngabantosan anjeun deui, upami tiasa mah.

        Salam!

  41.   Arthur. cenahna

    Sadayana Adrián dihapus.

    Abdi sami, ipod 5 kuring henteu ti "slide to update" nalika masang IOS 9

  42.   Hoyong cenahna

    Nurunkeun ios kana vérsi anu sateuacana mangrupikeun kalepatan, kuring disimpen deui sareng ayeuna kuring nyimpen sadayana sareng masalah éta tiasa dianggo pikeun kuring 100 😀

  43.   Daniella cenahna

    pantun,

    Kuring ogé ngagaduhan vérsi 7 sareng kuring hijrah ka 9, engké éta naros ka kuring pikeun milih jaringan nirkabel teras pencét teraskeun, saatos layar na kosong sareng pesen "slide to continue" tapi éta henteu ngamungkinkeun kuring teraskeun.

    Janten unduh versi iPhone5,3_8.4.1_12H321_Restore.ipsw pikeun mulangkeunana (https://ipsw.me/8.4.1), tapi ayeuna nalika kuring muka iTunes nyarios ka kuring "server pembaruan parangkat lunak iPhone henteu tiasa dihubungi" = (sareng éta tetep dina layar hideung nunjukkeun yén kuring nyambungkeun iPhone kuring ka iTunes. Naon anu kuring bisa laksanakeun?

    Abdi ngahargaan bantosan anjeun, kuring prihatin pisan

    hatur nuhun

    1.    Ignatius Lopez cenahna

      Dina sababaraha jam urang nyebarkeun solusina
      Wasalam

  44.   Carlo Ivan Cortez cenahna

    Kuring gaduh ipad air 2 (wifi), mana link download anu kedah kuring pencét?

    1.    Ignatius Lopez cenahna

      Gumantung kana nagara, modélna tiasa bénten-bénten. Anjeun kedah buka Setélan> Umum> Inpormasi sareng tingali modél mana anu muncul.

  45.   anu hargana cenahna

    Solusi naon waé mangga: '(

  46.   koryn cenahna

    Kuring nyobian méréskeunana ayeuna ku bantosan hiji halaman dina basa Inggris upami kuring hasil kuring bakal ngabéjaan.

  47.   mujijat cenahna

    Abdi henteu tiasa mulangkeun… .. éta sacara otomatis naros ka kuring pikeun nganonaktifkeun «milarian iPhone kuring sareng anu jelas kuring henteu tiasa ngalakukeun éta kusabab kuring ngamutahirkeun sareng ngagaduhan 7.1, teras kuring ngaunduh iOS 8.4.1 sareng éta nyatakeun éta henteu cocog.? ?? naon anu abdi kedah laksanakeun ... ?? aya anu ngabantosan ..?

  48.   Cristian cenahna

    aya solusi naon ??

  49.   anu hargana cenahna

    Éta naros ka kuring pikeun mareuman milarian iphone kuring sareng éta moal tiasa dilakukeun upami telepon diblokir! saha anu ngajawab pikeun dinten-dinten ieu teu komunkasi?!

  50.   Cristian cenahna

    Ok: Kuring nembé malikeun iphone 4s kuring sareng éta ngagaduhan masalah anu sami. Pasang dina modeu DFU (pencét panjang tombol kakuatan sareng tombol buleud, tong lirén mencét dugi ka ningali logo iTunes sareng kabel alit. Ieu anjeun kedah ngalakukeun sareng iphone anu nyambung kana pc) Sakali dina modeu DFU, balikkeun kana versi IOS anu langkung lami. Teras anjeun balikan deui cadangan

    1.    anu hargana cenahna

      Cristian, hatur nuhun pisan kana naséhat anjeun, anu goréng nyaéta iTunes ngirimkeun kuring pesen yén éta bakal malikkeun sareng masang versi paling anyar tina parangkat lunak, éta henteu ngantep kuring milih anu kuring unduh. Abdi henteu terang naha sapertos kitu atanapi abdi lepat.

  51.   Elisa cenahna

    Kuring ngadamel cadangan iphone abdi sateuacan ngadamel pembaruan, kuring henteu ngartos naha éta ngawartosan kuring pikeun nganonaktifkeun milarian iphone abdi, upami kuring ngalakukeun éta sateuacanna, sigana éta kasalahan ogé, upami aranjeunna mendakan solusinya, kuring bakal ngahargaan éta.

  52.   uriel cenahna

    IPad kuring tetep aya dina bagian slide pikeun ngapdet, kuring ngalebetkeun kode sareng mimiti dimuat tapi engké éta ngabalikeun kuring ka bagian anu sami, aya anu mendakan solusina? xc

    1.    cristhian cenahna

      Kuring gaduh masalah anu sami sareng URIEL, sareng iPad AIR kuring, aya solusi sareng naon anu kedah kuring lakukeun

  53.   gisel cenahna

    Masalah anu samiaaaaaaaa, solusi favorrrrrrrrr, henteu ngageser pikeun ngapdet: '(

  54.   Serge Asaravicius cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, nalika kuring ngamutahirkeun iphone ka i os 9 kacilakaan ("slide to update"). Aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén solusina nyaéta mulangkeunana ku iTunes. Nalika kuring nyambungkeun kana iTunes éta naros kuring pikeun ngajawab dina iphone ANU KUNCI !!!! naon anu abdi lakukeun?

  55.   Felix Jr .. Serrano cenahna

    Wilujeng siang, kuring janten korban deui tina kasalahan APPLE terkenal »Geser pikeun ngapdet», ayeuna nyobian nganggo solusi anu diusulkeun di luhur perkawis ngaunduh ios versi 8.4.1, tapi parantos ngaunduh file, dikomprés (.zip) Nalika kuring unzip, kuring nampi sababaraha file .dmg tapi nalika kuring nyobian mendakan file anu saluyu sareng léngkah nomer 5, kuring ningali yén anu diperyogikeun ku iTunes nyaéta file tipe .ipsw ... Punten kuring pikeun kabodoan, tapi naon anu kuring ngalakukeun? 🙁

  56.   Oscar cenahna

    Kalayan nampi istilah sareng kaayaan éta ngajantenkeun mustahil pikeun kuring asup naon anu kuring tiasa lakukeun

  57.   Hugo cenahna

    Amigos
    Aranjeunna tiasa mulangkeun iPhone na salaku iPhone énggal dina ios 9 sareng tiasa ngagunakeunana sareng ngapdet info na engké.

    Sambungkeun iphone kana iTunes, dina.
    Pencét tombol OFF sareng tombol HOME sakaligus, tahan tombol éta pikeun ngabalikan deui iphone.
    Nalika apel nembongan, leupaskeun tombol OFF, tapi tetep tombol HOME diteken.
    Pilihan pikeun ngapdet bakal muncul. Pencét SHIFT pikeun balik ka setélan pabrik.
    Upami iTunes henteu ngijinkeun anjeun balik kana vérsi anu sateuacanna, nampi 9 teras apdet.
    Sakali iTunes ngamutahirkeun sareng maca software, layar balikan deui bakal muncul numutkeun salinan cadangan atanapi iPhone anyar, pilih pilihan IPHONE BARU.
    Ti saprak ayeuna ieu, kuring ngadamel setélan langsung dina telepon TANPA NGABARIKSA ANJEUN BACKUP.
    Kuring miharep éta ngalayanan anjeun

    1.    Nicole cenahna

      Nuhun Hugo, abdi nyobian nganggo solusi anu anjeun pasihkeun, kuring bakal nyaritakeun kumaha kaayaan kuring

  58.   Nicole cenahna

    éta henteu dianggo pikeun kuring, éta ngalungkeun kuring kasalahan (14)

  59.   Nicole cenahna

    Kuring nyobian sababaraha kali sareng hatur nuhun kana naon anu kuring nyebarkeun hugo kuring tiasa nganggo iphone deui. Kuring nyobian sababaraha kali sabab éta salawasna masihan kasalahan anu béda dugi ka jalan, janten upami iPhone sapertos anu énggal dina versi 9, kuring nyobian nyadangkeun éta ku cadangan di iTunes tapi kuring kedah sumping damel janten henteu ngahontal, tapi sahenteuna kuring parantos telepon tiasa dianggo, anu penting pikeun kuring. nuhun hugo !!

  60.   anu hargana cenahna

    Halo babaturan, kuring ngajawab masalah kuring ku cara nurunkeun nilai, nyaéta, kuring nurunkeun 8.4. Sing saha anu badé ngalakukeun ieu tiasa ngirim kuring email upami meryogikeun bantosan anu langkung jelas. Ieu alamat kuring: valguardiac@gmail.com

  61.   Hugo cenahna

    anjeun wilujeng sumping Nicole
    Abdi ogé tiasa nganggo telepon deui. Upami anjeun gaduh cadangan dina iclloud anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi anjeun ti ditu bari apel ngalereskeun kasalahan sareng pembaruan, sabab dugi ka ayeuna kuring teu tiasa ngamuat cadangan kuring ti iTunes. Urang bakal ngantosan.

  62.   Hack cenahna

    halo
    Dupi anjeun ngawartosan upami iphone palsu 5 tiasa dianggo pikeun IOS 9.